- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.961
Mihrace dun ki menunu alalim?Menummmm
Sabah yarim dilim tam bugday ekmegi hamburgrr ekmeginin ceyregi kadar oglumdan kalan tost.
1 yumurta 2 catal receldomates salatalik 4 zeytin
Oglen yok
Aksam kayinvalid3m gozleme yapacak ama yemek istemiyorum onun yerine kahvaltilik yerim guncelleyecegimmm aksi birsey olursa.
Mihrace dun ki menunu alalim?
Bır dılımde ekmek ye yeter da ne olsun:))Ya ben yiyemiyorum sabah kahvaltıya oturdum 4zeytin 1buçuk haşlanmış yumurtayı zor yedim sizin korkunuzdan
Ayy ben çok sevıomyaaa bende yarınmı yapsam acabaGünaydınnnnnnnnnnnnnnn kuzucuklar hayırlı pazarlar bugün aşure yapıyorum gelin tadına bakın çok yidirmem ooooga göre
15. Derece ist nekadr soğuk yataktan çıkasım yokya şimdiden polar pijama giydim kar yağarken napcaz bakalmGunaydin kizlar mutluuu soguk pazarlar
Bakalimmmm gelsin yazar.
ayni sogugu yasiyoruzz15. Derece ist nekadr soğuk yataktan çıkasım yokya şimdiden polar pijama giydim kar yağarken napcaz bakalm
Anadolu cnm sen ?Bakalimmmm gelsin yazar.
ayni sogugu yasiyoruzzhangi yakaaa
AvrpaAnadolu cnm sen ?
Benım bı ayağımda avrupada :)) kvlıdem oturuyor sık gıdıp gelıyoruz ama hava soğudu daha da gıdemem onlar gelsınAvrpahaha aramizda coook uzun kmler var uzakmisizzzz tuhh
Hee baya uzakmisinizBenım bı ayağımda avrupada :)) kvlıdem oturuyor sık gıdıp gelıyoruz ama hava soğudu daha da gıdemem onlar gelsın
Eevet çookk soğuk dıyorm ben zayıfkadığım içinmı uşuyorumHee baya uzakmisiniz
Ama cidden hava bi anda nasilda soguk oldu kisliklarimi bile cikarmamistm zamani geldi
Kuzum dün bir akıntı gibi geldi bugün de az pembe pembe aktı ama kağıda geliyor umudum yok benim kendimi umutlandirmak istemiyorum normalde dün geldiyse bugün olmam gerekliydi ama gün bitmedi bakalım..Canim insallah yerlesme kanamasidirdevam etti mii uyan gelll
Yok Canım bir akıntı şeklinde geldi yine pembe pembe umutlanmak istemiyorum zaten bel ağrım da çokGunaydın cnm
Kanaman devam ettı mı
Yokyok soguduEevet çookk soğuk dıyorm ben zayıfkadığım içinmı uşuyorumince yorganla yatıyoduk daha kalın çıkarıcam sogudu baya.bende kızımın tışortlerını kaldırdım hemen polarlı kkyafetlerıne geçiş yaptık :))
Yarini bekleyelim bakalimmmmKuzum dün bir akıntı gibi geldi bugün de az pembe pembe aktı ama kağıda geliyor umudum yok benim kendimi umutlandirmak istemiyorum normalde dün geldiyse bugün olmam gerekliydi ama gün bitmedi bakalım..
Yok Canım bir akıntı şeklinde geldi yine pembe pembe umutlanmak istemiyorum zaten bel ağrım da çok
Hakkında hayırlısı olur inş cnm yüzün gulerrKuzum dün bir akıntı gibi geldi bugün de az pembe pembe aktı ama kağıda geliyor umudum yok benim kendimi umutlandirmak istemiyorum normalde dün geldiyse bugün olmam gerekliydi ama gün bitmedi bakalım..
Yok Canım bir akıntı şeklinde geldi yine pembe pembe umutlanmak istemiyorum zaten bel ağrım da çok
Avrpahaha aramizda coook uzun kmler var uzakmisizzzz tuhh
NapiiimCokcokcokcokock az yaaaa boylede vitamin olmadan iyilesemezsin ki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?