- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.761
Göbek bagından sıvı alınıyor ama riski çok kuzum düşük riskine yol açıyor sıvı alınması hala çözemedim anemi neki@ParteMoralll amniyosentez bebeğin sıvısından alınıyor gen taraması yapılacak anemi hastası ise sonuç kötü
Sana ozel bir durummu bu@ParteMoralll amniyosentez bebeğin sıvısından alınıyor gen taraması yapılacak anemi hastası ise sonuç kötü
Kiz dun aklima sengeldn nye gelmiyo bu kiz dedmmmmm ayy insallaah birgun seninde gyzel haberini alirizz canimmAynen bende dedim cekemeyin gozu olur allah korusun en az 3-4ay sonra çevre duysun...okadar sevindimki eve yeni geldim bir bakim dedim denetim hamile ,daha sabah dedim seni hamile gibi görüyorum hissediyorum die darisi benim başıma cok duygusalimm..
Göbek bagından sıvı alınıyor ama riski çok kuzum düşük riskine yol açıyor sıvı alınması hala çözemedim anemi neki
Kizlar ben cikiyorum h emen yediklerimi yazayim
sabah bi muz
ögle firnda balik yanina üc kücük haslanmis patates ve bi kase salata
aksam haslanmis tavuk gögüsü ve yogurt.
öptm hepinizi
Kansızlık hastası tedavisi yokGöbek bagından sıvı alınıyor ama riski çok kuzum düşük riskine yol açıyor sıvı alınması hala çözemedim anemi neki
Kısmen bana özel eşimle aynı hastalığın genini taşıyoruz ondan dolayıSana ozel bir durummu bu
Kiz dun aklima sengeldn nye gelmiyo bu kiz dedmmmmm ayy insallaah birgun seninde gyzel haberini alirizz canimm
Bende erkenden uyumayı düşünüyorum menumu yazıp uyuyabilirsem yaticam( Bu bebiş beni çok yoruyor (
Sabah : kavurmali yumurta
3 zeytin
Biraz peynir
Bir tane domates
Bir kupa yeşil çay
Ara: Bir incir 3 ceviz bir bardak rezene
Oglen:
2 lahmacun
Biraz salata
Akşam:
Yarım tabak Garnuturlu tavuk
4 yemek kaşığı pilav
Bir kase yoğurt
Böyle yazınca sanki çok yemiş gibi gözüktü gözüme :))
Canim coooooooook azzzzzBende menümü yazayım.
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Peynir, zeytin
Domates salatalık maydanoz
2 çatal kavurma
1 dilim ekmek
Form çayı
Ara:
Yok
Öğlen:
1 kase etli bulgur pilavı
Ayran
1 mandalina
Ara:
3.4 fındık
Akşam:
1 kase bezelye yemeği
Salata
Yoğurt
Hepinizi öpüyorum. İyi akşamlar.
I
Canim coooooooook azzzzz
Anladim canim insallah bunuda sorunsuz atlatirixKısmen bana özel eşimle aynı hastalığın genini taşıyoruz ondan dolayı
Olurmu yahu kaseyle gecistirosun bak ne kadar az yemeye alisirsan okadar zor ilerlersin benden soylemesi.
Daha ne yicem yavrum. Ben kilo alırım bundan çok yesem.
Bugun icin degil genel olarak lifli gida tuketmen lazim. Herkes icin gecerli.
Daha ne yicem yavrum. Ben kilo alırım bundan çok yesem.
Inşallah canım inanıyorum rabbim benim için iyi şeyler yazıyorAnladim canim insallah bunuda sorunsuz atlatirix
Eveeeett sagliklii bir bebis dunyaya getirceksin insallah cnm her zaman kendi adima yanindayim tam destekInşallah canım inanıyorum rabbim benim için iyi şeyler yazıyor
Olurmu yahu kaseyle gecistirosun bak ne kadar az yemeye alisirsan okadar zor ilerlersin benden soylemesi.
Kizlar ben dogurdummmm kizima kavustuymmm haber vereyim dedim sizeeee gun nasil bitiyor anlamiyorum biraz toparlayayim arabiza donecegimmm. Opuyorum hepijiziii
Ahahah yapabilir miyim kiHahahahahahhaah ne o zengnlednmi kiztakilari alip kacmaysin
Olsun o da bişey kendine vakit ayrı artıkUyuyamadım ki uzandım sadece
Ilk günden berbat hissettim ben tansiyon 8 e 6 çıktı bayılacak gibi oldum eczaneye gittim sonra aile hemşiremi aradım normal mi diye
Demek oyleeeee takım a ugramayan bir kaçak dahaaaaaAynen bende dedim cekemeyin gozu olur allah korusun en az 3-4ay sonra çevre duysun...okadar sevindimki eve yeni geldim bir bakim dedim denetim hamile ,daha sabah dedim seni hamile gibi görüyorum hissediyorum die darisi benim başıma cok duygusalimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?