Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kaç kere konustuk bunu seninle
yeme diyorum sana yiceksende meyve ye sağlıklı seyler ye

napayım bi anlık oluyo markete giriyorum mesela alıyorum veç ıkıyorum koca gün diyorum hayır bugün girmciem yine giriyorum yine giriyourm şu alışkanlığımdan vazgeçsem zaten hemen kilo vericem cünkü ekmek pilav makarna yemek yemiyorum tek sorunum abur cubur

aferin sana kac aylık emegini çöpe at böyle yaparak
küçük cocuklar gibi market görünce dayanamıyosun

aferin sana kac aylık emegini çöpe at böyle yaparak
küçük cocuklar gibi market görünce dayanamıyosun

önceden hiç böyle değildim cips falan hiç yemezdim sevmezdim şimdi hergün girip almak istiyorum canım bişeylere sıkılıyo ondan böyle kilo aldıkça daha da sıkılıyorum

Menuleri aksamlari yaziyoruz
cenazeden dolayı akşamları girmeye vaktim olmuyordu bu ara canım bugün evimdeyim akşam yazarım inş. hıhhhhhh

sabah biraz tatlıya fazla yüklenmişssin süt olsun diye yiyor olaiblriisn ammaaa süt yapmiiii sadece susatıyor su içtiğin için süt oluyorrr. pide derken yarım porsyonmu yarım dilimmi onundışındkailer gayet doyurucu hafif. Afiyet olsun.

amaa amaa harikaaa çok beğendim özendim bende istiyorumm tebriklerrr tarlım hem menün hemde sporun süper.
keşke benim olsaa

çok ama çok hafif bir menü olmuş acıkmadınmı canımm. afiyet olsun bu arada geçmiş olsun boğazın geçtimi

tekrar hoş geldin canım menün tam bir emziren anne menüsü afiyet olsun. baklagillere bol bol kimyon at canımy erken gaz yapmaz bebişe. ay ben yanlış hatırlamıyorum değilmi emziriyordun sende. gerçi rezene var ama yinede emin olamadım.

toplamda 2 dilim ekmek çok makul bencee menünd eçok hafif ve doyurucu canım afiye tolsun ben çok beğendim.
Kizlar gec kaldim calisiyorum
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli tost
2 bardak cay
Öğle
2 yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
Akşam
Domates corbasi
1 kase yoğurt
Ve şuanda elma cayi ♡
Siz uyudunuz tabii
Allah rahatlik versin
afiye tolsun canım 3 dilim ekmek yemişssin ama başkada pek birşey yok ekmek olmayıp keşke yemek yeme şansın olsaymış daha iyi olurmuş ama senden çok farklı durumlar yaşamıyorum telafi yapmalı bugun güzel bir menü ile.

afiyet olsun. ama hiç sağlıklı bir gün olmamış. bugün güzel bir kahvaltıyla kendini ödüllendirseydin.
Arabanı güle güle kullan canım Alalh kaza bela vermesin

Hayır tatlı sut yapar
Tatlı yemesemde su ıcıyrm
Evet su ıcmek sut yapmay etkılı ama tatlının etkısı baska
Mesela kek falan yesem goguslerımden fıskırır sutler

Hayır tatlı sut yapar
Tatlı yemesemde su ıcıyrm
Evet su ıcmek sut yapmay etkılı ama tatlının etkısı baska
Mesela kek falan yesem goguslerımden fıskırır sutler
peki öyle diyorssan öyle olsun. Ama tatlının süt yaptığını ilk kişiisn:).

Günaydın kızlar
günaydın kuzuckk napıyosunn

önceden hiç böyle değildim cips falan hiç yemezdim sevmezdim şimdi hergün girip almak istiyorum canım bişeylere sıkılıyo ondan böyle kilo aldıkça daha da sıkılıyorum
peki sence bunun sonu ne olcak mı yani ne zaman durdurcaksın kendini ? dogru düzgün bi bahanen bile yok bu yaptıgına karsılık farkında mısın
şu spor salonuna yazıl biran önce

İşte ben bu yüzden çocuk tan korkuyorum bende ne o sabır var nede kendime güvenim ben dayanamam gece uykusuzluğa yaa Allah sana sabır versin kuzucum bide öyle uykusuz işe gidiceksin püfff
Ah cnm perısanım anlatamam yaa
Ikısı de kucuk ya ondan bıde
Senın kız buyuk yıne

Ispıt, tomara ya da galdirik denılen bır bıtkı cnm :)

Ben ıse gıderken sAbah 6 da sut sagıyrm cnm, göğüslerım dolsun evden cıkmadan dıye tatlı yıyorum bu aralar ama onceden hıc yemezdım

Ben hiç duymamıştım canım oh afiyet olsjn süt olsun bol bol.

Duzenlı yazmıssın tebrıkler önce
Hasta mısın cnm sen
Neyın var

Hastayım canım, boğazlarım iltihaplandı,grip oldum. Bi de astım hastasıyım, ölü gibiyim anlayacağın. Basit hastalıklar ama bizde basit olmuyor nefes alamadığımız için. :*

Aaa menün harika yazacaktım, çikolata ve çekirdeği okudum. Çok mu yedin?

Bence az canimm cunku sabah yok ama hastaymissin yarin saha dikkatli beslen

Az kuzum az biliyorum, yutamıyorum diye.

Öğlen yemeklerine bayıldım. :)
Olduğu gibi beğendim ya. :)

Kız sen baya kafaya koydun hee.D

Akşam bi de yemek yiyeydin canım çok az olmuş.

Memur ne yaptı canım. Erkekler zorlansım hoşuma gitti.

Günaydın kizlar dün kizimin okul listesindeki seyleri aldik dünya para tuttu ossundu kizim etkinlikler yapacak onlarla sonra da o kadar yorulmuşum ki eşim işe gitmeden uyyakalmişim gelemedim hic

Okul listeleri fenaaa.
Bizim yeğen de ana okuluna başladı. Neler neler istemişler.

Nasıllll? Koca günü bi kahvaltıyla mı geçirdin ben doğru mu okudummm??
Araban hayırlı olsun canım.

Bende boyuyorum onlardan. 100den fazla boya kalemim var.

Ponçiğim nolduuu.

cenazeden dolayı akşamları girmeye vaktim olmuyordu bu ara canım bugün evimdeyim akşam yazarım inş. hıhhhhhh

Canımm evet çok hafif farkındayım acıkmaz mıyım it gibi açtım ama zoraki yutuyorum gözümden yaş iniyor yerken Bugün gene aynıyım ama eşim dün akşam ilaç getirdi hafiften yumuşattı. Kahvaltımı falan ettim.

Hızla kilo almaya devam ediyorum acilen dur demem lazım

Evet canım emziriyorum :)) kimyon mutfagimizin baş köşesine yerlesti

Çok olmasada yedim yani:)

Bence sende kafaya koymadıysan başlama ya bahanelerin olur ya sonuçların ben kafaya koydum şimdi sonuçlarını alıyorum kuzucum

dün akşam 2 kase puding yedim
Bide üstüne beni yeseydin ya gıııııı bu nasıl bir iştah kız hadi nefsine hakim olamadın birini yedin ikinciyi niye yedin birincinin tadı neyse ikincide aynı tat üçüncüde herşey senin elinde tatlı krizi kalp krizi degildir öldürmez yemeseydin keşkemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…