- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.561
maşallah o kadar cikiletayı nasıl yidingünaydin kizlar ben geldim ya dün burda tatildi ben size demeyi unutmusum evdende pek bi giremedim kusura bakmayin
ben dün bi kahvalti ettim ondada iki dilim siyah ekmek ve üstüne fistik ezmesi yedim , bütün ün bidaha hicbirsey yiyemedim cok kosturmali bir gündü ama sonunda arabam yenilendi:)
Yemek yemedim ama malesefki bi cikolata krizi gecirdim ay aylardir ilk defa oldu yine 7 tane minik cikolatali toplar olurya onlardan yedim ve üc kare sütlü cikolata yedim
ama bugün yine tam modumdayim hersey güzel olacak
buarada aldigim iki kilonun birbucuga yakini gitmis bile cok sevindim
ay sorma dahada yerdimde frenledim kendimi:)maşallah o kadar cikiletayı nasıl yidin
araban hayırlı olsun kuzuummm arıza yapmıştı dimi en son güzel olmş her eve lazım
Ahahahahah tabi yegenin dururken sana boyama yapmak yakışık almazkndine de alaydn kagıtlardan
ben cok severim bi ara boyamam kalemi falan aldıydım büyüklere özel boyamam etkinlikleri avr onlardan yapıyodm yegenim aldı kalemlerimi görünce evine götürdü sen byüksün sana lazım değil dedi
aaa yeni araba mıııı o zaman bi daha hayırlı olsunay sorma dahada yerdimde frenledim kendimi:)
aynen canim suanki arabam cok sorun cikariyodu onu sattik yenisini aldik cok sükür
Hosgeldin canim nasil gecti tatilinevettt geldim sonunda bitti tatilim artik bol calismali bir kis bekliyor beni
sen napion nasilsin?
aaaa yarım gün mü gidiyo okulaaaa sevsin tabi ya daha milyon sene okula gitcek nasıl olsa baştan bıkmasnAhahahahah tabi yegenin dururken sana boyama yapmak yakışık almazama kizim okulu cok sevdi bu kadar aşik olacagi aklima gelmezdi bek seviniyo okula giderken simdi daha da guzel seyler yapacaklar birsuru etkinlik malzemeleri oldu bek kısa zaman 3 buçuk saat kiz eve geliyom hemen bitiyo zaman
Hee bakalim 1. sinifta da ayni sevinc olacak miaaaa yarım gün mü gidiyo okulaaaa sevsin tabi ya daha milyon sene okula gitcek nasıl olsa baştan bıkmasn
he bea o ne öyle yolu gittiğine değmezHee bakalim 1. sinifta da ayni sevinc olacak mihee kiz acik 4 bucuk saat bari olaydi
he bea o ne öyle yolu gittiğine değmezHee bakalim 1. sinifta da ayni sevinc olacak mihee kiz acik 4 bucuk saat bari olaydi
Bi sok oldum zati 1 de gidiyo 4 bucuk da aliyoh 12 de gidip 5 de alsam daha guzel olardi cocuh iyce eglenir yorulurduhe bea o ne öyle yolu gittiğine değmez
az geldi deeeğmiiiBi sok oldum zati 1 de gidiyo 4 bucuk da aliyoh 12 de gidip 5 de alsam daha guzel olardi cocuh iyce eglenir yorulurdu
Gunaydınn :) anne olunca sabır artıyor cnm çok şukurkıGunaydın kızlar
Perişan haldeyim
Gece bı bebek aglıyor bı buyuk oglum
Bende aglayıp sıraya gırecektım nerdeyse
Hıc bu kadar sabırlı olacağımı tahmın etmezdim
Olsun annesı kucağında sevgını alsın bol bol ben kucağımdan pek bırakmazdım herkeste alışcak dıyordu şimdide ıkı dk durmaz hemen inip yurumek ıstıyorGaz sorunu için tüm yemeklere kimyon katılıyorum kimyonlu çay yapıp içiyorum nohut rahatsız etmedi ilkkez yedim uzun bir aradan sonra
Kızım var ve tam bir cadı şimdiden fena bende senin gibi Bazen sinir krizi geçirecek seviyeye geliyorum iki taraftada ılk torun Herkes bi müdahele peşinde kucağa alıştı( ceremesini ben çekiyorum
Hee vallah az geldi bu kadar az da beklemezdim yaniaz geldi deeeğmiiigüzel oluyo mu öle evde bi başına
Ne güzel ama sezeryan sonrası anestezi etkiledi beni kucağımda tutunca belim çok ağrıyorOlsun annesı kucağında sevgını alsın bol bol ben kucağımdan pek bırakmazdım herkeste alışcak dıyordu şimdide ıkı dk durmaz hemen inip yurumek ıstıyor)
okul uzak mı ne güzel simdi kızını almaya cıkıyosn yarın gelirkn bi yere ugrayaym ertesigün az gezindk fln alışır eşinde sizi tek gezdirmeye ohhhhHee vallah az geldi bu kadar az da beklemezdim yanivalla bu hafta anlamadim pek eşim evde ya kizimi okula birakip geliyom eşim yeni uyanmis oluyo onun kahvaltısını hazirliyom ve o yiyo kahvaltiyi kaldirip bulaşığı yikayinca kizin vakti geliyo anne cinnet hic bi işimi yapamıyom kizimi alip geliyom aksam yemegi onun bulasigi gün bitmis haftaya esim gündüz iste olacak o zaman rahatca temizlik yapacum
nolmuuuussssGünaydın
nolmuuuussss
kaç kere konustuk bunu seninleartık bıktım yemekten gene oldum 61 kilo dur diyemiyorum kendimeçok moralim bozuluyo canım sıkılıyo sıkıldıkça yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?