Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende menümü yazayım ki çok kilo almayım
Sabah
1 sıkma peynirli 1 ayran
Ara
Yok
Öğlen
Yarım omlet zeytinyağında
3 4 dilim kadar ekmek
Tansiyonum yerlerde midem kötü ekmek fazlayedim
Ara
1 avuç badem fındık
Akşam
1 şiş et
3.küçük köfte
1 lavaş 2 kaşık yoğurt 3 kaşık babagannuş
Nasıl beslenmem gerektiğini bilmiyorum sadece ekmek pilav makarna yemicem elimden geldiğince

Kizlar ben dogurdummmm kizima kavustuymmm haber vereyim dedim sizeeee gun nasil bitiyor anlamiyorum biraz toparlayayim arabiza donecegimmm. Opuyorum hepijiziii
Bendeeee hamisim munter inşallah benimde kızım olur ... allah analı babalı büyütsün insallah

Kizlar ben dogurdummmm kizima kavustuymmm haber vereyim dedim sizeeee gun nasil bitiyor anlamiyorum biraz toparlayayim arabiza donecegimmm. Opuyorum hepijiziii
Yaaa analı babalı buyur bebegiimmm bugün çok güzel haberler aliyoruz valla çok seviniyorum

okul uzak mı ne güzel simdi kızını almaya cıkıyosn yarın gelirkn bi yere ugrayaym ertesigün az gezindk fln alışır eşinde sizi tek gezdirmeye ohhhh
Kizimla 15 dk ben tek 10 dkda gidiyom eve ama iyi oluyo kiz yuruyus oluyo hani bugun dedim ya 1 de gidip 4,30 da cikiyo diye 5 e uzatmışlar baska bisey istesem olacakmis

Kizimla 15 dk ben tek 10 dkda gidiyom eve ama iyi oluyo kiz yuruyus oluyo hani bugun dedim ya 1 de gidip 4,30 da cikiyo diye 5 e uzatmışlar baska bisey istesem olacakmis
Yarın aynı saatlerde ikimiz için birer çuval altın istiyosun dua saatini tutturmusun kız

İşte az istemicen Rabbim veriyo ne istersen
Valla icime oturduydu kac gundur 5 de bari bitse deyip duruyodum Hasta oldu kizim burnu tikandi grip oluyo bogazlarim aciyo diyo iki gün gondermeyim okula sonra da haftasonu giriyo araya zaten iyilesir dimi

munter bebegim dogdu mu minigimiz Allah anali babali büyütsün canim öp melegini benim icin kokla

Heee bir sürü sey yedirdim bugun yok da demedi okula gidemicem diye yedi hepsini
Yaa kiyamam hmenxik nasıl hasta olmuuusss anası iyilestirir onu

Aferin sana aferin poncikle suyunu cikardiniz iyice
Ayy he yaa hic bu kadar suyunu çıkarmamıştım ben listeye girecem nerdeyse 60 olup

Ayyy bugun ne guz3l haberler aliyoruz yaaa canimm Allah anali babali buyutsun hayirli olsun mis kokuluuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…