- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.461
Bilmiyorm bisey koydaAy koyım ne koysam kııı :))
Ohh afiyet olsunYokya az yatım belkı gecer dedım uyuyamadımda şimdi balık yapıp yıcem kendıme gelırım belkıı
2 saat daha dayandım mı tamamdır
çok açım diyorum sanaBilmiyorm bisey koyda
Ohh afiyet olsun
anliyormmmmm
Hımm yeşil şeylerle hiç aram yok zar zor yerim salatayı falanYogurt ye bol bol yeşillik cevız badem bunlar bastırır bebiş kucukya acıkırsın tabı çok emer o
aaa nasıl aran yok salatanın içine sevdiğin şeylerden at canım o zaman belki hosuna gitmeye başlarHımm yeşil şeylerle hiç aram yok zar zor yerim salatayı falanyinede kendimi zorlayacagim yemek için
Marul soğan salatalık Vs hiç birini nedense sevmiyorum içine taze nane ve domates katarsam azda olsa yiyorumaaa nasıl aran yok salatanın içine sevdiğin şeylerden at canım o zaman belki hosuna gitmeye başlar
peynir dene ton balıgı ızgara tavuk dene yada piyaz seklinde kuru bakliyat haşlayıp ekle su an cok canımc ektiMarul soğan salatalık Vs hiç birini nedense sevmiyorum içine taze nane ve domates katarsam azda olsa yiyorum
Aksam yersinnçok açım diyorum sana
anneme ne yemek yaptın dedim cevap vermediAksam yersinn
tm kuzus yarın gidersin hem istediğin gibi sorularını da sorarsın inşallah hayırlısı neyse o olsunkaptinn @ParteMoralll Manolya Bahcesi
kızlar gitmedim test yaptım zaten dün demiştim negatif bugün gitsem kendi doktorum amleyat arası gelip bkrdı belki ama istediğim gibi olmazdı muayne
amin zaten eşim de bende vazgeçtik tedavilerden ilerde 1 aşılama belki 1 tüp bebek o kadar yormıcaz kendimizitm kuzus yarın gidersin hem istediğin gibi sorularını da sorarsın inşallah hayırlısı neyse o olsun
aaa peki bu tedavi bitti mi yani bitmiş mi oluyo yoksa yarım bırakmış mı olcaksınzamin zaten eşim de bende vazgeçtik tedavilerden ilerde 1 aşılama belki 1 tüp bebek o kadar yormıcaz kendimizi
bu olmadı bittiaaa peki bu tedavi bitti mi yani bitmiş mi oluyo yoksa yarım bırakmış mı olcaksınz
o zaman biraz dinlenmek sizi her anlamda toparlar kuzum hem yaza kadar güzel kilo verirsin sağlıgında yerine gelir kolestrol hormon vs varsa herseyin normal seviyeye gelir siz yine 2 günlük bi tatil bakmaya calışsanz belki uyguna bulursunuz antalya tarafında hem değişiklik olur ikiniz içindebu olmadı bitti
yeni tedaviye başlama gücümüz yok maddi manevi yıkıldık yıllık izinde eşim tatile bile gidemedik bu sene mesela
antalya da görümcem var eşimin teyzeleri dayısı tatilden çok başka şey olur sağolsunlar severler beni çok hareketli geçer yorar bizi ... kültür turlarını seviyoruz otel deniz bizlik değil mersin tarafında yerler var belki oralara günlük kaçarız ...o zaman biraz dinlenmek sizi her anlamda toparlar kuzum hem yaza kadar güzel kilo verirsin sağlıgında yerine gelir kolestrol hormon vs varsa herseyin normal seviyeye gelir siz yine 2 günlük bi tatil bakmaya calışsanz belki uyguna bulursunuz antalya tarafında hem değişiklik olur ikiniz içinde
Baaak anne son gunlerim ozlersin deanneme ne yemek yaptın dedim cevap vermedi
anladimmm canmm bu sefer benim bild icimde guzel hisler vardikaptinn @ParteMoralll Manolya Bahcesi
kızlar gitmedim test yaptım zaten dün demiştim negatif bugün gitsem kendi doktorum amleyat arası gelip bkrdı belki ama istediğim gibi olmazdı muayne
bende çok pozitiftim yine kan veririm bakalım testi 2 kere yaptım zaten yanlış yere damlatmışımBaaak anne son gunlerim ozlersin de
anladimmm canmm bu sefer benim bild icimde guzel hisler vardiyarin mutlaka git bir bakalm
he ona bende üşeniyorum inan ki tatil deniz fln ama mecbur bıraksalar evimde otururumantalya da görümcem var eşimin teyzeleri dayısı tatilden çok başka şey olur sağolsunlar severler beni çok hareketli geçer yorar bizi ... kültür turlarını seviyoruz otel deniz bizlik değil mersin tarafında yerler var belki oralara günlük kaçarız ...
hormon değerlerim iyi tek sorun şeker onu da nasıl yenecem bilmiyorum yemeden duramıyorum illa bitterde olsa yiyorum
özler mi bilmem de şimdilik stres topu olarak kullanıyo bniBaaak anne son gunlerim ozlersin de
anladimmm canmm bu sefer benim bild icimde guzel hisler vardiyarin mutlaka git bir bakalm
hafta sonu artık bakalım plansız bişiler yaparızhe ona bende üşeniyorum inan ki tatil deniz fln ama mecbur bıraksalar evimde otururum
siz gidin bi yerlere bence eşinin tatil gününde sen izin al yarın izinliyse bu akşamdan cıkın yola ertesi güng ezin akşma geri dönün nasıl plan
özler mi bilmem de şimdilik stres topu olarak kullanıyo bni
ayyy tatil ne güzel şey yaaa yorgunluktn ölcem gidip buralardan uzakta dinlenmek istiyorumhafta sonu artık bakalım plansız bişiler yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?