- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.041
Hhahahahahaha he ya onlarda tik yokAyyy ben boyle seyler okuyunca bile gozlerim doluyohele boyle kizla baba olunca hic dayanamam ama kendime soz verdim ben aglamicam. Biz agliyoruzya adamlar ne dusunuyor acaba ahahahah niye damatlar hic aglamio
Tamam msj attmm haberm vaaKomsu olursak olursen bana baskin yaparsin ne yedigime bakmak icin
NiyeeBen bu akşam buraya gelmesem daha iyi
Alttan kullanınca daha etkılı demıştı bana ılk yutuyordum sonra oyle kullandm aylarca bışey olmaz canım şimdi yenısınya herşeyden korkuyosun sert hareket etme yeterYarın ayrıntılı soracaz drye tırstım şimdi
O bi gelenek olmus artik. Aglamayan gelinleri dovuyorlarmis ahahahHhahahahahaha he ya onlarda tik yok
Kinamdada aglamam dedm yurutuyolar ben basladimen son annemi cagirdilar abooowwww fotomuz bile var yakalamislar nasil sarildim
Hahaha sanki zorla evlendiriyolar babama kalsa adam bi tanisalim dedi anaam evleniyoruz hahahahaahbiz hem aglariz hem giderizzz cok sukurrr
Yorumları okuyunca kendim geldi gözümün önüne ve agladım ne güzel motive olmuştum spor yapacadım ben eliptik in üstünde oturuyom şuan daldım gittim geçmişe öyle ne bilim
Direk yerles nye izine geliyosun babyO bi gelenek olmus artik. Aglamayan gelinleri dovuyorlarmis ahahah
Taşın valla pesinden gelicembenimkini kandiriyim anasi babasi ordan daire alsinlar yilda 10 kez izine gelirim
Guzel anilar benee duygulandim hem guldumm komik geldii allah pisman etmesinde guzel gozyaslari bunlar.Yorumları okuyunca kendim geldi gözümün önüne ve agladım ne güzel motive olmuştum spor yapacadım ben eliptik in üstünde oturuyom şuan daldım gittim geçmişe öyle ne bilim
Kiz nilar nerdesin sen bak az geliyosun sankimAlttan kullanınca daha etkılı demıştı bana ılk yutuyordum sonra oyle kullandm aylarca bışey olmaz canım şimdi yenısınya herşeyden korkuyosun sert hareket etme yeterhamıleliğimde defalarca uçağa bındım hatta son haftalarda raporla bıle bındım çok şukur hiç bşey olmadı benımkıde rısklıydı
Hala karar veremedikki yaaDirek yerles nye izine geliyosun baby
Ay komsu oluruzzz kizzzzzHala karar veremedikki yaa((( ama biliyorsun karar verilmis olsa bende ayni yerde olucam
Yaa bnmkilerde ağlarAmiiiiiiiiiinnnnn
Kiz bende tabiki asik olup isteyerek gun syaarak evlendm ama aileme asiri duskunum ben sehir disinda okurken hic usenmeden onca yolu ceker gelrdm surekli ayri kalamiyodum.
Persembe kinam oldu
Cuma dini nikahimz oldu ertesi gunde dugunm vardi.
Cuma gecesi ne agladmm gece ne agladm kimse duymasn diye kardesime baka baka agladm. Insan mutlu ama uzuluyodaaaa
Evden cikma animmmm kotuyduuu babam hayatimda hic agladigini gormemistm babam agladi ayy yuregimmmden biseyler kopmustu sanki cok bagliyizdir ayyyyy hala gozlerim doluyo cok zordu mutluluguma seviniyodu ama baba iste napsnnn annem daha guclu duran taraftii ayyyy kizz
Hepte gidioz heilk 2 ay annemlere her gittigimde her hafta gidiyoduk nerdeyse donerken ben susuyodum esimde hic ses etmiyodu ben duygulaniyodm .hahaha kocamlaa cok mutluydum cok sukur ama o ayri yaaaa simdi gidince 2 gunse evimi ozluyorm ilerdede boyle oluyo
Birlikte cocukta yapalim. Ayni okula yollarizAy komsu oluruzzz kizzzzz
Bosveeer anilarimizu anlattiik bizde guzel seyler bosver mutlu olda annecign babacgn orda zatenYaa bnmkilerde ağlarama ben aglarsam aglarlar yoksa Gülerim guldururum herkesi çok zor dogdugun büyüdüğün evden ayrılmak anne babandan ayrı kalmak hatta bence en zoru küçükken benim tek annem var diye bagrinirken başkasına anne demek
Zor şeyler ya ama daha hic aglamadm gidiyorum diye bilmiyorum o gün nolur
Sağol bebegiiimmAminnn hep mutlu olun insAllah
Dugunden sonra artik kaynanali sohbetlerini merak ediyorum
InsAllah düğünün istediğin ve bekledigindende guzel olur canimayy evden nasil ayrilacaksin
Ohoo sen bana zor yetisirsin daha dugun yok piyasadaBirlikte cocukta yapalim. Ayni okula yollarizbi sen goturursun bi ben. ayy cok heyecanli. Sonra onlarda kanka olurlar. Birlikte tatillere gideriz ahahaha
Bekle kiz surda eylule ne kaldiOhoo sen bana zor yetisirsin daha dugun yok piyasadaben buyuturmmm sen yetis baana
Valla bende bekliomSağol bebegiiimm
Valla kaynanamdan atak bekliyorum illa sinir etcek beni
Evimden ayrilmak zor olcak ama şükür ki nişanlım anlayisli gidip gelmeme sorun cikarmaz ilklerde getirir hep beni
Allah uzun ömür versin geri de kardesm var yalnız kalmicaklar zaten o idare eder onlarıBosveeer anilarimizu anlattiik bizde guzel seyler bosver mutlu olda annecign babacgn orda zaten
Ahahah tecrübe konuşuyoBekle kiz surda eylule ne kaldibende hemen calismalara baslarim
Valla bende bekliom
Zaten baslarda gelirsin canim sonradan is guc falan diyip kendi yuvana odaklanirsin. Yani ins oyle olur ben oyle yapicam diye düşünüyorumoyle bi dedimki sanki 40 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?