- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.581
Öncelikle bu yüklenmeyi böylesine bir hoşgörü ile karşıladığın için teşekkür ederim.Açık söyleyim benbu kadar soğukkanlılıkla çözüm çabasına giremezdim.Az ama öz olsun mantıklı ama,bugün yaşadığımız durumdan farklı olamayacak Aslı'cım,günde 1-1.5 sayfa paylaşımı geçmez yine.Ben şunu sorsam,başka takımla birleşme imkanımız yok mu?Bir takım vardı üyesi az olan ve kaptanı olmayan.
Öncelikle bu yüklenmeyi böylesine bir hoşgörü ile karşıladığın için teşekkür ederim.Açık söyleyim benbu kadar soğukkanlılıkla çözüm çabasına giremezdim.Az ama öz olsun mantıklı ama,bugün yaşadığımız durumdan farklı olamayacak Aslı'cım,günde 1-1.5 sayfa paylaşımı geçmez yine.Ben şunu sorsam,başka takımla birleşme imkanımız yok mu?Bir takım vardı üyesi az olan ve kaptanı olmayan.
Salı günü okuldan sonra öğretmen arkadaşalar gelecek. Ne yapsam şöle hafifi bi tatlı var mı bildiğiniz.
Profiterol geliyo aklıma, börek ypsam ama nasıl bi börek.
Birde salata tarzı bişe lazım kısır olmaz onu geçen başkası yaptı patates saltası da sıradan. Değişik tarif istiyeem.
Gülçin'in toparlamak için çırpınışı,Aslı'nın o gerginlikle yazdığım ve kırıcam diye korktuğum sözlerime hoşgörüsü öyle samimi ki.Evet ben de takımımdan ayrılmıyorum.En azından denemeye varım.Yine de olmazsa sessizce tartışmadan noktalarız. Bence öncelikle bir kaptam yardımcısı seçilsin Aslı'cım,14. takıma özel yeni ve yaptırımlı kurallar getirilsin.Yeniden bir doğuş olsun takımımız için.Esra'cım sen ne diyorsun?
tamam paylaşımı olmayan diskalifiye edilsin ben razıyım. hatta yediklerini yazmayan hatta spor yapmayan..herşeye varım yeter ki halolsun
Gülçin'in toparlamak için çırpınışı,Aslı'nın o gerginlikle yazdığım ve kırıcam diye korktuğum sözlerime hoşgörüsü öyle samimi ki.Evet ben de takımımdan ayrılmıyorum.En azından denemeye varım.Yine de olmazsa sessizce tartışmadan noktalarız.
Bence öncelikle bir kaptam yardımcısı seçilsin Aslı'cım,14. takıma özel yeni ve yaptırımlı kurallar getirilsin.Yeniden bir doğuş olsun takımımız için.Esra'cım sen ne diyorsun?
Canım tuzda pişmiş tavuk-balık,salamura ürünler,turşu vb...vücutta su tutar ve tartıda olduğundan minumum 1-maximum 2.5 kilo fazla çıkmanı sağlar bilgin olsun.Afiyet olsun yemişsin,maydonoz kaynat yatmadan iç ki su tutmasın canım.bu arada bugünkü menüm
tavuğu ilkez denedik süper olduuu tavsiye ederim
kızlar konuyla çok alakasız olacak ama şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam ağlamaktan gözlrim şişti pc yi zor görüyorum rabbim altın kapıyı gümüş kapıya muhtaç etmesin evime gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocamı istiyorum keşke ameliyat olmasaydım keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydım keşke keşke keşkekeşke şu kocaman dünyada kendime huzurlu bir yert mulamadım offffffff
kızlar konuyla çok alakasız olacak ama şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam ağlamaktan gözlrim şişti pc yi zor görüyorum rabbim altın kapıyı gümüş kapıya muhtaç etmesin evime gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocamı istiyorum keşke ameliyat olmasaydım keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydım keşke keşke keşkekeşke şu kocaman dünyada kendime huzurlu bir yert mulamadım offffffff
Canım tuzda pişmiş tavuk-balık,salamura ürünler,turşu vb...vücutta su tutar ve tartıda olduğundan minumum 1-maximum 2.5 kilo fazla çıkmanı sağlar bilgin olsun.Afiyet olsun yemişsin,maydonoz kaynat yatmadan iç ki su tutmasın canım.
geç oldu komşılar şikeyet etmesin ben koşu bandıma gidiyorum. çözüme adım atmamıza sevindim...ben en çok kilo veren olarak eseni ve esrayı öneriyorum. anşa çok yoğun.irras pek gelmiy. fdm de olabilüüü. öperim sizi çook 60 dk sonra gelirim 5.5 hızda yürüyorum 300 kaloriyi geçiyor harcadığım.
