Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy ben boyle seyler okuyunca bile gozlerim doluyo hele boyle kizla baba olunca hic dayanamam ama kendime soz verdim ben aglamicam. Biz agliyoruzya adamlar ne dusunuyor acaba ahahahah niye damatlar hic aglamio
Hhahahahahaha he ya onlarda tik yok
Kinamdada aglamam dedm yurutuyolar ben basladim en son annemi cagirdilar abooowwww fotomuz bile var yakalamislar nasil sarildim
Hahaha sanki zorla evlendiriyolar babama kalsa adam bi tanisalim dedi anaam evleniyoruz hahahahaah biz hem aglariz hem giderizzz cok sukurrr

Yarın ayrıntılı soracaz drye tırstım şimdi
Alttan kullanınca daha etkılı demıştı bana ılk yutuyordum sonra oyle kullandm aylarca bışey olmaz canım şimdi yenısınya herşeyden korkuyosun sert hareket etme yeter hamıleliğimde defalarca uçağa bındım hatta son haftalarda raporla bıle bındım çok şukur hiç bşey olmadı benımkıde rısklıydı

O bi gelenek olmus artik. Aglamayan gelinleri dovuyorlarmis ahahah

Taşın valla pesinden gelicem benimkini kandiriyim anasi babasi ordan daire alsinlar yilda 10 kez izine gelirim

Yorumları okuyunca kendim geldi gözümün önüne ve agladım ne güzel motive olmuştum spor yapacadım ben eliptik in üstünde oturuyom şuan daldım gittim geçmişe öyle ne bilim
Guzel anilar benee duygulandim hem guldumm komik geldii allah pisman etmesinde guzel gozyaslari bunlar.
Insallah kotu anilar degildir

Kiz nilar nerdesin sen bak az geliyosun sankim bi anda geliyosn gidiyosun

Yaa bnmkilerde ağlar ama ben aglarsam aglarlar yoksa Gülerim guldururum herkesi çok zor dogdugun büyüdüğün evden ayrılmak anne babandan ayrı kalmak hatta bence en zoru küçükken benim tek annem var diye bagrinirken başkasına anne demek
Zor şeyler ya ama daha hic aglamadm gidiyorum diye bilmiyorum o gün nolur

Bosveeer anilarimizu anlattiik bizde guzel seyler bosver mutlu olda annecign babacgn orda zaten

Aminnn hep mutlu olun insAllah
Dugunden sonra artik kaynanali sohbetlerini merak ediyorum
InsAllah düğünün istediğin ve bekledigindende guzel olur canim ayy evden nasil ayrilacaksin
Sağol bebegiiimm
Valla kaynanamdan atak bekliyorum illa sinir etcek beni
Evimden ayrilmak zor olcak ama şükür ki nişanlım anlayisli gidip gelmeme sorun cikarmaz ilklerde getirir hep beni

Ohoo sen bana zor yetisirsin daha dugun yok piyasada ben buyuturmmm sen yetis baana
Bekle kiz surda eylule ne kaldi bende hemen calismalara baslarim

Sağol bebegiiimm
Valla kaynanamdan atak bekliyorum illa sinir etcek beni
Evimden ayrilmak zor olcak ama şükür ki nişanlım anlayisli gidip gelmeme sorun cikarmaz ilklerde getirir hep beni
Valla bende bekliom
Zaten baslarda gelirsin canim sonradan is guc falan diyip kendi yuvana odaklanirsin. Yani ins oyle olur ben oyle yapicam diye düşünüyorum oyle bi dedimki sanki 40 yıllık evliyim

Ahahah tecrübe konuşuyo düğün bitsin gitsin bakalım neler olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…