- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.081
Hahaha aklıma benımde ne geldı lısede din kulturu hocam vardı ders anlatırken oylemı dımı fln deyıp kafa sallıyodu insanın gozunun içine bakıp kafa sallamanktan mahvoluyoduk hahaha çok komıktı yaAy goz kirpma gorunce ben tuhaf oluyormbi kiz gelmisti buraya surekli goz kirpiyodu delircektm artk hahahaha neyse ki gitti hemen
Evet soylee akillarda kalicak bir hatun koy
Hala varmı kaç gundur bıtmedımı gı çocuklar sevmıyomuAşure detoksu damı varmış bende yarın onu yapim evde hala aşure var
HahahahahahahahahHahaha aklıma benımde ne geldı lısede din kulturu hocam vardı ders anlatırken oylemı dımı fln deyıp kafa sallıyodu insanın gozunun içine bakıp kafa sallamanktan mahvoluyoduk hahaha çok komıktı ya
Ben goz kırpamam bende hoşlanmam tıklı gıbı yapamadığımdan heralde hahahaHahahahahahahahahbizimde masada oturuyodu parmagiyla burnu ittiyodu boyle geriye digru o ani anlamisndir burnuda hokkaydi hahahahahaa hala gozmn onunde ya herkes hoca gidince taklidini yapiyodu
Goz kirpmayada ben uyuz oluyorm ama surekli yapiyolar yaay konuyu nereye getirdik
Dudaklarindan yukarsi yokIkızımı profıl yaptım nası baga çok benzı
Burnundan aşa niye koydunki gözlerin nirdeIkızımı profıl yaptım nası baga çok benzı
Bugün kaynanam gönderdi bi kovaHala varmı kaç gundur bıtmedımı gı çocuklar sevmıyomu
Gozlerımı koymuyom nazar etmeyın dıyeBurnundan aşa niye koydunki gözlerin nirde
Oo kaynanaya bak en sevdığımden aşure yapan ve yollayan kaynanaaaBugün kaynanam gönderdi bi kova
KovaBugün kaynanam gönderdi bi kova
Bozmadim canim yogurt yerine dut ictim aksamBen erken menuyu kabul etmiyorm cnku belki baska birsey yenebilir herkes icin ayni yatmadan iki dk yazsan iyi olur aslnda
Ay bu neSabah kahvaltım
1bardak yeşil çaylı süt
Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt
Öglen yemegi
1bardak yeşil çaylı süt
3çatal karpuz
Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt
Akşam yemegi
1bardak yeşil çaylı süt
1tane yeşil elma
Ara ögün
1bardak yeşil çaylı süt
Yatmadan önce
1bardak yeşil çaylı süt
1saat eliptik bisiklet
30dk bacak hareketleri ve mekik
Sabah cok olmus 2 tost naptin yaamenüm
sabah
2 tost / 1 domates
ara
1 mandalina
öğlen
2 kase sebzeli bulgur 1 ayran
ara
3 ceviz
akşam
Dolma 2 patlıcan 1 kabak yedim
Patlıcan mı yasaktı hamilelikte onu bilemedim
Arada 1 mandalina yedim belki bir portakal yerim
Guzel ozaman afiyet olsun. Yatmadan iki dk zaman ayirip yazsan daha iyi hem araya karismaz menun iyiydiBozmadim canim yogurt yerine dut ictim aksam
Hhahahahaahahha kahkaha attim kocaman kovayla asure geldi gozumn onuneHahahaiçinde aşure olan kova yok bu kk da
Cok olculu cok begendim afiyet olsunMenum
Sabah
Ikı yumurta
Domates salatalk bıber
3 dilim peynır
Bıraz labne ve bal
Bır dılım ekmek
Ara
Bır danıno
Oğle
Bır tabak koftelı patlıcan
Bır dılım ekmek
Bır kase yoğurt
Ara
Mandalına
Akşam
Ikı kaşık patlıcan ıkı kaşık kabak
Bır kase yoğurt
Bu saat gec.degilse yazarim canimGuzel ozaman afiyet olsun. Yatmadan iki dk zaman ayirip yazsan daha iyi hem araya karismaz menun iyiydi
Yok yahu gec degil yaz tabiBu saat gec.degilse yazarim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?