Canım ya,kıyamam ben sana.Eminim ki bu hisleri duyman için zincirleme birsürü durum olmuştur.Ama lütfen kendini bırakma.Her kışın arkası bahar bitanem,bu sert kışın baharı görülmemiş bir aydınlık olacaktır.Bitanem bak senin özel günün de yaklaştı,ben de iki gündür ağlama krizlerine giriyorum,biliyorsun regl dönemi yaklaştıkça hassasiyet de artıyor.Mutlaka haklı sebeplerin vardır.Eşin uzakta,annene kıyamıyorsun,Yusuf hareketli evinde değilsin ister istemez diken üstündesin hissediyorum ama,düzelecek.Allah'a sığın.Canım Karaman'da denesen bir süre,belki de herşey daha güzel olur.Evliyken eşten uzak kalmak kolay değil,bazen bedenlerin uzaklığı kalplerin de uzaklığıan yol açar.Biraz Yusuf'u alıp eşinin yanına gitsen.Ben eminim hayat sana gülümseyecek canım,inan hissediorum.Nolur kendiniçok yıpratma canım.Dualarım seninle...kızlar konuyla çok alakasız olacak ama şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam ağlamaktan gözlrim şişti pc yi zor görüyorum rabbim altın kapıyı gümüş kapıya muhtaç etmesin evime gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocamı istiyorum keşke ameliyat olmasaydım keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydım keşke keşke keşkekeşke şu kocaman dünyada kendime huzurlu bir yert mulamadım offffffff
1lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 1 paket vaniya sürekli karıştırarak kaynat kaynayınca içine 4/1 margarin oldu sana yalancı tavuk göğsüSalı günü okuldan sonra öğretmen arkadaşalar gelecek. Ne yapsam şöle hafifi bi tatlı var mı bildiğiniz.
Profiterol geliyo aklıma, börek ypsam ama nasıl bi börek.
Birde salata tarzı bişe lazım kısır olmaz onu geçen başkası yaptı patates saltası da sıradan. Değişik tarif istiyeem.
hastalık var sağlık var habersiz paylaşımda bulunmaya gitsin kızlar artık ben çok net söylüyorumm yaa canım gercekten çok sıkıldı bugün saat 5 gibi gülçin geldi yanımda olsa üstüne atlıycaktım vallaarkadaşlar hepimizin istemediği kilolar var vücudumuzda amma öyle aldık amma böyle hepimizin amacı bu kilolardan kurtulmak ve ben bu diyet işinin beyinde bittiğini ve moralle desteklendiğini düşünüyorum,herkes aynı amaçla burda, hernekadar sanal alem olsada hepimiz gerçeğiz yaşadıklarımız gerçek mesela ben çevremdeki insanlara bu takımı anlatıyorum ve çok güzel tepkiler alıyorum,diğer takımları gezdim dünden bugüne 20-25 sayfa paylaşım olmuş buda insaı motive ediyor herkesi anlıyorum çalışanımız var çaocuğu olan var hepimizin bir hayyat meşgalesi var kimseyi eleştirme hakkım yok ama esen bir fikir koydu cuma günleri saat 8 de günün kritiğiniz yapalım konuşalım dedi kızcağız hepimiz ektik çok ayıp oldu,bir şekilde anşaıp bu çıtayı biraz yükseltmemiz lazım.....
fikirlerinizi bekliyorum.....
