- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.581
kaç kere konustuk bunu seninle
yeme diyorum sana yiceksende meyve ye sağlıklı seyler ye
napayım bi anlık oluyo markete giriyorum mesela alıyorum veç ıkıyorum koca gün diyorum hayır bugün girmciem yine giriyorum yine giriyourm şu alışkanlığımdan vazgeçsem zaten hemen kilo vericem cünkü ekmek pilav makarna yemek yemiyorum tek sorunum abur cubur
aferin sana kac aylık emegini çöpe at böyle yaparak
küçük cocuklar gibi market görünce dayanamıyosun
cenazeden dolayı akşamları girmeye vaktim olmuyordu bu ara canım bugün evimdeyim akşam yazarım inş. hıhhhhhhMenuleri aksamlari yaziyoruz
İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, biraz beyaz peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin, domates yesıl biber salatalık, bogurtlen recelı, tahın helvası, yaz helvası
Ara ogun 10:30
1 kupa rezene
10 badem içi
1 hurma
Oglen 14:00
1 porsıyon ıspıt kavurması
Yarım patateslı kır pıdesı
Zeytın
Yesıl bıber
Domates
Ara öğün 15:00
Oglusum yıne hastanonu uyutup yanı ıkısınıde uyutup yemek yapmaya kostum
Aksam 17:30
1 kase mercımek corbası
1 dılım ekmek
Coban salata
1 tane bulgurlu kucuk bıber dolması
Ara ogun 21:00
Bir porsıyon meyve yerım de ne yerım bılmıyrm
"
amaa amaa harikaaa çok beğendim özendim bende istiyorumm tebriklerrr tarlım hem menün hemde sporun süper.Sabah kahvaltım
1haşlanmış yumurta
1küp peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1tane siyah zeytin
4dal dereotu
Yarım haşlama patates
Ara ögün
Yoh
Öglen yemegi
1kase mantar çorbası
2kaşık kıymalı patlıcan oturtma
2kaşık pilav
1kase yogurt
Ara ögün
2tane hünnap
Akşam yemegi
1kase mantar çorba
Ara ögün
Avuç içi leblebi
30dk bacak hareketi
30dk yürüyüş
30dk eliptik
çok ama çok hafif bir menü olmuş acıkmadınmı canımm. afiyet olsun bu arada geçmiş olsun boğazın geçtimiMenümü de yazayım,
Sabah:
Yutkunamıyordum bişey yiyemedim.
Ara: (geç kahvaltı)
Büyük bir kase mercimek çorbası içine yarım limon
Öğlen:
2 bardak ayran
Göbek salata / içinde maydonoz, dereotu, nane,salatalık, bol limon
Ara:
2 mandalina
Akşam:
Küçük bi kase mercimek çorbası
Küçük bi kase etli bulgur pilavı
5-6 tane üzüm
İnşallah gece yatarken de mekik çekeceğim.
- 1.5 lt su içtim
Herkese hayırlı akşamlar hepinizi öpüyorum.
tekrar hoş geldin canım menün tam bir emziren anne menüsüIlk ve çok çetrefilli bol acikmali menumu bende yazayım :))
Kahvaltı öncesi : ılık limonlu su
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
Tulum peynir
Bir bardak yeşil çay
Ara öğün: 1 bardak rezene
Bir kase yoğurt
Oglen: 1 tabak nohut ve bulgur pilavı
Ara öğün : 2 tane erik
1 şeftali
Akşam: tavuk sote
Bir kase yoğurt
Akşama kadar çok güzel gitmişti ama eşim çay isteyince minik bir çikolata ve çekirdek kacamagim oldu
toplamda 2 dilim ekmek çok makul bencee menünd eçok hafif ve doyurucu canım afiye tolsun ben çok beğendim.Sabah
Bır yagda yumurta
Domates
3 dilim peynır
Bır dılım ekmek
Labne ve reçel
Ara
Mandalına ve elma
Oğle
Bır porsıyon balık
Yeşil salata
Bır dılım ekmek
Akşam
