Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hemen verırsın sen sandvıçıne devam et :)) akşamda yemıyorsun ztn

test aldım yapmak kaldı şimdi büro müsait olunca yapacam hemencik sağlık ocağı açılınca da hemşire ile görüşecem

Heyecanlandım bi an yaa. :)

Hosbulduk, sizde hosgeldiniz ozaman gurubumuza baslangic kilonuz ve boyunuz kac? cok güzel gecti ve güzel olan hersey gibi cok hizli bir sekilde gecti:)
Hosbulduk canimmmmm nasilsin `?

Hoşbuldum teşekkür ederim. :) Başlangıç, 102 kg Boyum 1.70
Tatiller hep hızlı geçer tabikide

Hoşgeldınn nasıldı tatıll :)) havalar nasıl soğukmu Almanyaa
son bihafta cok güzeldi bugünde iyi günesli ve 19 derece falan ama yarindan sonra yine 10 derece ve yamurlu günler bizi bekliyo:) orda nasil?
Hemen verırsın sen sandvıçıne devam et :)) akşamda yemıyorsun ztn
aynen canim bihaftalik yeme planimi hazirladim zaten hemen:) kilo vermessem listeyede dönemiyorum sende durumlar ne verdinmi baya?

hosbulduk canim

gittin mi naptın

iyiyim kuuzmm sen nasılsın
bende iyim canim bugün yeni isimde ilk günüm bakalim insallah hayirli gelir bu is bana

Heyecanlandım bi an yaa. :)

Hoşbuldum teşekkür ederim. :) Başlangıç, 102 kg Boyum 1.70
Tatiller hep hızlı geçer tabikide
anladim canim verirsin sende insallah burda ne kilolar verenlere sait oluyoruz hemencik gitmeye baslar:) boyun uzunmus avantaj senin icin, hedef kac?

Burada 15 derce birden kis geldi bize.. Veriyorum yavas yavasta olsa acelem yok ztn:)) menun ne oglen sandvc aksam salatami

yeni iş mi aa hayırlı olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…