- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.021
Amin ...
Aa aşılama olduysan hayırlı olur inşallah canım benim.
Ay ne güzel ben su hiç içemiyorum.
Basiniz sagolsun..mekani cennet olsun insallah(( gozleme degildee dayimizi gomduk yawrum dun dayimiz vefat etti dun bugun aksam gec saatlere kadar taziye evindeydik cocuk gidelimmdiye tutturunca bugun erken geldik. Orada telefon elime alip yazmak falan olmadi ayip . Dun sabrettim sabrettim ana gece 3 e kadar orada kalacaktik hemde gec saatte 1 tane yedim maalesef.
Bugu sabah evde 1.dilim ekmekle hafif kahvalti yaptim.
Ogle 1 cay tabagi kadar un helvasi 1 dilim pide 1 kutu aayran ictim.
Aksamda 1 dolu kepce nohut yemwyi 2-3 kasiknpilav ve salata yedim
Allah rahmet eylesin canım allah sabır versin kalanlarınıza(( gozleme degildee dayimizi gomduk yawrum dun dayimiz vefat etti dun bugun aksam gec saatlere kadar taziye evindeydik cocuk gidelimmdiye tutturunca bugun erken geldik. Orada telefon elime alip yazmak falan olmadi ayip . Dun sabrettim sabrettim ana gece 3 e kadar orada kalacaktik hemde gec saatte 1 tane yedim maalesef.
Amin ...
Kendine ait sevdiğin bir şişen ya da surahin olsun yanına da sevimli bir bardak masanın üstüne koy gidip gelip iç gunde 3 şişe içsen kardır....ben öyle alıştım su içmeye
Oksuruk tam geldide o ilaclari alinca gece uyurum en azindan canim ona seviniyorum. Turkiyede vermediler ilaci.Ben buğday suyu ile yapmıştım nohut het zaman difrizde oluyordu kolaya kaçıp fasulye konserve almıştım
Evet git aksatmadan iyice yerlesmeden öksürük
Ben ne kadar koydum hatırlamıyorum ama süt rengini güzelleştiriyor dediğin gibi
Senin menu hanii
Aynen canım bir yolunu bulmam lazım su meselesinde.
Su içilmeden kilo verilmiyo.
Evet canım bir yolunu bulursun sen sonuçta kilo vermeye karar verdin karar vermek en zoru
Yeni başladı aşure canım tr de var bu sene yaptigimda deneyim güzel lezzet verir...Oksuruk tam geldide o ilaclari alinca gece uyurum en azindan canim ona seviniyorum. Turkiyede vermediler ilaci.
Ben birde sutle bir vanilya sekeri diyorlarya bilmiyorum turkiyede varmi dr. Oetkerden cok hos oluyo kokusu ben degisik degisik denedim herzaman en iyisi böyle. Bu sene yapamadim
Oyle birsey yokkk buraya geldiginden itibaren senin listeye giris zamanin belirleniyo ona goreeee daha ileriye atariz istersen
Diyete başlamadımki ben daha
Oyle birsey yokkk buraya geldiginden itibaren senin listeye giris zamanin belirleniyo ona goreeee daha ileriye atariz istersen
Himmm yarin basliyorum diyosunn hadi bakalim en az 2 hafta deneme sureci var. Uzunlugu takimda ki durumuna gore degisir. Dneeme sureci bitince listeye girip diger takimlarla yariscaksin.
Yediklerimi yazayımmı hazır mısınız
Şaka bir yana dur söyliyim diyet değil tabi ama, sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek,omlet, şekersiz çay, patates haşlaması ve 2 çatal peynir.
Öğlende bişey yemedim,aşure yaparken birkaç tane fındık attım ağzıma, piştikten sonrada küçük bi kase aşure yedim.
Akşam yemeğinde de ince hamurlu pide yedim
yarın her şey başka olcak psikolojimi tam hazırladım.
Himmm yarin basliyorum diyosunn hadi bakalim en az 2 hafta deneme sureci var. Uzunlugu takimda ki durumuna gore degisir. Dneeme sureci bitince listeye girip diger takimlarla yariscaksin.
Hadi bakalim kacamaksiz menuler bekliyorm her kacamak 1 eksi untmaa
Su hesaplamasi yap yanilmiyorsam 3 lt ve ustu tuketmen gerekiyordur cunku ben ilk basladigimda 3 lt tuketiyordum.
Yok yok kaçamak olmaz, bakma stresliyimde böyle komikliğe vuruyorum. :)
Sağlam başlıcam yarın, çünkü en ufak kaçamakta ipin ucunu kaçırıyorum ben toplanmıyor sonra. :)
Bakalım bu önümüzdeki haftalarda neler olacak. :) Su konusuna ve spor konusuna düşmem lazım.:)
Su hesaplamasi yap yanilmiyorsam 3 lt ve ustu tuketmen gerekiyordur cunku ben ilk basladigimda 3 lt tuketiyordum.
Su cokk onemliii......
Siseni hazirla bende zorla iciyordum ama mutlaka ic
Evet canım şimdi baktım dediğin gibi 3 lt.
Su olmadan imkansız ya kilo vermek.
Bi de yoğurt çok iyi geliyor bana.
Sende bendensin akşama kadar 2bardak su ancak içtim dukan birası yaparsam 1sürahi zorla içiyorum yoksa su aklıma gelmiyor
Kuzum başınız sagolsun çok üzüldüm Rabbim sabır versin geride kalanlara sizlere inna lillahi ve inna ileyhi raciun(( gozleme degildee dayimizi gomduk yawrum dun dayimiz vefat etti dun bugun aksam gec saatlere kadar taziye evindeydik cocuk gidelimmdiye tutturunca bugun erken geldik. Orada telefon elime alip yazmak falan olmadi ayip . Dun sabrettim sabrettim ana gece 3 e kadar orada kalacaktik hemde gec saatte 1 tane yedim maalesef.
Sende bendensin akşama kadar 2bardak su ancak içtim dukan birası yaparsam 1sürahi zorla içiyorum yoksa su aklıma gelmiyor
Siseni hazirla bende zorla iciyordum ama mutlaka ic
Bende detoks matarası aldım limon atıyorum içine içiyorum kaç gündür sporda yapmıyorum off yarında temizlik var misafir gelicek bana hiç rahat yok yaÇok benziyoruz senle ya :)
Aynen bende içemiyorum hiç.
Bugün pembe şişe aldım inşallah içicem.
Bende detoks matarası aldım limon atıyorum içine içiyorum kaç gündür sporda yapmıyorum off yarında temizlik var misafir gelicek bana hiç rahat yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?