- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.161
:) verirsin tabiki, calisiyomusun ev hanimimisin evlimisin bekarmi:) bahset istersen kendinden tanisalim
Evet bi boy iyi zaten gerisini vur ateşe yansın.
Hedefim 70 canım. İnşallah ulaşacağım. :)
Hedefler aynı haydii bahammmm bizde senle yarışak grupta
İlk haftalar çabuk gider saymam Ogan göreee
yok kızlar sizide heyecnlandırdım hakkınızı helal edin
:) verirsin tabiki, calisiyomusun ev hanimimisin evlimisin bekarmi:) bahset istersen kendinden tanisalim
menümm
sabah yok
öğlen 1 kase çorba 1 tabak taze fasulye, salata, 1 çay tabağı aşure
akşam yoğurt ve çorbaaa
tabi yavas yavas hem daha emin bi sekilde gider negüzel:) yok bugün sabah yogurt yedim proteinli öglen bi haslanmis yumurta var aksamda dayanirsam ki insallah dayancam:) tavuk haslama ve bi kase yogurt:) ve eve gidince bisaat kadar spor yapmak istiyorumBurada 15 derce birden kis geldi bize.. Veriyorum yavas yavasta olsa acelem yok ztn:)) menun ne oglen sandvc aksam salatami
umarim en yakin zamanda istedigin bi ise girersin sende, suan durum ne ariyomusun?darisi bana
Kahvaltıda etsene canım,en önemli öğün derler.
ay yapmaya vakit olmadı maalesef (
Çay tabagı aşure yiyince ne oldu pekimenümm
sabah yok
akşam yoğurt ve çorbaaa
Çay tabagı aşure yiyince ne oldu peki
Kız nefsine az hakim ol
benim gibi az yiyen biri daha:)menümm
sabah yok
akşam yoğurt ve çorbaaa
ooo negüzel ne okumustun? calismayi düsünüomusun?
Tanışalım tabi canım.
Evliyim 1.5 yıldır. Çalışmıyorum, diplomalı ev hanımıyım.
İstanbulda yaşıyorum. :) Bebeğim yok.:)
26 yaşındayım.
Sen evli misin? Nerede yaşıyorsun?
Erken karar verme benceeeee biz onu doyuramıyıkkkkkkkkbenim gibi az yiyen biri daha:)
ooo negüzel ne okumustun? calismayi düsünüomusun?
bende birbucuk yila yakindir evliyim 28 yasindayim almanyada yasiyorum cocugum yok ve calisiyorum:)
hahaha öylemi anammm neler yiyio kiz okadarErken karar verme benceeeee biz onu doyuramıyıkkkkkkkk
anladim canim cok güzel:) ben isletme enformatigi okudum iki sene oluo masterimi bitirip ise basladim bugünde yeni bi posisiona gectim ilk is günüm:)
Kamu yönetimi bitirdim canım, muhasebe eğitimi de aldım okul bittikten sonra. Eşimin işlerine göz atıyorum arada, sgk işlemlerine falan bakıyorum ama çalışıyorum diyemem tabiki. :) Sen ne bitirdin? :)
Kendine sor ben sayarken agzım sulanirrrhahaha öylemi anammm neler yiyio kiz okadar
Yeni işin hayırlı olsun kuzumanladim canim cok güzel:) ben isletme enformatigi okudum iki sene oluo masterimi bitirip ise basladim bugünde yeni bi posisiona gectim ilk is günüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?