- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.521
Cnm yumurtalı soğanlı yapıyrzIspit yumurtalimi yapiyosunuz ben soganli yumurtali severmm konservem var memleketten geldi
Aksam doydunmu
Guzel olmuşIlk ve çok çetrefilli bol acikmali menumu bende yazayım :))
Kahvaltı öncesi : ılık limonlu su
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
Tulum peynir
Bir bardak yeşil çay
Ara öğün: 1 bardak rezene
Bir kase yoğurt
Oglen: 1 tabak nohut ve bulgur pilavı
Ara öğün : 2 tane erik
1 şeftali
Akşam: tavuk sote
Bir kase yoğurt
Akşama kadar çok güzel gitmişti ama eşim çay isteyince minik bir çikolata ve çekirdek kacamagim oldu
Ben salatalarıma dereotu eklıyrmEvet özellikle marul ve yeşil soğan çok iyiymiş süt yapıyormuş bayağı :))aksilik bu ya ikisinide hiç sevmem
Sagol tatlımAyy galdirik ♡ koyum aklima geldiii afiyet olsun canim. Bebislerinede gecmis olsun
Evt cnmBende menüye badem ceviz hurma ve yeşil sebzeler eklemeye çalışacağım
Dogruu sende o durum varr ben tek oyle yiyorum yedigimde bide yapragindan dolma yapiyoruz hamurluCnm yumurtalı soğanlı yapıyrz
Ama alerjıden dolayo yumurtasız soganlı mısırunlu tavası yaptı annem
Oglen ıyı yedım
Aksaö doydum:)
Aaa emziriyordu arkadas degil mi unutmusum ona gore yorum yapalimGuzel olmuş
Rezene yanına ıncır onerebılırım sut yapar
Cevız badem hurma önerırım
Nohut gaz yapmıyor mu
Bebıs kucuk daha
Kız mı erkek mı
Est... Canım senın sağlıpın için dıyoruz sonra tekrar alırsın kılolarrı az fazla yesen alışsın vucudun çok kısıtlama kendınımersiiiii ooooooo Nilar aplam menümü begenmişşşş
Evet ne kadar az yenirse vucudun ona alisiyo az fazla yendiginde hemen arti cikariyo.Est... Canım senın sağlıpın için dıyoruz sonra tekrar alırsın kılolarrı az fazla yesen alışsın vucudun çok kısıtlama kendını
Yemek yaglıydı o yüzden az yedimSonunda guzel bor kahvalti.
Ama bence aksam az.
Oglen pilav olmasa iyi olurmus. Onun yerine yemekten daha cok alabilirdin miktarlar az.
İstesem de yiyemiyorum artık yedikten sonra migdem bulanıyor bendemi İrem derici gibi olacam nedirEst... Canım senın sağlıpın için dıyoruz sonra tekrar alırsın kılolarrı az fazla yesen alışsın vucudun çok kısıtlama kendını
Yok artık :)) mıden kuçulmuştur guzel bışey en azından canın sureklı bışey istemıyır.tebrik ederm spor çok ıyııİstesem de yiyemiyorum artık yedikten sonra migdem bulanıyor bendemi İrem derici gibi olacam nedir
Az önce eliptik sürim canım sıkılıyo dedim dün dizimi izlememiştim açtım onu izledim ana bi baktım 58dk dır bisiklet çeviriyom psikopata bagladım gendimi
Evet bu cüsseye migdemin küçülmesi çok iyi oldu bu gün annemle ilk defa görüntülü konuştum gözlerine inanamadı ne kadar zayıflamışsın yeter dedi git işine dedim daha 20kg fazlamYok artık :)) mıden kuçulmuştur guzel bışey en azından canın sureklı bışey istemıyır.tebrik ederm spor çok ıyıı
Gıder gıder oyle deyıp gozunde buyutme çabuk gıdıyor yeterli azım olsun.benım anamda oyle der mınıcık kaldın kavak ağacı gıbıyım:))Evet bu cüsseye migdemin küçülmesi çok iyi oldu bu gün annemle ilk defa görüntülü konuştum gözlerine inanamadı ne kadar zayıflamışsın yeter dedi git işine dedim daha 20kg fazlam
Eevet lilimmm. Buzde tursusunu yaparlar. Birde yumurta ile kavuruluyor diye biliyorum. Olsada yesekSagol tatlım
Sever mısın galdırık
Hala cok az cnm yaKizlar gec kaldim calisiyorum
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli tost
2 bardak cay
Öğle
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
Akşam
Domates corbasi
1 kase yoğurt
Ve şuanda elma cayi ♡
Siz uyudunuz tabii
Allah rahatlik versin
Oy annesınıdr yedırırSabah
Bır yagda yumurta
Domates
3 dilim peynır
Bır dılım ekmek
Labne ve reçel
Ara
Mandalına ve elma
Oğle
Bır porsıyon balık
Yeşil salata
Bır dılım ekmek
Akşam
4 kaşık bulgur pılavı
Ikı kaşık pırasa
Bıde kızım zorla bıskuvı soktu agzıma sağolsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?