- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.181
inşallah canım, şuan aramıyorum patornumun çık demesini bekliyorum maaşımı alamıyorum o ıskıntılı yoksa işimden memnunum kafam rahatumarim en yakin zamanda istedigin bi ise girersin sende, suan durum ne ariyomusun?
anladim canim cok güzel:) ben isletme enformatigi okudum iki sene oluo masterimi bitirip ise basladim bugünde yeni bi posisiona gectim ilk is günüm:)
hahahah desene durum vahim tamam sorarim benKendine sor ben sayarken agzım sulanirrrGözlerim içinde beleee
sagol tatlimYeni işin hayırlı olsun kuzum
ay o da kötü ya insallah hayirlisi olur adinainşallah canım, şuan aramıyorum patornumun çık demesini bekliyorum maaşımı alamıyorum o ıskıntılı yoksa işimden memnunum kafam rahat
Çok güzel canım inşallah yeni görevinde başarılar peşini hiç bırakmaz.Bu sen, bu da başarılar.
Keptinn kuaföre gidicekti nikahı var şeker kızını okula götürdü bugünkizlar sekerpancari ve keptin nerelerde?
amin inşallah canımhahahah desene durum vahim tamam sorarim ben
sagol tatlim
ay o da kötü ya insallah hayirlisi olur adina
sagol tatlim
anladim canimKeptinn kuaföre gidicekti nikahı var şeker kızını okula götürdü bugün
Ben idrar testine güvenmiyorum kuzum yoksa bile saglık olsun canın sag çok şükür bir dahaki aya hayaller hepimizin hayali aynı degilmi sonuçtayok kızlar sizide heyecnlandırdım hakkınızı helal edin
Keptinn kuaföre gidicekti nikahı var şeker kızını okula götürdü bugün
Evettt keptin ponçik haftaya dügün leri var
Aa @keptinn gelin mi olacak ?
çok yesek laf ediyonuz az yesek laf ediyonuzzÇay tabagı aşure yiyince ne oldu peki
Kız nefsine az hakim ol
benmi az yiyorum içimde bir öküz var benim yaaabenim gibi az yiyen biri daha:)
Başlarını yaktılarki sorma gitsin
Evettt keptin ponçik haftaya dügün leri var
Kiz ponxigin haftaya dugunumu varEvettt keptin ponçik haftaya dügün leri var
bugünki menün az ama duydumki normalde cok yiyomussun:)çok yesek laf ediyonuz az yesek laf ediyonuzzalala yemeeeeyekkkmi ölekmi
başım göge erdibugünlerim tatlısız geçmiii haklısın vallaaa ((
benmi az yiyorum içimde bir öküz var benim yaaa
tatlim benim evdeki sorun hala cözülmedi evde mümkün degil acmiyo sayfayiKizlarrrr
Menuleri aksam 7den sonra yazin lutfen yemeden degil yediginizde yazinve bir sonraki gune kalmasin(zor durumlar haric)
@keptinnSekerPancarii @denetim Buki_89 lilipit @Blacksee55 Nilar Gulumse24 Manolya Bahcesi poncikbirgelincik
mihracee
Tamam cnm sen isten cikmadan yaz. Ama cok erken yazma ki karisiyo araya sonra :)tatlim benim evdeki sorun hala cözülmedi evde mümkün degil acmiyo sayfayigirme sansim hic yok o yüzden isden cikmadan yazmam gerekio menümü yada ertesi gün nasil yapsakki bende bilemedim simdi
tamam canim saat 5 yada 6 gibi yazarim cikmadan hemen önce:)Tamam cnm sen isten cikmadan yaz. Ama cok erken yazma ki karisiyo araya sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?