4 kaşık bulgur pılavı
Ikı kaşık pırasa
Bıde kızım zorla bıskuvı soktu agzıma sağolsun :))
Kizlar gec kaldim calisiyorum
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli tost
2 bardak cay
Öğle
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
Akşam
Domates corbasi
1 kase yoğurt
Ve şuanda elma cayi ♡
Siz uyudunuz tabii
Allah rahatlik versin
afiyet olsun. ama hiç sağlıklı bir gün olmamış. bugün güzel bir kahvaltıyla kendini ödüllendirseydin.günaydin kizlar ben geldim ya dün burda tatildi ben size demeyi unutmusum evdende pek bi giremedim kusura bakmayin
ben dün bi kahvalti ettim ondada iki dilim siyah ekmek ve üstüne fistik ezmesi yedim , bütün ün bidaha hicbirsey yiyemedim cok kosturmali bir gündü ama sonunda arabam yenilendi:)
Yemek yemedim ama malesefki bi cikolata krizi gecirdim ay aylardir ilk defa oldu yine 7 tane minik cikolatali toplar olurya onlardan yedim ve üc kare sütlü cikolata yedim
ama bugün yine tam modumdayim hersey güzel olacak
buarada aldigim iki kilonun birbucuga yakini gitmis bile cok sevindim
Hayır tatlı sut yaparcenazeden dolayı akşamları girmeye vaktim olmuyordu bu ara canım bugün evimdeyim akşam yazarım inş. hıhhhhhh
sabah biraz tatlıya fazla yüklenmişssin süt olsun diye yiyor olaiblriisn ammaaa süt yapmiiii sadece susatıyor su içtiğin için süt oluyorrr. pide derken yarım porsyonmu yarım dilimmionundışındkailer gayet doyurucu hafif. Afiyet olsun.
amaa amaa harikaaa çok beğendim özendim bende istiyorumm tebriklerrr tarlım hem menün hemde sporun süper.
keşke benim olsaa
çok ama çok hafif bir menü olmuş acıkmadınmı canımm. afiyet olsun bu arada geçmiş olsun boğazın geçtimi
tekrar hoş geldin canım menün tam bir emziren anne menüsüafiyet olsun. baklagillere bol bol kimyon at canımy erken gaz yapmaz bebişe. ay ben yanlış hatırlamıyorum değilmi emziriyordun sende. gerçi rezene var ama yinede emin olamadım.
toplamda 2 dilim ekmek çok makul bencee menünd eçok hafif ve doyurucu canım afiye tolsun ben çok beğendim.
afiye tolsun canım 3 dilim ekmek yemişssin ama başkada pek birşey yok ekmek olmayıp keşke yemek yeme şansın olsaymış daha iyi olurmuş ama senden çok farklı durumlar yaşamıyorum telafi yapmalı bugun güzel bir menü ile.
afiyet olsun. ama hiç sağlıklı bir gün olmamış. bugün güzel bir kahvaltıyla kendini ödüllendirseydin.
Arabanı güle güle kullan canım Alalh kaza bela vermesin
peki öyle diyorssan öyle olsun. Ama tatlının süt yaptığını ilk kişiisn:).Hayır tatlı sut yapar
Tatlı yemesemde su ıcıyrm
Evet su ıcmek sut yapmay etkılı ama tatlının etkısı baska
Mesela kek falan yesem goguslerımden fıskırır sutler
günaydın kuzuckk napıyosunnGünaydın kızlar
peki sence bunun sonu ne olcak mı yani ne zaman durdurcaksın kendini ? dogru düzgün bi bahanen bile yok bu yaptıgına karsılık farkında mısınönceden hiç böyle değildim cips falan hiç yemezdim sevmezdim şimdi hergün girip almak istiyorumcanım bişeylere sıkılıyo ondan böyle kilo aldıkça daha da sıkılıyorum
Yook cnm olur mupeki öyle diyorssan öyle olsun. Ama tatlının süt yaptığını ilk kişiisn:).
