- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.041
Ohh benim dun aksam bitti 2 haftadr resmen doluydumBende detoks matarası aldım limon atıyorum içine içiyorum kaç gündür sporda yapmıyorum off yarında temizlik var misafir gelicek bana hiç rahat yok ya
Ben misafiri kendim çagırdım evdeki aşureler bitsin gitsin gözümün önünden yesinlerOhh benim dun aksam bitti 2 haftadr resmen doluydumhavada sogudu uzun birsure kimse gelmez
Geçmiş olsun benimde oglum hasta ishal olmuş havalar sogudu sabah erken gidiyorlar okula üşüttü galibaSorma cano bend yarın temizliğe kalkıcam bi de grip oldum üstüne gözlerim kıpkırmızı napcam bilmiyorum
Yapsanda bitmiyo ki 2gun silmesem heryer tozzzz ama kisin daha rahat camlar acilmiyo sadece havalandirmak icin aciyorum ama yazin daha coook toz oluyo. Ee calisma biter elbet az sabret napcanBen misafiri kendim çagırdım evdeki aşureler bitsin gitsin gözümün önünden yesinler
Misafir degil beni benden alan temizlik ya bıktım valla bıktım heryer toz yolları yapıyorlar hergün çalışma var cam kapı açamıyoruz açınca direk eve doluyor açamıyoruz ev havasız kalıyo için patlıyor kaç gündür ev süpürdügüm yok yarin bi dip köşe girim temizlim Haftaya da çam tül perde yaparım kar yagar yakında
Eşime diyorum ben bu evin işini niye bitiremiyorum diyo ki sende bu kadar pimpirikli olma bitsin çok üstüne düşüyorsun kendinide yıpratıyosun bizide iş yapınca çok sinirli oluyorsun senden bişey istemeye korkuyorum diyorum isteme o zaman kalk kendin alYapsanda bitmiyo ki 2gun silmesem heryer tozzzz ama kisin daha rahat camlar acilmiyo sadece havalandirmak icin aciyorum ama yazin daha coook toz oluyo. Ee calisma biter elbet az sabret napcan
Geçmiş olsun benimde oglum hasta ishal olmuş havalar sogudu sabah erken gidiyorlar okula üşüttü galiba
Özellikle çocuklar hastaneler dökülüyor dün oglumu acile götürdük akşam yine kalabalıktıHavada salgın mı vardır anlamadım herkes hasta.
Özellikle çocuklar hastaneler dökülüyor dün oglumu acile götürdük akşam yine kalabalıktı
Oglum 10yaşına giricem bu ayın sonunda teyzesi delikanlı artıkKıyamam ben ona ya küçücük canıyla yavrum
HahahahahahahahahaEşime diyorum ben bu evin işini niye bitiremiyorum diyo ki sende bu kadar pimpirikli olma bitsin çok üstüne düşüyorsun kendinide yıpratıyosun bizide iş yapınca çok sinirli oluyorsun senden bişey istemeye korkuyorum diyorum isteme o zaman kalk kendin al
Ben ertesi güne bıraksam işimin yarısını rüyalarıma girerHahahahahahahahahabende yorulunca diyo niye bigunde yapiyosun be de esimi dinleyip isimi 2 gune boluyrm cidden daha kolay oluyo adami korkutmussn aman ne istiyoki sanki bizde kimse kimseden bisey istemez ya o ya ben beraber takiliyorz
Eşimde bişey istemez yaaaHahahahahahahahahabende yorulunca diyo niye bigunde yapiyosun be de esimi dinleyip isimi 2 gune boluyrm cidden daha kolay oluyo adami korkutmussn aman ne istiyoki sanki bizde kimse kimseden bisey istemez ya o ya ben beraber takiliyorz
Yeni başladı aşure canım tr de var bu sene yaptigimda deneyim güzel lezzet verir...
Ise ne zaman başlayacaksın
Başin sağolsun Allah rahmet etsın..(( gozleme degildee dayimizi gomduk yawrum dun dayimiz vefat etti dun bugun aksam gec saatlere kadar taziye evindeydik cocuk gidelimmdiye tutturunca bugun erken geldik. Orada telefon elime alip yazmak falan olmadi ayip . Dun sabrettim sabrettim ana gece 3 e kadar orada kalacaktik hemde gec saatte 1 tane yedim maalesef.
Bugu sabah evde 1.dilim ekmekle hafif kahvalti yaptim.
Ogle 1 cay tabagi kadar un helvasi 1 dilim pide 1 kutu aayran ictim.
Aksamda 1 dolu kepce nohut yemwyi 2-3 kasiknpilav ve salata yedim
Ben camasir vs bugun hallederim yerlestirirm mesela yatmadan heryerin tozunu alirmBen ertesi güne bıraksam işimin yarısını rüyalarıma girer
Sabaha kadar o uyku bana kabus olur kız öyle deme ben toplu olsun evimin düzeni hiç bozulmasın istiyorum ama olmuyo hergün kalk aynı işler kadın olmak ne zormuş ya
Hahahahaha :d valla ben daha cok sey istiyorumEşimde bişey istemez yaaamutfaktan gelir salona derki su verirmisin ya adam mutfaktan geliyorsun içte öyle gelsene 
Elıne balık krakerı bı alıyor heryer ayy çekyat altları bıle .s benımde camaşır bırıktı havada soğudu nasıl kurıcak bılmem kızımın oyuncaklarını yıkıyorm şimdi ve kıyafetlrnı zaten uşuyomBen camasir vs bugun hallederim yerlestirirm mesela yatmadan heryerin tozunu alirmertesi gun hemen dip kose supur sil yika bitti sonra gene pislen geme ayni yok anam bitmez bugun bisey yapmadm yarin basa sar yoksa zaten evi supurmek mutfaaaaaak bnyo wc bunlar artk standrt bitmiiiiyyyy cocuklar olunca zor toplanmiyo uyuynca fln iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?