Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel olmuş
Rezene yanına ıncır onerebılırım sut yapar
Cevız badem hurma önerırım
Nohut gaz yapmıyor mu
Bebıs kucuk daha
Kız mı erkek mı

Ben salatalarıma dereotu eklıyrm
Iyı sut yapıyor
Sever mısın
Gaz sorunu için tüm yemeklere kimyon katılıyorum kimyonlu çay yapıp içiyorum nohut rahatsız etmedi ilkkez yedim uzun bir aradan sonra
Kızım var ve tam bir cadı şimdiden fena bende senin gibi Bazen sinir krizi geçirecek seviyeye geliyorum iki taraftada ılk torun Herkes bi müdahele peşinde kucağa alıştı ( ceremesini ben çekiyorum

Gunaydın kızlar
Perişan haldeyim
Gece bı bebek aglıyor bı buyuk oglum
Bende aglayıp sıraya gırecektım nerdeyse
Hıc bu kadar sabırlı olacağımı tahmın etmezdim
İşte ben bu yüzden çocuk tan korkuyorum bende ne o sabır var nede kendime güvenim ben dayanamam gece uykusuzluğa yaa Allah sana sabır versin kuzucum bide öyle uykusuz işe gidiceksin püfff

Senin işinde çok zormuş kucağa alışması hiçte çekilir çile degil sanada Allah kolaylık versin susun gıııııı Uşak'tan soguttunuz beni sabah sabah

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn bende çocukları gönderdim eşimide şimdi yolcu edicem sıcak yatak beni bekliyo ohh miss 10.30 da görüşürük

Senin işinde çok zormuş kucağa alışması hiçte çekilir çile degil sanada Allah kolaylık versin susun gıııııı Uşak'tan soguttunuz beni sabah sabah
:) Öyle deme bi gülüşü varya tüm sinirlerini alıp götürüyor bide ben çocukları hiç sevmem eşim 4 yıldan sonra zar zor ikna etti düşün artık :)) herşeye rağmen pişman oldum ilk yıl düşünmediğime

geldim canim sen nasilsin?

Geldim canim sen napion nasil gidio nikah nasildi?
cook güzeldi ve komikti nikah memuru baya zorladı nişanlımı

başım agrıyyyyyyy
Yagmur yagıyyyyy
Anam mm ne soyuhhhhhhhh
ay hakket oralar ne sogukturrrrr az daha beklesin kış yaaa 3 gün sonra düğünüm var

Ay ne çok şey bilmiyormuşum ben, ispit ne hünnap ne herkese bişey sormuşum.
Ben dünyanın en cahil karısıyam.
Ben dünyanın en cahil karısıyam.
bende menülere baktıgımda muhakkak bişeyi soruyormm yada caktırmadan netten bakıyorm

Bende menüye badem ceviz hurma ve yeşil sebzeler eklemeye çalışacağım
sabahları ceviz aralarda badem ve ana ögünlerde yşillik

Gunaydın kızlar
Perişan haldeyim
Gece bı bebek aglıyor bı buyuk oglum
Bende aglayıp sıraya gırecektım nerdeyse
Hıc bu kadar sabırlı olacağımı tahmın etmezdim
kemal sunal ın bi sahnesi var ya ne aglıyosunuz bee bende aglarım baakk

Günaydın kizlar dün kizimin okul listesindeki seyleri aldik dünya para tuttu ossundu kizim etkinlikler yapacak onlarla sonra da o kadar yorulmuşum ki eşim işe gitmeden uyyakalmişim gelemedim hic

Günaydın kizlar dün kizimin okul listesindeki seyleri aldik dünya para tuttu ossundu kizim etkinlikler yapacak onlarla sonra da o kadar yorulmuşum ki eşim işe gitmeden uyyakalmişim gelemedim hic
ay he kııızzzz bende yegenime hediye cantasıyla kalemliğini alaym dedim pişman oldum

Ayy buraya pazartesi bildigin kiş gelmisti ama iki gundur gunduzleri sıcak oluyo ama aksamlari yine soguk kiz

soguk olmasın yaaaaa üzülürümmm

ay he kııızzzz bende yegenime hediye cantasıyla kalemliğini alaym dedim pişman oldum

soguk olmasın yaaaaa üzülürümmm
Emin ol en uygunu cantayla kalemlik kaliyo aldiklarimizin icinde o kadar cok renkli degisik kağıtlar aldik ki aklimi kaybettim cantayi indirimden aldik şanslıyık kalemlik cantadan pahaliydi sen düşün

günaydin kizlar ben geldim ya dün burda tatildi ben size demeyi unutmusum evdende pek bi giremedim kusura bakmayin
ben dün bi kahvalti ettim ondada iki dilim siyah ekmek ve üstüne fistik ezmesi yedim , bütün ün bidaha hicbirsey yiyemedim cok kosturmali bir gündü ama sonunda arabam yenilendi:)

Yemek yemedim ama malesefki bi cikolata krizi gecirdim ay aylardir ilk defa oldu yine 7 tane minik cikolatali toplar olurya onlardan yedim ve üc kare sütlü cikolata yedim

ama bugün yine tam modumdayim hersey güzel olacak
buarada aldigim iki kilonun birbucuga yakini gitmis bile cok sevindim

Emin ol en uygunu cantayla kalemlik kaliyo aldiklarimizin icinde o kadar cok renkli degisik kağıtlar aldik ki aklimi kaybettim cantayi indirimden aldik şanslıyık kalemlik cantadan pahaliydi sen düşün
kndine de alaydn kagıtlardan
ben cok severim bi ara boyamam kalemi falan aldıydım büyüklere özel boyamam etkinlikleri avr onlardan yapıyodm yegenim aldı kalemlerimi görünce evine götürdü sen byüksün sana lazım değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…