Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Misafirlerin cok uyanikmis

Seviyorum kız seni iyiki geldin oğluşunda pek tatlı anası gibi maşallah Allahım uzun ömür versin yanınada bitane daha kuzu nasip etsin hepimize inş ama önce zayıflayalım sonra

Seviyorum kız seni iyiki geldin oğluşunda pek tatlı anası gibi maşallah Allahım uzun ömür versin yanınada bitane daha kuzu nasip etsin hepimize inş ama önce zayıflayalım sonra

ayy canım Allah razı olsun ben de hepinizi çok sevdim sanki uzun zamandır burda gibiyim. ama ters zamana geldi yoğunluktan yazamıyorumm. neyse bu tosunlukla epey buradayım daha çok kaynatırzı:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Misafirlerin cok uyanikmis
Arkadaşta mekik çekme aleti varmış onuda gidip alıcam odayı spor salonuna çeviricem
Kız bırak onlar bana uysun beni kendilerine uydurmasınlarda kilo almışlar dün hepsini tarttım bundan sonra misafirlikler de hamur işini tatlıyı kaldırdılar salata hazırlıycaklar artık oturmalarda buda bana yaradı

Haha bak iyi olmus hamur isinden kurtuldun

Ben kızçenin veli toplantısına gidiyorum çohhh gonuşmayın yetişemiymmmm

Slm kızlar dun gece regl oldum butun gece başım agrıdı hala geçmiyor artık adet olunca baş ağrım oluyır ya neden boyle anlamadm gozlerm kızardı

Anlıyorum süt ürünleri bebekte ne sorun yaptı ki benimkinde gaz sorunu var süt tukentmiyorum ama yoğurt falan yiyorum bende leslie yapmayı düşünüyorum

Hosbuldum :) Evet emziriyorum
Ne güzel. Daha hızlı verırsın kıloları bende enzırıyorm ılk başladğmda çok hızlı gıdıyordu

Slm kızlar dun gece regl oldum butun gece başım agrıdı hala geçmiyor artık adet olunca baş ağrım oluyır ya neden boyle anlamadm gozlerm kızardı
bazılarında öyle oluyomş kuzum htc71 var bizim bi dene onunda aynı bası agrıyodu o da nerelerdeyse tee ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…