Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayır canım onlar birleşti diye biliyorum. ya birleşeceğimize yeni arkadaşları çağırırız sık sık. 1 hafta deneme süresi koyarız. o 1 hafta deneme süresinde beğenmezsek olmadı deriz. lilav olsun umut olsun ilk haftadan itibaren aramızda görünüyorlar. ama paylaşım yok sadcee kilo bildirimi.

ya canım insanız hepimizin aynı düşünmesi mümkün değil. burda kızarak elimize bişey geçmez. benimde hatalarım var bu hoşunuza gitmeye bilir çok normal kızmam mı lazım. ama benide anlamanızı istiyorum. kaptanlık çok kolay değil. siz zamanınız olunca, müsait olunca giriyorsunuz. benim belli saatlerde yapmam gereken şeyler var. şimdi değilde biraz sonra yapıyım diyemiyorum. takıma zarar verir çünkü. inanın çoğu cuma bildirim yapmam lazım diye öğle tatilinde yemek yemeden yada 2-3 dk bişey atıştırarak çıkıyorum evden kapıda arkadaşım bekliyo beni. bunlarıda görmenizi istiyorum.

birleşme olur mu bilmiyorum canım ama sorarız. birleşme olmasa bile bir takımın üyeleri diğer takıma geçebilir.

canım incir tatlısı yap... harika oluyor.. portakalagacı sitesine gir müthiş bi tatlı....

kızlar yazdıklarınızı okudum belkide haklısınız gruplaşmadan ziyade girenlerin daha yakın olduğu doğrudur.. neyse inşallah bi çözüm buluruz.. en azından ben kendi daha fazla girmeye dikkat edicem... aslı devam etmek isterse etsin ama esrayı kesinlikle bu işe katmak gerek.. eş başkan ya da yardımcı olsun en azından...

bu arada bugünkü menüm

sabah
klasik diyet kahvaltı+sosisli menemen+4-5 çatal sucuklu yumurta

ara
yarım elma+yarım portakal+1 muz

öğle
1 porsiyon special k+süt

ara
1 kase çilek

akşam
tuzda yapılmış tavuk (bolca yedim)+3-4 yk iç pilav+salata+ayran

tavuğu ilkez denedik süper olduuu tavsiye ederim

tamam paylaşımı olmayan diskalifiye edilsin ben razıyım. hatta yediklerini yazmayan hatta spor yapmayan..herşeye varım yeter ki halolsun
Gülçin'in toparlamak için çırpınışı,Aslı'nın o gerginlikle yazdığım ve kırıcam diye korktuğum sözlerime hoşgörüsü öyle samimi ki.Evet ben de takımımdan ayrılmıyorum.En azından denemeye varım.Yine de olmazsa sessizce tartışmadan noktalarız. Bence öncelikle bir kaptam yardımcısı seçilsin Aslı'cım,14. takıma özel yeni ve yaptırımlı kurallar getirilsin.Yeniden bir doğuş olsun takımımız için.Esra'cım sen ne diyorsun?

Son düzenleme:

tamam canım seçelim gönüllü olan var mı

kızlar konuyla çok alakasız olacak ama şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam ağlamaktan gözlrim şişti pc yi zor görüyorum rabbim altın kapıyı gümüş kapıya muhtaç etmesin evime gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocamı istiyorum keşke ameliyat olmasaydım keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydım keşke keşke keşkekeşke şu kocaman dünyada kendime huzurlu bir yert mulamadım offffffff

bu arada bugünkü menüm
tavuğu ilkez denedik süper olduuu tavsiye ederim
Canım tuzda pişmiş tavuk-balık,salamura ürünler,turşu vb...vücutta su tutar ve tartıda olduğundan minumum 1-maximum 2.5 kilo fazla çıkmanı sağlar bilgin olsun.Afiyet olsun yemişsin,maydonoz kaynat yatmadan iç ki su tutmasın canım.

canım unutma ki her gecenin ardı sabahtır. allah yardımcın olacak ve tez zamanda sorunlarını halledeceksin inan buna. kendini bu kadar yıpratma çocuğun için güçlü olmak zorundasın

kızlar ben kaptan felan olamam aslı bu işi biliyor elimden geleni yaparım ama,ben burda herkesi tanıdım ve sevdim bir yere gitmiyorum

geç oldu komşılar şikeyet etmesin ben koşu bandıma gidiyorum. çözüme adım atmamıza sevindim...ben en çok kilo veren olarak eseni ve esrayı öneriyorum. anşa çok yoğun.irras pek gelmiy. fdm de olabilüüü. öperim sizi çook 60 dk sonra gelirim 5.5 hızda yürüyorum 300 kaloriyi geçiyor harcadığım.

