Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar anlayisiniz icin tesekkur ederim yazamadim kusura bakmayim dikkat de edemedim yarin tekrar toparlanacagim ins bu hafta 68 i gormek istiyorum. Bu arada bassagligi dilekleiniz icinde tesekkur ederim coklu alinti yapamjyorum telden. Sizin menulerede bakamdjm ay cok ihmal ettim yarin telafi ederjm ins.

Ohh benim dun aksam bitti 2 haftadr resmen doluydum havada sogudu uzun birsure kimse gelmez
Ben misafiri kendim çagırdım evdeki aşureler bitsin gitsin gözümün önünden yesinler
Misafir degil beni benden alan temizlik ya bıktım valla bıktım heryer toz yolları yapıyorlar hergün çalışma var cam kapı açamıyoruz açınca direk eve doluyor açamıyoruz ev havasız kalıyo için patlıyor kaç gündür ev süpürdügüm yok yarin bi dip köşe girim temizlim Haftaya da çam tül perde yaparım kar yagar yakında

Yapsanda bitmiyo ki 2gun silmesem heryer tozzzz ama kisin daha rahat camlar acilmiyo sadece havalandirmak icin aciyorum ama yazin daha coook toz oluyo. Ee calisma biter elbet az sabret napcan

Yapsanda bitmiyo ki 2gun silmesem heryer tozzzz ama kisin daha rahat camlar acilmiyo sadece havalandirmak icin aciyorum ama yazin daha coook toz oluyo. Ee calisma biter elbet az sabret napcan
Eşime diyorum ben bu evin işini niye bitiremiyorum diyo ki sende bu kadar pimpirikli olma bitsin çok üstüne düşüyorsun kendinide yıpratıyosun bizide iş yapınca çok sinirli oluyorsun senden bişey istemeye korkuyorum diyorum isteme o zaman kalk kendin al

Hahahahahahahahaha bende yorulunca diyo niye bigunde yapiyosun be de esimi dinleyip isimi 2 gune boluyrm cidden daha kolay oluyo adami korkutmussn aman ne istiyoki sanki bizde kimse kimseden bisey istemez ya o ya ben beraber takiliyorz

Hahahahahahahahaha bende yorulunca diyo niye bigunde yapiyosun be de esimi dinleyip isimi 2 gune boluyrm cidden daha kolay oluyo adami korkutmussn aman ne istiyoki sanki bizde kimse kimseden bisey istemez ya o ya ben beraber takiliyorz
Ben ertesi güne bıraksam işimin yarısını rüyalarıma girer
Sabaha kadar o uyku bana kabus olur kız öyle deme ben toplu olsun evimin düzeni hiç bozulmasın istiyorum ama olmuyo hergün kalk aynı işler kadın olmak ne zormuş ya

Eşimde bişey istemez yaaa mutfaktan gelir salona derki su verirmisin ya adam mutfaktan geliyorsun içte öyle gelsene 

Yeni başladı aşure canım tr de var bu sene yaptigimda deneyim güzel lezzet verir...
Ise ne zaman başlayacaksın

Ne yazikki yarin gece baslamaliyim
Bu arada Allah kabul etsin canim. Ben seneye köyümde yaparim insAllah. Buralarda tadi olmuyor asureninde bayraminda kurbaninda

Başin sağolsun Allah rahmet etsın..

Ben camasir vs bugun hallederim yerlestirirm mesela yatmadan heryerin tozunu alirm ertesi gun hemen dip kose supur sil yika bitti sonra gene pislen geme ayni yok anam bitmez bugun bisey yapmadm yarin basa sar yoksa zaten evi supurmek mutfaaaaaak bnyo wc bunlar artk standrt bitmiiiiyyyy cocuklar olunca zor toplanmiyo uyuynca fln iste

Elıne balık krakerı bı alıyor heryer ayy çekyat altları bıle .s benımde camaşır bırıktı havada soğudu nasıl kurıcak bılmem kızımın oyuncaklarını yıkıyorm şimdi ve kıyafetlrnı zaten uşuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…