- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.001
Küçük bi kase yedim ama gittim geldim atıştırdım bi seferde yemedim canımda istemedi zatin Öglen yemegi yerine saydımBi kasik alsaydin benden izin
Aman aksam yemegini onu yedin diye atlama lutfen neyse ki hafta sonuKüçük bi kase yedim ama gittim geldim atıştırdım bi seferde yemedim canımda istemedi zatin Öglen yemegi yerine saydım
Bu şekilde değil daha sık şekilde geldikten sonra oluyordum ama o kızlık zamanında idi. Üstüme örümcek çıktı irkildim kendimi kastım dünkü gibi akıntı içinde kan geldi ama nokta şeklindeDevami gelmemis ama canim ya ne bileyim normalde boyle lekelenip daha sonradan regl oldugun oldumuumudunu yinede kaybetmee regl gunun gecmisti dmi acaba idrar mi yapsan bilemedim
Eline sağlık bereketli olsun...Benim aşure de bitti dagıttım ben Pert
Sagol kuzum çok zahmetli ya çok oyalıyor insanı çokta yoruyor az yapim dedim koca iki tencere çıktı elimin ayarı yokya vallaEline sağlık bereketli olsun...
Bende yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet ise
Geçen sene bende az yapayım dedim reçel tencerm var ona bile sığamadı ilk kez yapmıştım... içine süt koydun mu peki?Sagol kuzum çok zahmetli ya çok oyalıyor insanı çokta yoruyor az yapim dedim koca iki tencere çıktı elimin ayarı yokya valla
Yok koymuyorum kuzum kendi sularıyla pişiriyorum hepsini ayrı ayrı pişirip tek tencerede birleştiriyorum kaynatıyorum şekerini meyvelerini koyupGeçen sene bende az yapayım dedim reçel tencerm var ona bile sığamadı ilk kez yapmıştım... içine süt koydun mu peki?
Gerçekten çok zahmetli oluyor bir oturuşta da bitiyor
Evet ne yazikki döndüm keske tatilin basina donebilsem ben hicbirsey anlamadimEvet ama o pembelik kırmızılık benim umudu götürdü eşime de dedim böyle oldu diye kabullendik sanırım
Inşallah canım içimde olacak hissi vardı hep kısmet rabbim kalbimize huzur serinlik versin sabır versin ...
Döndün mü kuzum ..
Nasıl oldun
Ucakta azicik yedim kuşum eve geciyim hemen haplarımdan alicam evde olmasi lazim biraz gecen senedenGit bir an oncee boyle cok kotuu yemek falanda yemiyosun /
:/
Ben bi bardak süt ekliyorum herzaman, rengi cok guzel oluyo canımGeçen sene bende az yapayım dedim reçel tencerm var ona bile sığamadı ilk kez yapmıştım... içine süt koydun mu peki?
Gerçekten çok zahmetli oluyor bir oturuşta da bitiyor
Ben buğday suyu ile yapmıştım nohut het zaman difrizde oluyordu kolaya kaçıp fasulye konserve almıştımYok koymuyorum kuzum kendi sularıyla pişiriyorum hepsini ayrı ayrı pişirip tek tencerede birleştiriyorum kaynatıyorum şekerini meyvelerini koyup
Evet git aksatmadan iyice yerlesmeden öksürükEvet ne yazikki döndüm keske tatilin basina donebilsem ben hicbirsey anlamadimucakta cok oksurdum ya herkesi hasta ettim yarin sabah hemen doktora
Ben ne kadar koydum hatırlamıyorum ama süt rengini güzelleştiriyor dediğin gibiBen bi bardak süt ekliyorum herzaman, rengi cok guzel oluyo canım
Sabah kahvaltım
1buçuk haşlanmış yumurta
4tane siyah zeytin
Ara ögün
1ceviz
Öglen
1küçük kase aşure
Ara ögün
2tatlı kaşıgı çekilmiş fındık içi
Akşam yemegi
1tabak mercimek çorbası
1tabak taze fasulye
Bugünkü menü
Sabah
Zeytin yağlı omlet 1 tane
2 parmak uzunluğunda örgü peyniri
Çeyrek pide ince tırnak
2 lokmalık mamık reçeli ile tereyağı
Ara
Yok
Öğlen
Yok
Ara
1 cornet maraş
Akşam
2 yk pirinç pilavı
2 tane kuş kavurma
Bol salata
Kahvaltı geç oldu akşam yemeği erken yendi yer evimizdeyiz açık hava olunca fazla kaçtı biraz
Akşam ara
Badem ve çay
Su
2.5 lt içildi
Spor yapamıyorum kuzum aşılama oldum normal düzene geri döndüm maalesef kilo da aldım 800 gram kadar
Evet sanki birazcık fazla olmuş ama biraz spor yaparsan olur gibi :) pazar günleri böyle oluyor zaten hep. :)
2.5 su çok iyii. :)
Yazdim ama ic acici degilMihrace dun ki menunu alalim?
Spor yapamıyorum kuzum aşılama oldum normal düzene geri döndüm maalesef kilo da aldım 800 gram kadarama ilaçlardan oldu ama yarın biraz daha sıkı tutacam ..
Su normalde 3 4 lt arası içerim su hayattır
(( gozleme degildee dayimizi gomduk yawrum dun dayimiz vefat etti dun bugun aksam gec saatlere kadar taziye evindeydik cocuk gidelimmdiye tutturunca bugun erken geldik. Orada telefon elime alip yazmak falan olmadi ayip . Dun sabrettim sabrettim ana gece 3 e kadar orada kalacaktik hemde gec saatte 1 tane yedim maalesef.
Bugu sabah evde 1.dilim ekmekle hafif kahvalti yaptim.
Ogle 1 cay tabagi kadar un helvasi 1 dilim pide 1 kutu aayran ictim.
Aksamda 1 dolu kepce nohut yemwyi 2-3 kasiknpilav ve salata yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?