allah allah canım ne oldu hayırdır....

neeeee... aman allahım... ben bittim yok bi daha öyle tuz muz o zaman

iyi koşmalar canım dikkat et ıssıza gitme kaparlar

Canım ya,kıyamam ben sana.Eminim ki bu hisleri duyman için zincirleme birsürü durum olmuştur.Ama lütfen kendini bırakma.Her kışın arkası bahar bitanem,bu sert kışın baharı görülmemiş bir aydınlık olacaktır.Bitanem bak senin özel günün de yaklaştı,ben de iki gündür ağlama krizlerine giriyorum,biliyorsun regl dönemi yaklaştıkça hassasiyet de artıyor.Mutlaka haklı sebeplerin vardır.Eşin uzakta,annene kıyamıyorsun,Yusuf hareketli evinde değilsin ister istemez diken üstündesin hissediyorum ama,düzelecek.Allah'a sığın.Canım Karaman'da denesen bir süre,belki de herşey daha güzel olur.Evliyken eşten uzak kalmak kolay değil,bazen bedenlerin uzaklığı kalplerin de uzaklığıan yol açar.Biraz Yusuf'u alıp eşinin yanına gitsen.Ben eminim hayat sana gülümseyecek canım,inan hissediorum.Nolur kendiniçok yıpratma canım.Dualarım seninle...

1lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 1 paket vaniya sürekli karıştırarak kaynat kaynayınca içine 4/1 margarin oldu sana yalancı tavuk göğsü

hastalık var sağlık var habersiz paylaşımda bulunmaya gitsin kızlar artık ben çok net söylüyorumm yaa canım gercekten çok sıkıldı bugün saat 5 gibi gülçin geldi yanımda olsa üstüne atlıycaktım vallaayy nakaaadaa dolduysamm....sert ve sağlam kararlar alalımm bugün uğramyan arkadaşlarımız pinkat iras başka esenin dediği gibi isimleri bilmiyoruz daha ama pinkatın erkek arkadaşı geliçekti o mutlaka uğruyo ama diğerleri için bişey diyemiycemm
allah kimseye kaldıramıycağı dert vermez canımsınnn yapma bölee....

gülçin tuzlu oarak makarna salatası yapabilirsin sonra şu hastanmış patatesi tepsiye döşeyip üstüne sarımsaklı yoğurt döküyolar onuda yapabilirsin...aaa rus salatası da olur bakk.. karar senin yakın olsak yardıma gelirdim pek severim misafiri gelecek arkadaşlara yardım etmeyi çok eğlenirimm hep...

aynen dediğin gibi esencim herşey birikti ve evden yaşan bir oalydan dolayı patlak verdi,şu ameliyat ortalığı karıştırdı iki arada bir derdeyim ben elbette eşimin yanına gitmeyi istiyorum annem gitme diyor çünkü damatlarını tanıyorlar ameliyat sonra doktor ısrarla 1 ay yatman lazım kalkarsan acısını sen çekersin dedi bende kalkamak istiyorum ve kalkıyorum zaten yusufun şahsi işleriyle %50 ilgilenmeye çalışıyorum sonra korkuyorum ya kötü olursam diye ameliyatlı bölge şişmiş yanıyor ellerim ayaklarım buz gibi sanırım enfekte oldu,anneme p.tesi beni evime götürün dedim başladı ağlamaya anlayacağın arapsaçı ortalık kızkardeşim bekar haklı olarak oda her sıkıştığımda anneme bırakılmamı istemiyor tavır yapıyor o da çok gücüme gidiyor eğer evime gidebilirsem bir genç bayanla anlaşmak istiyorum yemeğimizi yapsın yusufla ilgilensin onuda şimdi bulamam arıycam ya allah hepimizin yardımcısı olsun.....

şu hayatta bir bencil olamadım hep karşımda ki iyi olsun diye mücadele ettim sonuç bu canım....

sezeryanla doğum yaptım ikinci günü yusuf çok ağlıyor diye arabayla hastaneye götürdüm 3.günü elektrik süpürgesiyle yattığım odayı süpürüdm,kimseye yük olmak istemedikçe böyle durumlarımda insanlara yük oluyorum....

eşin nerde allah aşkın bacım yaa...kızıyorum ben ona yaa...gül gibi hatunu al nurtopu gibi evlat ver...bütün sorumluluk sende..

diyetin anasını ağlattım bugün yaaa amannnnn offff motive olalımmm arkidişler kendimize gelelim çok yedim yatamıyorum kızın bana yaaa...ezgi olsa yumuşak yumuşak kızardı negüzellll...

canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki... benimde bekar kızkardeşim var böyl durumlarda bizim de aramızda gerginlik oluyor ama ne olur bırakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…