Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Marul soğan salatalık Vs hiç birini nedense sevmiyorum içine taze nane ve domates katarsam azda olsa yiyorum
peynir dene ton balıgı ızgara tavuk dene yada piyaz seklinde kuru bakliyat haşlayıp ekle su an cok canımc ekti

bu olmadı bitti
yeni tedaviye başlama gücümüz yok maddi manevi yıkıldık yıllık izinde eşim tatile bile gidemedik bu sene mesela
o zaman biraz dinlenmek sizi her anlamda toparlar kuzum hem yaza kadar güzel kilo verirsin sağlıgında yerine gelir kolestrol hormon vs varsa herseyin normal seviyeye gelir siz yine 2 günlük bi tatil bakmaya calışsanz belki uyguna bulursunuz antalya tarafında hem değişiklik olur ikiniz içinde

antalya da görümcem var eşimin teyzeleri dayısı tatilden çok başka şey olur sağolsunlar severler beni çok hareketli geçer yorar bizi ... kültür turlarını seviyoruz otel deniz bizlik değil mersin tarafında yerler var belki oralara günlük kaçarız ...
hormon değerlerim iyi tek sorun şeker onu da nasıl yenecem bilmiyorum yemeden duramıyorum illa bitterde olsa yiyorum

he ona bende üşeniyorum inan ki tatil deniz fln ama mecbur bıraksalar evimde otururum
siz gidin bi yerlere bence eşinin tatil gününde sen izin al yarın izinliyse bu akşamdan cıkın yola ertesi güng ezin akşma geri dönün nasıl plan

Baaak anne son gunlerim ozlersin de

anladimmm canmm bu sefer benim bild icimde guzel hisler vardi yarin mutlaka git bir bakalm
özler mi bilmem de şimdilik stres topu olarak kullanıyo bni

hafta sonu artık bakalım plansız bişiler yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…