- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.061
@mihracee canim basiniz sagolsun
Menemen
3 dilim peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Sutlu kahve
Oğle
Şehrıye çorbası
Bır tabak ıspanak
Yoğurt
Ara
Uzum
Kuçuk kase aşure
Akşam
Bır tabak lahana
Uç kaşık fasulye yemeği
Kizlar menumu yaziyorum
Sabah
2 catal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak cay
(Kaynanam zorladi oyle yedim)
Öğle
Tavuk göğüs curry soslu
2 kaşık pilav (ucakta yedigim)
Aksam
1 elma
1 kupa limonlu cay
Elıne balık krakerı bı alıyor heryer ayy çekyat altları bıle .s benımde camaşır bırıktı havada soğudu nasıl kurıcak bılmem kızımın oyuncaklarını yıkıyorm şimdi ve kıyafetlrnı zaten uşuyom
3dilim ekmek gordumSabah
Menemen
3 dilim peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Sutlu kahve
Oğle
Şehrıye çorbası
Bır tabak ıspanak
Yoğurt
Ara
Uzum
Kuçuk kase aşure
Akşam
Bır tabak lahana
Uç kaşık fasulye yemeği
Mutfaktan geliyorsun niye suyunu içmedin dedigim zaman diyo ki sen diyette degilmisin sana spor olsun diye senden istiyorum seni düşündüğümdenHahahahaha :d valla ben daha cok sey istiyorum
Yakındır olmam kalorıferı yakcam artık heralde uşuyom bu gıdışlen olurumkraker findiklar ekmekler oturuyo ama yine dolasiyo cocuk iste hastami oldun kizz
Yatyat çocuk kalkmasa 11 e kadar yatarm belkı da fazlaGünaydınnnnnnnnnnnnnnn canlarrrrr gününüz hayır ve aydın olsun inş saat 6Da kalktım yaaaaa
Çocukları gönderdim 1saat sonrada eşimi gönderdim yattım sinek vuzırtısına uyuyamadım kalktım yakaladım ama şimdide benim uykum kaçtı
Hava buz gibi yagmur var karanlık yatsam mı kalksam mı bilmiyom
Günaydın yenı gelın:)) serdınızmı çeyızınızıGünaydınnnnn kizlaaarrr
Serdik kuzumm ölcem yorgunluktan birazdan kuaför e gitcemGünaydın yenı gelın:)) serdınızmı çeyızınızı
günaydın nasıl geçti çeyizGünaydınnnnn kizlaaarrr
Günaydın kuzum özledim seniiiiSerdik kuzumm ölcem yorgunluktan birazdan kuaför e gitcem
Demek mantı ya gidiyosunmantı dedin mi benim icimin yağları eriyo
Suanda da yoksa regl degildir canim doktora ne zaman gideceksinKuzum dün bir akıntı gibi geldi bugün de az pembe pembe aktı ama kağıda geliyor umudum yok benim kendimi umutlandirmak istemiyorum normalde dün geldiyse bugün olmam gerekliydi ama gün bitmedi bakalım..
Yok Canım bir akıntı şeklinde geldi yine pembe pembe umutlanmak istemiyorum zaten bel ağrım da çok
Kız sen kimsinKıyamam ben ona ya küçücük canıyla yavrum
Süperdiiii kosturmaca falan hiç bişey anlamadimgünaydın nasıl geçti çeyiz
Bende özledim kuzuk vallaaaa haşatim çıktı resmenGünaydın kuzum özledim seniiii
Bunlar tatlı yorgunluklar diyelim Allahım hayırlı ugurlu etsin inş nesi gelir geçer balayında dinlenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?