Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

maşallah o kadar cikiletayı nasıl yidin
araban hayırlı olsun kuzuummm arıza yapmıştı dimi en son güzel olmş her eve lazım

Ahahahahah tabi yegenin dururken sana boyama yapmak yakışık almaz ama kizim okulu cok sevdi bu kadar aşik olacagi aklima gelmezdi bek seviniyo okula giderkensimdi daha da guzel seyler yapacaklar birsuru etkinlik malzemeleri oldu bek kısa zaman 3 buçuk saat kiz eve geliyom hemen bitiyo zaman

ay sorma dahada yerdimde frenledim kendimi:)
aynen canim suanki arabam cok sorun cikariyodu onu sattik yenisini aldik cok sükür
aaa yeni araba mıııı o zaman bi daha hayırlı olsun
eşinin okul durumu noldu beybi

evettt geldim sonunda bitti tatilim artik bol calismali bir kis bekliyor beni
sen napion nasilsin?
Hosgeldin canim nasil gecti tatilin kiş ne geldi yaz ne ara bitti anlamadim ben iyiyim bende canim kizim anaokuluna basladi ikimizde mutluyuz

aaaa yarım gün mü gidiyo okulaaaa sevsin tabi ya daha milyon sene okula gitcek nasıl olsa baştan bıkmasn

Olsun annesı kucağında sevgını alsın bol bol ben kucağımdan pek bırakmazdım herkeste alışcak dıyordu şimdide ıkı dk durmaz hemen inip yurumek ıstıyor )

az geldi deeeğmiii güzel oluyo mu öle evde bi başına
Hee vallah az geldi bu kadar az da beklemezdim yani valla bu hafta anlamadim pek eşim evde ya kizimi okula birakip geliyom eşim yeni uyanmis oluyo onun kahvaltısını hazirliyom ve o yiyo kahvaltiyi kaldirip bulaşığı yikayinca kizin vakti geliyoanne cinnet hic bi işimi yapamıyom kizimi alip geliyom aksam yemegi onun bulasigi gün bitmis haftaya esim gündüz iste olacak o zaman rahatca temizlik yapacum

Olsun annesı kucağında sevgını alsın bol bol ben kucağımdan pek bırakmazdım herkeste alışcak dıyordu şimdide ıkı dk durmaz hemen inip yurumek ıstıyor )
Ne güzel ama sezeryan sonrası anestezi etkiledi beni kucağımda tutunca belim çok ağrıyor (

okul uzak mı ne güzel simdi kızını almaya cıkıyosn yarın gelirkn bi yere ugrayaym ertesigün az gezindk fln alışır eşinde sizi tek gezdirmeye ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…