- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.441
Evetya annemde aynı oluyor ona çekmeye başladım yanı geçmesse ılaç içecem artık zonkluyır beynımbazılarında öyle oluyomş kuzum @htc71 var bizim bi dene onunda aynı bası agrıyoduo da nerelerdeyse tee ne zamandır
bilemedim karı agrısı mı bas agrısı mı daha iyiEvetya annemde aynı oluyor ona çekmeye başladım yanı geçmesse ılaç içecem artık zonkluyır beynım
Şimdi emzirmiyormusun inşallah dediğin gibi olur çabuk gider bu kilolarNe güzel. Daha hızlı verırsın kıloları bende enzırıyorm ılk başladğmda çok hızlı gıdıyordu
doktorum bugün yoktu amelyat günü yarın gidecem
ee daha neYok ya ne mantısı oda temızlık yapmış mantı yoh bıze
bugun menu paylasimina baslarsinBiri bana dur desinsürekli acıkıyorum ((
Biri bana dur desinsürekli acıkıyorum ((
Aslında çok iyi olurbugun menu paylasimina baslarsin
Allah.
Diyet psikolojisi.
Aslında çok iyi olur
Bi kaç günü atlattım mi tamam canım ekmek yemek istiyor acaba ekmek bağımlılık yaparmi ki
Haklısın
Yapmaz mı yapar tabi.
Yıllarca ekmek yemeden doymuozzzzz diye gezmedik mi.
Zaten takima geldigin andan itibaren menu paylasmak zorunlulugu var ne yersen ye yazilmasi gerekiyo aksamlariAslında çok iyi olur
Bi kaç günü atlattım mi tamam canım ekmek yemek istiyor acaba ekmek bağımlılık yaparmi ki
Ahhh cnmmm kiyammmmammmmmmbende çok açııımmmm
öğle yemeginde 3 kasık pilav cok az corba 2 3 kasıkta cacık yedim valla karnım gurulduyo
Ikısıde kotu karın ağrısı daha kotu sankı dercesıne görebilemedim karı agrısı mı bas agrısı mı daha iyi
Yogurt ye bol bol yeşillik cevız badem bunlar bastırır bebiş kucukya acıkırsın tabı çok emer oBiri bana dur desinsürekli acıkıyorum ((
Kurtulma yontemi varsa bende dnlerimIkısıde kotu karın ağrısı daha kotu sankı dercesıne göre
Ay koyım ne koysam kııı :))
ee daha nekiz foto koy artikkkk
Yokya az yatım belkı gecer dedım uyuyamadımda şimdi balık yapıp yıcem kendıme gelırım belkııKurtulma yontemi varsa bende dnlerim
2 saat daha dayandım mı tamamdırAhhh cnmmm kiyammmmammmmmm
Ikısıde kotu karın ağrısı daha kotu sankı dercesıne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?