Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayır tatlı sut yapar
Tatlı yemesemde su ıcıyrm
Evet su ıcmek sut yapmay etkılı ama tatlının etkısı baska
Mesela kek falan yesem goguslerımden fıskırır sutler
Bencede haklısın tahın helvası hele felaket su çok sut yapsa bende yapardı çok ıyı su ıçıyırum

Cok yorma kendini bebeğim ben pek anlamam böyle şeylerden ama biraz uyusan iyi olur sanki hem kafanr ahatlamış olur

ahahahahaha Do heyecanı her yerde bulamazsn dogru didin
Uyuyamadım ki uzandım sadece

2gebeliktede ne baş dönmesi ne bulantı hiç birini hissetmedim kuzum bilemiycem ama yaşayan çok duydum
Ilk günden berbat hissettim ben tansiyon 8 e 6 çıktı bayılacak gibi oldum eczaneye gittim sonra aile hemşiremi aradım normal mi diye

Bendeeeeeeeeeeeeeeee

SchonerDuft fazla yayma haberi ya ben nazardan cok korkarimmmmm biraz buyusun kac haftalik ozaman merk ettmmm cbuk gel kizzzz
Aynen bende dedim cekemeyin gozu olur allah korusun en az 3-4ay sonra çevre duysun...okadar sevindimki eve yeni geldim bir bakim dedim denetim hamile ,daha sabah dedim seni hamile gibi görüyorum hissediyorum die darisi benim başıma cok duygusalimm..

Senden de güzel haberleri alacaz kuzum inanıyorum rabbim bu güzel duyguyu sana da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…