- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #235.781
Bendeeee hamisim munter inşallah benimde kızım olur ... allah analı babalı büyütsün insallahKizlar ben dogurdummmm kizima kavustuymmm haber vereyim dedim sizeeee gun nasil bitiyor anlamiyorum biraz toparlayayim arabiza donecegimmm. Opuyorum hepijiziii
Ne oldu kuzumBiri benim yerime düğün yapabilir mi
Allah razı olsun canım teşekkür ederim...Eveeeett sagliklii bir bebis dunyaya getirceksin insallah cnm her zaman kendi adima yanindayim tam destek
YaaaKizlar ben dogurdummmm kizima kavustuymmm haber vereyim dedim sizeeee gun nasil bitiyor anlamiyorum biraz toparlayayim arabiza donecegimmm. Opuyorum hepijiziii
Kizimla 15 dk ben tek 10 dkda gidiyom eveokul uzak mı ne güzel simdi kızını almaya cıkıyosn yarın gelirkn bi yere ugrayaym ertesigün az gezindk fln alışır eşinde sizi tek gezdirmeye ohhhh
YorulduuummNe oldu kuzum
Yarın aynı saatlerde ikimiz için birer çuval altın istiyosun dua saatini tutturmusun kızKizimla 15 dk ben tek 10 dkda gidiyom eveama iyi oluyo kiz yuruyus oluyo hani bugun dedim ya 1 de gidip 4,30 da cikiyo diye 5 e uzatmışlar baska bisey istesem olacakmis
Valla haa bu kadar olurYarın aynı saatlerde ikimiz için birer çuval altın istiyosun dua saatini tutturmusun kız
Ayyyyyyy cok mutlu oldummmmm yaaBende boyle oldummmmmmmmm
SekerPancarii koooosss kosssssss
@Buki_89 sendeeeeeeeee hamilemizz vaaaa kosunnn halay cekcektikkk hanililililili
İşte az istemicen Rabbim veriyo ne istersenValla haa bu kadar olur
Valla icime oturduydu kac gundur 5 de bari bitse deyip duruyodumİşte az istemicen Rabbim veriyo ne istersen
Diyet yapamiyom benİşte az istemicen Rabbim veriyo ne istersen
Yaa kiyamam hmenxik nasıl hasta olmuuusssValla icime oturduydu kac gundur 5 de bari bitse deyip duruyodumHasta oldu kizim burnu tikandi grip oluyo bogazlarim aciyo diyo iki gün gondermeyim okula sonra da haftasonu giriyo araya zaten iyilesir dimi
Aferin sana aferin poncikle suyunu cikardiniz iyiceDiyet yapamiyom ben
Ayy he yaa hic bu kadar suyunu çıkarmamıştım ben listeye girecem nerdeyse 60 olupYaa kiyamam hmenxik nasıl hasta olmuuusssanası iyilestirir onu
Aferin sana aferin poncikle suyunu cikardiniz iyice
Ayyy bugun ne guz3l haberler aliyoruz yaaa canimm Allah anali babali buyutsun hayirli olsun mis kokuluuuKizlar ben dogurdummmm kizima kavustuymmm haber vereyim dedim sizeeee gun nasil bitiyor anlamiyorum biraz toparlayayim arabiza donecegimmm. Opuyorum hepijiziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?