Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Serdik kuzumm ölcem yorgunluktan birazdan kuaför e gitcem
Demek mantı ya gidiyosun mantı dedin mi benim icimin yağları eriyo
Bilmiyorum kız yemeğe ne yapcak bılmım. Olsun tatlı yorgunluklar bunlar.bugun nikahın var dimii.bır yastıkta kocayın

Bilmiyorum kız yemeğe ne yapcak bılmım. Olsun tatlı yorgunluklar bunlar.bugun nikahın var dimii.bır yastıkta kocayın
Sağol bebegiimm bugün evet islerimi bitirdim oturuyorum keyöf yapıyorum

Serdin mi ceyizini bugun de nikah mi var kiz
He serdi bitti valla evden cikasim gelmedi inan ki ama o danteller fln nasıl toplancak bilmem
Sen yanlışmı geldın acaba :)))
Ya bende anlamadım niye oyle oldu kim ki o güzel baggyaannn

Neydakkk anammm bizi çagıran olmadıki el atalım hepimiz bi taraftan 2dk ya bitiridik
Balayına peşine düşerim diye çagırmadın delmiiiiiiii
Kuzu ztn kalabalikti bende anlamadım nasıl oldu bitti ama geleydin eyiyle He nasıl olsa o balayına takılcn pesime her türlü

Kuzu ztn kalabalikti bende anlamadım nasıl oldu bitti ama geleydin eyiyle He nasıl olsa o balayına takılcn pesime her türlü
Havalar sogudu anacım daha bal ayımı kaldı benim popom donar gelmem ben sen git ben Vaz geçtim hem bizim herif izin vermiyyyyy

Suanda da yoksa regl degildir canim doktora ne zaman gideceksin
kız kestiremiyorum yemin ederim drye gidecem ama cesaret yok erteliyorum....
dün şey gibi oldu normal kırmızı ama değişik arada oluyordu bu ama regli başlayacağı zaman gelir devam ederdi dünden bugüne tık yok kafayı yicem müşavirim gelsin öğlen izin almayı düşünüyorum kan veririm en azından kafam rahat eder ya da yarın sabah giderim idrar testi de yaparım sonuca kendimi hazırlarım en azından

Kız dünden beri bişey yoksa gitsene belkim sende SekerPancarii gibi sıkıntı olur sana erken müdahale olur git kuzum devamı gelmediyse bence erteleme

doktora gitmedim kuzum bekliyorum daha durumlar karışık
çok şükür kazasız belsız atlattın şükür düğün pazar günümüydü ?
Ara ara leke şeklinde olursa yumurta çatlamamış kist olmuş da ola bilir kuzum git bi ya ayyy patlattın beni
Sen bi doguracan bize 9dogurttun beyaaa

Ara ara leke şeklinde olursa yumurta çatlamamış kist olmuş da ola bilir kuzum git bi ya ayyy patlattın beni

İş çok yapacak adam yok yataktan çıkamıyorum ya çok soooyukkk anammm gızlaaaaa
Erzurum soğuktan şimdi burasi bile buzzz
Havalar sogudu anacım daha bal ayımı kaldı benim popom donar gelmem ben sen git ben Vaz geçtim hem bizim herif izin vermiyyyyy
Ay izin alamadin mi adamdan yazik eglenirdik kız
Balayından 50le dönersin üzülme
55 olması da o
Ya noldu da karistiiii neyse yarın detayli konuşuruz düğün cumaryesi pazar kuzum

Kız dünden beri bişey yoksa gitsene belkim sende SekerPancarii gibi sıkıntı olur sana erken müdahale olur git kuzum devamı gelmediyse bence erteleme
gelmedi kuzum devamı
kist aklıma gelmemişti başkası yerimde olsa git derim akıl verir yönlendirirdim ama şimdi kendime ne dicem bilmiyorum

Özellikle çocuklar hastaneler dökülüyor dün oglumu acile götürdük akşam yine kalabalıktı

Oglum 10yaşına giricem bu ayın sonunda teyzesi delikanlı artık

çok ama çok geçmiş olsunn canım ılık şeyler dayamak lazım çocuklara. bu arad amaşallah gereçkten delikanlı olmuş kuzucuğun.

Başin sağolsun Allah rahmet etsın..
teşekkür ederim dostlar sağolsun.

Sabah
Menemen
3 dilim peynır
Bır dılım ekmek
Ara
Sutlu kahve
Oğle
Şehrıye çorbası
Bır tabak ıspanak
Yoğurt
Ara
Uzum
Kuçuk kase aşure
Akşam
Bır tabak lahana
Uç kaşık fasulye yemeği
sanki biraz fazla geldi bana ama tabi benim birşey diyecek yüzüm yok

Kizlar menumu yaziyorum

Sabah
2 catal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
2 bardak cay
(Kaynanam zorladi oyle yedim)

Öğle
Tavuk göğüs curry soslu
2 kaşık pilav (ucakta yedigim)

Aksam
1 elma
1 kupa limonlu cay
çokk makull haatttaa çok azzz.

günaydınnnn günaydınnnnnnnn
:) benim işyerimde ayaklarımın altında soba yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…