Ah cnm perısanım anlatamam yaaİşte ben bu yüzden çocuk tan korkuyorum bende ne o sabır var nede kendime güvenim ben dayanamam gece uykusuzluğa yaa Allah sana sabır versin kuzucum bide öyle uykusuz işe gidiceksin püfff
günaydın kuzuckk napıyosunn
peki sence bunun sonu ne olcak mı yani ne zaman durdurcaksın kendini ? dogru düzgün bi bahanen bile yok bu yaptıgına karsılık farkında mısın
şu spor salonuna yazıl biran önce
Ispıt, tomara ya da galdirik denılen bır bıtkı cnm :)
Ben ıse gıderken sAbah 6 da sut sagıyrm cnm, göğüslerım dolsun evden cıkmadan dıye tatlı yıyorum bu aralar ama onceden hıc yemezdım
Duzenlı yazmıssın tebrıkler önce
Hasta mısın cnm sen
Neyın var
Ilk ve çok çetrefilli bol acikmali menumu bende yazayım :))
Kahvaltı öncesi : ılık limonlu su
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 domates
Tulum peynir
Bir bardak yeşil çay
Ara öğün: 1 bardak rezene
Bir kase yoğurt
Oglen: 1 tabak nohut ve bulgur pilavı
Ara öğün : 2 tane erik
1 şeftali
Akşam: tavuk sote
Bir kase yoğurt
Akşama kadar çok güzel gitmişti ama eşim çay isteyince minik bir çikolata ve çekirdek kacamagim oldu
Bence az canimm cunku sabah yok ama hastaymissin yarin saha dikkatli beslen
Sabah
Bır yagda yumurta
Domates
3 dilim peynır
Bır dılım ekmek
Labne ve reçel
Ara
Mandalına ve elma
Oğle
Bır porsıyon balık
Yeşil salata
Bır dılım ekmek
Akşam
4 kaşık bulgur pılavı
Ikı kaşık pırasa
Bıde kızım zorla bıskuvı soktu agzıma sağolsun :))
İstesem de yiyemiyorum artık yedikten sonra migdem bulanıyor bendemi İrem derici gibi olacam nedir
Az önce eliptik sürim canım sıkılıyo dedim dün dizimi izlememiştim açtım onu izledim ana bi baktım 58dk dır bisiklet çeviriyom psikopata bagladım gendimi
Kizlar gec kaldim calisiyorum
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli tost
2 bardak cay
Öğle
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
Akşam
Domates corbasi
1 kase yoğurt
Ve şuanda elma cayi ♡
Siz uyudunuz tabii
Allah rahatlik versin
cook güzeldi ve komikti nikah memuru baya zorladı nişanlımı
ay hakket oralar ne sogukturrrrraz daha beklesin kış yaaa 3 gün sonra düğünüm var
bende menülere baktıgımda muhakkak bişeyi soruyormm yada caktırmadan netten bakıyorm
sabahları ceviz aralarda badem ve ana ögünlerde yşillik
kemal sunal ın bi sahnesi var ya ne aglıyosunuz bee bende aglarım baakk
Günaydın kizlar dün kizimin okul listesindeki seyleri aldik dünya para tuttuossundu kizim etkinlikler yapacak onlarla sonra da o kadar yorulmuşum ki eşim işe gitmeden uyyakalmişim gelemedim hic
günaydin kizlar ben geldim ya dün burda tatildi ben size demeyi unutmusum evdende pek bi giremedim kusura bakmayin
ben dün bi kahvalti ettim ondada iki dilim siyah ekmek ve üstüne fistik ezmesi yedim , bütün ün bidaha hicbirsey yiyemedim cok kosturmali bir gündü ama sonunda arabam yenilendi:)
Yemek yemedim ama malesefki bi cikolata krizi gecirdim ay aylardir ilk defa oldu yine 7 tane minik cikolatali toplar olurya onlardan yedim ve üc kare sütlü cikolata yedim
ama bugün yine tam modumdayim hersey güzel olacak
buarada aldigim iki kilonun birbucuga yakini gitmis bile cok sevindim
kndine de alaydn kagıtlardan
ben cok severim bi ara boyamam kalemi falan aldıydım büyüklere özel boyamam etkinlikleri avr onlardan yapıyodm yegenim aldı kalemlerimi görünce evine götürdü sen byüksün sana lazım değil dedi
Günaydın
cenazeden dolayı akşamları girmeye vaktim olmuyordu bu ara canım bugün evimdeyim akşam yazarım inş. hıhhhhhh
sabah biraz tatlıya fazla yüklenmişssin süt olsun diye yiyor olaiblriisn ammaaa süt yapmiiii sadece susatıyor su içtiğin için süt oluyorrr. pide derken yarım porsyonmu yarım dilimmionundışındkailer gayet doyurucu hafif. Afiyet olsun.
amaa amaa harikaaa çok beğendim özendim bende istiyorumm tebriklerrr tarlım hem menün hemde sporun süper.
