- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.121
Soyleseydin keskeeeeYok kız yapmsz mantı yanı sanmıyorm sulu yemek yapar ınş yanı
Bılıyor dyet yaptgımı ayıp olur dıye bsy demedim ıstek yapr gıbıSoyleseydin keskeeee
Diyet yaptigini bilseler nolcak inadina yapiyolarBılıyor dyet yaptgımı ayıp olur dıye bsy demedim ıstek yapr gıbı
Kendı çok kılo aldı ztn sende yp dıom aman dıo sende bırak emzırmeyı sende alcn dıo saol dedımyaDiyet yaptigini bilseler nolcak inadina yapiyolarbenim arkadasim oyle aman bikere nolcaaak diye borek borek pasta
gidecem kuzum büroda tekim şimdi aile hemşireme gidip sorcam yarın olmazsa direk giderim
sanmıyorum kuzum umut etmiyorum benhadi git öğreninşallah vardır Allahım ya
gidecem kuzum büroda tekim şimdi aile hemşireme gidip sorcam yarın olmazsa direk giderim
sanmıyorum kuzum umut etmiyorum benhadi git öğreninşallah vardır Allahım ya
sanmıyorum kuzum umut etmiyorum ben
geldim tatliskom bugün basladim yine ise tatil bitti yani:) ama malesefki iki kilo aldim bugün basladim yine diyetime ve cuma yine ayni kiloma gelcem insallah ayyy parte ve sekerpancari duymasin yicem yine tokatlariBuki_89 tatil ne zaman bitiyor özledim seni kız
slm kizlar ben geldim napiosunuz bakalim nasil gecti bensiz üc hafta
hoşgeldinnn canımgeldim tatliskom bugün basladim yine ise tatil bitti yani:) ama malesefki iki kilo aldim bugün basladim yine diyetime ve cuma yine ayni kiloma gelcem insallah ayyy parte ve sekerpancari duymasin yicem yine tokatlari
bende sizi cok özledim yaaaaa
test aldım yapmak kaldı şimdi büro müsait olunca yapacam hemencikSchonerDuft , poncikbirgelincik haklı,güzel düşün güzel olsun.
hoş geldin yokluğun hissediliyordu kuzumgeldim tatliskom bugün basladim yine ise tatil bitti yani:) ama malesefki iki kilo aldim bugün basladim yine diyetime ve cuma yine ayni kiloma gelcem insallah ayyy parte ve sekerpancari duymasin yicem yine tokatlari
bende sizi cok özledim yaaaaa
birde ben inansam birazdan dananın kuyruğu kopacakya niye öyle diyosun güzel düşün güzel olsun ben inanıyorum bu sefer oldu
Hoşgeldiniz:)
Ben yeniyim 1 2 gün oldu grubu görüp geleli, sizin tatiliniz nasıldı.
Hosbulduk canimmmmm nasilsin `?hoşgeldinnn canım
hoş geldin yokluğun hissediliyordu kuzum
2 kilo ile kurtardıysan çok iyi bence
Hoşgeldınn nasıldı tatıll :)) havalar nasıl soğukmu Almanyaaslm kizlar ben geldim napiosunuz bakalim nasil gecti bensiz üc hafta
Hadi ya yok oyle bisey kim demisssss almazsin rahat olllll. Cok yemek yersen zaten her turlu alirsin sen boyle devamKendı çok kılo aldı ztn sende yp dıom aman dıo sende bırak emzırmeyı sende alcn dıo saol dedımya
hadi hadi bekliyormgidecem kuzum büroda tekim şimdi aile hemşireme gidip sorcam yarın olmazsa direk giderim
sanmıyorum kuzum umut etmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?