Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel olmuş
Rezene yanına ıncır onerebılırım sut yapar
Cevız badem hurma önerırım
Nohut gaz yapmıyor mu
Bebıs kucuk daha
Kız mı erkek mı

Cnm yumurtalı soğanlı yapıyrz
Ama alerjıden dolayo yumurtasız soganlı mısırunlu tavası yaptı annem
Oglen ıyı yedım
Aksaö doydum:)
Dogruu sende o durum varr ben tek oyle yiyorum yedigimde bide yapragindan dolma yapiyoruz hamurlu aman simdi evlerden irak

Sabah
Bır yagda yumurta
Domates
3 dilim peynır
Bır dılım ekmek
Labne ve reçel
Ara
Mandalına ve elma
Oğle
Bır porsıyon balık
Yeşil salata
Bır dılım ekmek
Akşam
4 kaşık bulgur pılavı
Ikı kaşık pırasa
Bıde kızım zorla bıskuvı soktu agzıma sağolsun :))

Est... Canım senın sağlıpın için dıyoruz sonra tekrar alırsın kılolarrı az fazla yesen alışsın vucudun çok kısıtlama kendını
İstesem de yiyemiyorum artık yedikten sonra migdem bulanıyor bendemi İrem derici gibi olacam nedir
Az önce eliptik sürim canım sıkılıyo dedim dün dizimi izlememiştim açtım onu izledim ana bi baktım 58dk dır bisiklet çeviriyom psikopata bagladım gendimi

Yok artık :)) mıden kuçulmuştur guzel bışey en azından canın sureklı bışey istemıyır.tebrik ederm spor çok ıyıı

Yok artık :)) mıden kuçulmuştur guzel bışey en azından canın sureklı bışey istemıyır.tebrik ederm spor çok ıyıı
Evet bu cüsseye migdemin küçülmesi çok iyi oldu bu gün annemle ilk defa görüntülü konuştum gözlerine inanamadı ne kadar zayıflamışsın yeter dedi git işine dedim daha 20kg fazlam

Evet bu cüsseye migdemin küçülmesi çok iyi oldu bu gün annemle ilk defa görüntülü konuştum gözlerine inanamadı ne kadar zayıflamışsın yeter dedi git işine dedim daha 20kg fazlam
Gıder gıder oyle deyıp gozunde buyutme çabuk gıdıyor yeterli azım olsun.benım anamda oyle der mınıcık kaldın kavak ağacı gıbıyım:))

Kizlar gec kaldim calisiyorum

Bugünkü menüm

Sabah
Peynirli tost
2 bardak cay

Öğle
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek

Akşam
Domates corbasi
1 kase yoğurt

Ve şuanda elma cayi ♡
Siz uyudunuz tabii
Allah rahatlik versin

Oy annesınıdr yedırır
Aferın ona :)

Gunaydın kızlar
Perişan haldeyim
Gece bı bebek aglıyor bı buyuk oglum
Bende aglayıp sıraya gırecektım nerdeyse
Hıc bu kadar sabırlı olacağımı tahmın etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…