Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:) verirsin tabiki, calisiyomusun ev hanimimisin evlimisin bekarmi:) bahset istersen kendinden tanisalim

Tanışalım tabi canım.
Evliyim 1.5 yıldır. Çalışmıyorum, diplomalı ev hanımıyım.
İstanbulda yaşıyorum. :) Bebeğim yok.:)
26 yaşındayım.
Sen evli misin? Nerede yaşıyorsun?

Burada 15 derce birden kis geldi bize.. Veriyorum yavas yavasta olsa acelem yok ztn:)) menun ne oglen sandvc aksam salatami
tabi yavas yavas hem daha emin bi sekilde gider negüzel:) yok bugün sabah yogurt yedim proteinli öglen bi haslanmis yumurta var aksamda dayanirsam ki insallah dayancam:) tavuk haslama ve bi kase yogurt:) ve eve gidince bisaat kadar spor yapmak istiyorum

Tanışalım tabi canım.
Evliyim 1.5 yıldır. Çalışmıyorum, diplomalı ev hanımıyım.
İstanbulda yaşıyorum. :) Bebeğim yok.:)
26 yaşındayım.
Sen evli misin? Nerede yaşıyorsun?
ooo negüzel ne okumustun? calismayi düsünüomusun?
bende birbucuk yila yakindir evliyim 28 yasindayim almanyada yasiyorum cocugum yok ve calisiyorum:)

ooo negüzel ne okumustun? calismayi düsünüomusun?
bende birbucuk yila yakindir evliyim 28 yasindayim almanyada yasiyorum cocugum yok ve calisiyorum:)

Kamu yönetimi bitirdim canım, muhasebe eğitimi de aldım okul bittikten sonra. Eşimin işlerine göz atıyorum arada, sgk işlemlerine falan bakıyorum ama çalışıyorum diyemem tabiki. :) Sen ne bitirdin? :)

Kamu yönetimi bitirdim canım, muhasebe eğitimi de aldım okul bittikten sonra. Eşimin işlerine göz atıyorum arada, sgk işlemlerine falan bakıyorum ama çalışıyorum diyemem tabiki. :) Sen ne bitirdin? :)
anladim canim cok güzel:) ben isletme enformatigi okudum iki sene oluo masterimi bitirip ise basladim bugünde yeni bi posisiona gectim ilk is günüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…