- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.141
Hemen verırsın sen sandvıçıne devam et :)) akşamda yemıyorsun ztn
ay evet ama yinede iki kilo cok fena rahatsiz ediyo hemen göbek cikti yine:) ama gercekten cok yedim ilk iki hafta cok iyidi yani kilo almadim ama bu son hafta gezdik ya baska ülkeler olunca heryerde birseyler dene ye derken böyle oldu:) yani son birbucuk haftanin kilosu bu o yüzden hemen gider insallah diye umut ediyorum:)
sen naptin nasil gidiyo varmi yenilikler?
gittin mi naptınbirde ben inansam birazdan dananın kuyruğu kopacak
Hosbulduk, sizde hosgeldiniz ozaman gurubumuza baslangic kilonuz ve boyunuz kac? cok güzel gecti ve güzel olan hersey gibi cok hizli bir sekilde gecti:)
Hosbulduk canimmmmm nasilsin `?
Bencede yanı dıkkat edersen almazsın normalde ben çok yıyen bırıyım oyle yeyınce alınıyor yanı:)))Hadi ya yok oyle bisey kim demisssss almazsin rahat olllll. Cok yemek yersen zaten her turlu alirsin sen boyle devam
hadi hadi bekliyorm
test aldım yapmak kaldı şimdi büro müsait olunca yapacam hemenciksağlık ocağı açılınca da hemşire ile görüşecem
Hosbulduk, sizde hosgeldiniz ozaman gurubumuza baslangic kilonuz ve boyunuz kac? cok güzel gecti ve güzel olan hersey gibi cok hizli bir sekilde gecti:)
Hosbulduk canimmmmm nasilsin `?
Bencede yanı dıkkat edersen almazsın normalde ben çok yıyen bırıyım oyle yeyınce alınıyor yanı:)))
son bihafta cok güzeldi bugünde iyi günesli ve 19 derece falan ama yarindan sonra yine 10 derece ve yamurlu günler bizi bekliyo:) orda nasil?Hoşgeldınn nasıldı tatıll :)) havalar nasıl soğukmu Almanyaa
aynen canim bihaftalik yeme planimi hazirladim zaten hemen:) kilo vermessem listeyede dönemiyorum sende durumlar ne verdinmi baya?Hemen verırsın sen sandvıçıne devam et :)) akşamda yemıyorsun ztn
bende iyim canim bugün yeni isimde ilk günüm bakalim insallah hayirli gelir bu is banagittin mi naptın
iyiyim kuuzmm sen nasılsın
anladim canim verirsin sende insallah burda ne kilolar verenlere sait oluyoruz hemencik gitmeye baslar:) boyun uzunmus avantaj senin icin, hedef kac?
Heyecanlandım bi an yaa. :)
Hoşbuldum teşekkür ederim. :) Başlangıç, 102 kg Boyum 1.70
Tatiller hep hızlı geçer tabikide
Burada 15 derce birden kis geldi bize.. Veriyorum yavas yavasta olsa acelem yok ztn:)) menun ne oglen sandvc aksam salatamison bihafta cok güzeldi bugünde iyi günesli ve 19 derece falan ama yarindan sonra yine 10 derece ve yamurlu günler bizi bekliyo:) orda nasil?
aynen canim bihaftalik yeme planimi hazirladim zaten hemen:) kilo vermessem listeyede dönemiyorum sende durumlar ne verdinmi baya?
hosbulduk canim
bende iyim canim bugün yeni isimde ilk günüm bakalim insallah hayirli gelir bu is bana
yeni iş mi aa hayırlı olsun canım inşallahson bihafta cok güzeldi bugünde iyi günesli ve 19 derece falan ama yarindan sonra yine 10 derece ve yamurlu günler bizi bekliyo:) orda nasil?
aynen canim bihaftalik yeme planimi hazirladim zaten hemen:) kilo vermessem listeyede dönemiyorum sende durumlar ne verdinmi baya?
hosbulduk canim
bende iyim canim bugün yeni isimde ilk günüm bakalim insallah hayirli gelir bu is bana
Hoş geldin 2kilocukslm kizlar ben geldim napiosunuz bakalim nasil gecti bensiz üc hafta
anladim canim verirsin sende insallah burda ne kilolar verenlere sait oluyoruz hemencik gitmeye baslar:) boyun uzunmus avantaj senin icin, hedef kac?
Bana arkadaş geldi hepiciniz mezun olacanız bi ben kalacaktım tekmi kalacam zandızzzz
Heyecanlandım bi an yaa. :)
Hoşbuldum teşekkür ederim. :) Başlangıç, 102 kg Boyum 1.70
Tatiller hep hızlı geçer tabikide
Hedefler aynı haydii bahammmm bizde senle yarışak grupta
Evet bi boy iyi zaten gerisini vur ateşe yansın.
Hedefim 70 canım. İnşallah ulaşacağım. :)
Hedefler aynı haydii bahammmm bizde senle yarışak grupta
Evet bi boy iyi zaten gerisini vur ateşe yansın.
Hedefim 70 canım. İnşallah ulaşacağım. :)
aynen canim yeni is:) sagol canimyeni iş mi aa hayırlı olsun canım inşallah
hosbulduk kizHoş geldin 2kilocuk
Bana arkadaş geldi hepiciniz mezun olacanız bi ben kalacaktım tekmi kalacam zandızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?