keşke benim olsaa
çok ama çok hafif bir menü olmuş acıkmadınmı canımm. afiyet olsun bu arada geçmiş olsun boğazın geçtimi
tekrar hoş geldin canım menün tam bir emziren anne menüsüafiyet olsun. baklagillere bol bol kimyon at canımy erken gaz yapmaz bebişe. ay ben yanlış hatırlamıyorum değilmi emziriyordun sende. gerçi rezene var ama yinede emin olamadım.
toplamda 2 dilim ekmek çok makul bencee menünd eçok hafif ve doyurucu canım afiye tolsun ben çok beğendim.
afiye tolsun canım 3 dilim ekmek yemişssin ama başkada pek birşey yok ekmek olmayıp keşke yemek yeme şansın olsaymış daha iyi olurmuş ama senden çok farklı durumlar yaşamıyorum telafi yapmalı bugun güzel bir menü ile.
afiyet olsun. ama hiç sağlıklı bir gün olmamış. bugün güzel bir kahvaltıyla kendini ödüllendirseydin.
Ben hiç duymamıştım canım oh afiyet olsjn süt olsun bol bol.
Hastayım canım, boğazlarım iltihaplandı,grip oldum. Bi de astım hastasıyım, ölü gibiyim anlayacağın. Basit hastalıklar ama bizde basit olmuyor nefes alamadığımız için. :*
Aaa menün harika yazacaktım, çikolata ve çekirdeği okudum.Çok mu yedin?
Az kuzum az biliyorum, yutamıyorum diye.
Öğlen yemeklerine bayıldım. :)
Olduğu gibi beğendim ya. :)
Kız sen baya kafaya koydun hee.D
Akşam bi de yemek yiyeydin canım çok az olmuş.
Memur ne yaptı canım.Erkekler zorlansım hoşuma gitti.
Okul listeleri fenaaa.
Bizim yeğen de ana okuluna başladı. Neler neler istemişler.
Nasıllll? Koca günü bi kahvaltıyla mı geçirdin ben doğru mu okudummm??
Araban hayırlı olsun canım.
Bende boyuyorum onlardan.100den fazla boya kalemim var.
Ponçiğim nolduuu.
Canımm evet çok hafif farkındayım acıkmaz mıyım it gibi açtım ama zoraki yutuyorum gözümden yaş iniyor yerkenBugün gene aynıyım ama eşim dün akşam ilaç getirdi hafiften yumuşattı. Kahvaltımı falan ettim.
Hızla kilo almaya devam ediyorum acilen dur demem lazım
Evet canım emziriyorum :)) kimyon mutfagimizin baş köşesine yerlesticenazeden dolayı akşamları girmeye vaktim olmuyordu bu ara canım bugün evimdeyim akşam yazarım inş. hıhhhhhh
keşke benim olsaa
Çok olmasada yedim yani:)
Hastayım canım, boğazlarım iltihaplandı,grip oldum. Bi de astım hastasıyım, ölü gibiyim anlayacağın. Basit hastalıklar ama bizde basit olmuyor nefes alamadığımız için. :*
Okul listeleri fenaaa.
Ponçiğim nolduuu.
Canımm evet çok hafif farkındayım acıkmaz mıyım it gibi açtım ama zoraki yutuyorum gözümden yaş iniyor yerkenBugün gene aynıyım ama eşim dün akşam ilaç getirdi hafiften yumuşattı. Kahvaltımı falan ettim.
Almaya mı?
Allah Allah..
Neler yiyorsun canım?
Kızım diyo ki sen zatin çocuk istemiyosun Allahta bana kardeş vermiyor hep senin yüzünden başlıyor aglamaya ben ona bakarım sen dogur diyoAh cnm perısanım anlatamam yaa
Ikısı de kucuk ya ondan bıde
Senın kız buyuk yıne
Bence sende kafaya koymadıysan başlama ya bahanelerin olur ya sonuçların ben kafaya koydum şimdi sonuçlarını alıyorum kuzucum
Okul listeleri fenaaa.
Ponçiğim nolduuu.
Bide üstüne beni yeseydin ya gıııııı bu nasıl bir iştah kız hadi nefsine hakim olamadın birini yedin ikinciyi niye yedin birincinin tadı neyse ikincide aynı tat üçüncüde herşey senin elinde tatlı krizi kalp krizi degildir öldürmez yemeseydin keşkemmmmdün akşam 2 kase puding yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?