allah kimseye kaldıramıycağı dert vermez canımsınnn yapma bölee....kızlar konuyla çok alakasız olacak ama şuan o kadar kötüyüm ki anlatamam ağlamaktan gözlrim şişti pc yi zor görüyorum rabbim altın kapıyı gümüş kapıya muhtaç etmesin evime gitmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa kocamı istiyorum keşke ameliyat olmasaydım keşke bu kadar ince düşünceli olmasaydım keşke keşke keşkekeşke şu kocaman dünyada kendime huzurlu bir yert mulamadım offffffff
Canım ya,kıyamam ben sana.Eminim ki bu hisleri duyman için zincirleme birsürü durum olmuştur.Ama lütfen kendini bırakma.Her kışın arkası bahar bitanem,bu sert kışın baharı görülmemiş bir aydınlık olacaktır.Bitanem bak senin özel günün de yaklaştı,ben de iki gündür ağlama krizlerine giriyorum,biliyorsun regl dönemi yaklaştıkça hassasiyet de artıyor.Mutlaka haklı sebeplerin vardır.Eşin uzakta,annene kıyamıyorsun,Yusuf hareketli evinde değilsin ister istemez diken üstündesin hissediyorum ama,düzelecek.Allah'a sığın.Canım Karaman'da denesen bir süre,belki de herşey daha güzel olur.Evliyken eşten uzak kalmak kolay değil,bazen bedenlerin uzaklığı kalplerin de uzaklığıan yol açar.Biraz Yusuf'u alıp eşinin yanına gitsen.Ben eminim hayat sana gülümseyecek canım,inan hissediorum.Nolur kendiniçok yıpratma canım.Dualarım seninle...
aynen dediğin gibi esencim herşey birikti ve evden yaşan bir oalydan dolayı patlak verdi,şu ameliyat ortalığı karıştırdı iki arada bir derdeyim ben elbette eşimin yanına gitmeyi istiyorum annem gitme diyor çünkü damatlarını tanıyorlar ameliyat sonra doktor ısrarla 1 ay yatman lazım kalkarsan acısını sen çekersin dedi bende kalkamak istiyorum ve kalkıyorum zaten yusufun şahsi işleriyle %50 ilgilenmeye çalışıyorum sonra korkuyorum ya kötü olursam diye ameliyatlı bölge şişmiş yanıyor ellerim ayaklarım buz gibi sanırım enfekte oldu,anneme p.tesi beni evime götürün dedim başladı ağlamaya anlayacağın arapsaçı ortalık kızkardeşim bekar haklı olarak oda her sıkıştığımda anneme bırakılmamı istemiyor tavır yapıyor o da çok gücüme gidiyor eğer evime gidebilirsem bir genç bayanla anlaşmak istiyorum yemeğimizi yapsın yusufla ilgilensin onuda şimdi bulamam arıycam ya allah hepimizin yardımcısı olsun.....
şu hayatta bir bencil olamadım hep karşımda ki iyi olsun diye mücadele ettim sonuç bu canım....
sezeryanla doğum yaptım ikinci günü yusuf çok ağlıyor diye arabayla hastaneye götürdüm 3.günü elektrik süpürgesiyle yattığım odayı süpürüdm,kimseye yük olmak istemedikçe böyle durumlarımda insanlara yük oluyorum....
aynen dediğin gibi esencim herşey birikti ve evden yaşan bir oalydan dolayı patlak verdi,şu ameliyat ortalığı karıştırdı iki arada bir derdeyim ben elbette eşimin yanına gitmeyi istiyorum annem gitme diyor çünkü damatlarını tanıyorlar ameliyat sonra doktor ısrarla 1 ay yatman lazım kalkarsan acısını sen çekersin dedi bende kalkamak istiyorum ve kalkıyorum zaten yusufun şahsi işleriyle %50 ilgilenmeye çalışıyorum sonra korkuyorum ya kötü olursam diye ameliyatlı bölge şişmiş yanıyor ellerim ayaklarım buz gibi sanırım enfekte oldu,anneme p.tesi beni evime götürün dedim başladı ağlamaya anlayacağın arapsaçı ortalık kızkardeşim bekar haklı olarak oda her sıkıştığımda anneme bırakılmamı istemiyor tavır yapıyor o da çok gücüme gidiyor eğer evime gidebilirsem bir genç bayanla anlaşmak istiyorum yemeğimizi yapsın yusufla ilgilensin onuda şimdi bulamam arıycam ya allah hepimizin yardımcısı olsun.....
şu hayatta bir bencil olamadım hep karşımda ki iyi olsun diye mücadele ettim sonuç bu canım....
sezeryanla doğum yaptım ikinci günü yusuf çok ağlıyor diye arabayla hastaneye götürdüm 3.günü elektrik süpürgesiyle yattığım odayı süpürüdm,kimseye yük olmak istemedikçe böyle durumlarımda insanlara yük oluyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?