- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.741
Bencede haklısın tahın helvası hele felaket su çok sut yapsa bende yapardı çok ıyı su ıçıyırumHayır tatlı sut yapar
Tatlı yemesemde su ıcıyrm
Evet su ıcmek sut yapmay etkılı ama tatlının etkısı baska
Mesela kek falan yesem goguslerımden fıskırır sutler
Ayyy çok sevındımm yaa gerçekmi teste çıkmadııSıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
Anca bıtırdım kızlar ne çok yazılmış guzel haberler olunca tabıSchonerDuft Allah kucağına almayı nasip etsin inş cnm
kimm hamileeBende boyle oldummmmmmmmm
@SekerPancarii koooosss kosssssss
Buki_89 sendeeeeeeeee hamilemizz vaaaa kosunnn halay cekcektikkk hani lilililili
evet malesef ve bol cikolataliNasıllll? Koca günü bi kahvaltıyla mı geçirdin ben doğru mu okudummm??
Araban hayırlı olsun canım.
sagol tatlim... ayin 11 de toplancak karar vercek insanlar bakalim o gün yada ertesi gün karar aciklanir dua edinaaa yeni araba mıııı o zaman bi daha hayırlı olsun
eşinin okul durumu noldu beybi
Kizzz denetim hamileee gecmisi okumadnmiiiiiikimm hamilee
hosbulduk canim cok güzeldi gezdik dinlendik derken üc hafta bitti:) ooo hayirli olsun gözünüz aydin okulara baslanmisssHosgeldin canim nasil gecti tatilinkiş ne geldi yaz ne ara bitti anlamadim ben iyiyim bende canim kizim anaokuluna basladi ikimizde mutluyuz
Ayyyy canimmmm cok mutlu oldumSıkı durun kızlar
HAMILEYIMMMM
Hahahahahahhaah ne o zengnlednmi kizne var burda fakir fukara sevindiriyoz hayal de mi kurmasınlar
Ayyy çok sevındımm yaa gerçekmi teste çıkmadıı
Anca bıtırdım kızlar ne çok yazılmış guzel haberler olunca tabıSchonerDuft Allah kucağına almayı nasip etsin inş cnm
Amin kızlar teşekkür ederimAyyyy canimmmm cok mutlu oldumAllahim saglikli kucağına almayi nasip etsin
Uyuyamadım ki uzandım sadeceCok yorma kendini bebeğim ben pek anlamam böyle şeylerden ama biraz uyusan iyi olur sanki hem kafanr ahatlamış olur
ahahahahaha Do heyecanı her yerde bulamazsn dogru didin
Ilk günden berbat hissettim ben tansiyon 8 e 6 çıktı bayılacak gibi oldum eczaneye gittim sonra aile hemşiremi aradım normal mi diye2gebeliktede ne baş dönmesi ne bulantı hiç birini hissetmedim kuzum bilemiycem ama yaşayan çok duydum
Yaaa bu çok güzel..
bu tarz bi panoyada çerçeve
tabiiki
Aynen bende dedim cekemeyin gozu olur allah korusun en az 3-4ay sonra çevre duysun...okadar sevindimki eve yeni geldim bir bakim dedim denetim hamile ,daha sabah dedim seni hamile gibi görüyorum hissediyorum die darisi benim başıma cok duygusalimm..Bendeeeeeeeeeeeeeeee
SchonerDuft fazla yayma haberi ya ben nazardan cok korkarimmmmm biraz buyusun kac haftalik ozaman merk ettmmm cbuk gel kizzzz
yok canim daha yeni geldim bugün tüm gün masa basinda degildim simdi bi göz atcaktim ayyy inanmiyorum coook sevindimmmmKizzz denetim hamileee gecmisi okumadnmiiiiii
Aminnn canım darısı isteyen herkese olsunyok canim daha yeni geldim bugün tüm gün masa basinda degildim simdi bi göz atcaktim ayyy inanmiyorum coook sevindimmmm
SchonerDuft gözün aydinnnnn allah insallah saglikli bi sekilde kolarina almayi nasip etsinnnn
Senden de güzel haberleri alacaz kuzum inanıyorum rabbim bu güzel duyguyu sana da nasip etsinAynen bende dedim cekemeyin gozu olur allah korusun en az 3-4ay sonra çevre duysun...okadar sevindimki eve yeni geldim bir bakim dedim denetim hamile ,daha sabah dedim seni hamile gibi görüyorum hissediyorum die darisi benim başıma cok duygusalimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?