- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.421
Misafirlerin cok uyanikmisDün misafirlerim Geldi eliptik gördüler üzerine çıktılar süremediler ayy çok komiklerdi
Onlarda diyete başladı haftanın bi günü gelip sende spor yapalım ögret bize diyorlar sen ustası olmuşsun hemde çok güzel zayıflamışsın Didilerr orantılı çok pis gaz verdilerr
Evet niye oyle bisey yaptinnnnnnnnnhe resimleri sildim size atmadım diye mi
Seviyorum kız seni iyiki geldin oğluşunda pek tatlı anası gibi maşallah Allahım uzun ömür versin yanınada bitane daha kuzu nasip etsin hepimize inş ama önce zayıflayalım sonra:düşünesi vallaa amanun vazgeçtimm. pidede deme yaa vallaaa heryerim hmaur oldu
saol teyzesi biraz canımıza okuyor amaaaa seviyom sıpamı. Allah hepimizn evlatlarını bağışlasın.
hadi bakalım kolay gelsin:)
vayyy çok imrendimmm.
bend eistiyommkiiiiiiiiiiiiiii
afiyet olsun canım..
dayısı pek uğraştı ama olmadı beşiktaşı kafasına estiği gibi takım tutuyor.
ayy teşekkürrrr :) Allah isteyenelrede versin oğluşamada bir kardeş olsun inş.
Evet niye oyle bisey yaptinnnnnnnnnhemen bize atip sileblrdn
Seviyorum kız seni iyiki geldin oğluşunda pek tatlı anası gibi maşallah Allahım uzun ömür versin yanınada bitane daha kuzu nasip etsin hepimize inş ama önce zayıflayalım sonra
Arkadaşta mekik çekme aleti varmış onuda gidip alıcam odayı spor salonuna çeviricemMisafirlerin cok uyanikmis
Menuleri aksamlari yaziyoruzmenümm
sabah
1 yumurta
öğlen yemicem
akşam
4 kaşık tavuklu bulgur pilavı az kuru fasulye
Sen naptin asil gittinminaptınız kızlar....
Haha bak iyi olmus hamur isinden kurtuldunArkadaşta mekik çekme aleti varmış onuda gidip alıcam odayı spor salonuna çeviricem
Kız bırak onlar bana uysun beni kendilerine uydurmasınlarda kilo almışlar dün hepsini tarttım bundan sonra misafirlikler de hamur işini tatlıyı kaldırdılar salata hazırlıycaklar artık oturmalarda buda bana yaradı
doktorum bugün yoktu amelyat günü yarın gidecemSen naptin asil gittinmi
ay bi gideydn yaaadoktorum bugün yoktu amelyat günü yarın gidecem
naptınız kızlar....
Yok ya ne mantısı oda temızlık yapmış mantı yoh bızeManti yapmismi
Ne güzel. Daha hızlı verırsın kıloları bende enzırıyorm ılk başladğmda çok hızlı gıdıyorduAnlıyorum süt ürünleri bebekte ne sorun yaptı ki benimkinde gaz sorunu var süt tukentmiyorum ama yoğurt falan yiyorum bende leslie yapmayı düşünüyorum
Hosbuldum :) Evet emziriyorum
bazılarında öyle oluyomş kuzumSlm kızlar dun gece regl oldum butun gece başım agrıdı hala geçmiyor artık adet olunca baş ağrım oluyır ya neden boyle anlamadm gozlerm kızardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?