- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.061
Yok degil hamdolsun ama gurbette olunca insana ayrı bi koyuyo ilk zamanlar çok zor zamanla alışıyor insan bizlerde alıştıkGuzel anilar benee duygulandim hem guldumm komik geldii allah pisman etmesinde guzel gozyaslari bunlar.
Insallah kotu anilar degildir
Hayirlisi olsun be kusumAhahah tecrübe konuşuyodüğün bitsin gitsin bakalım neler olcak
Kız sabahtan berı bısuru msj yazdm sabah ve akşam gelımm oğle vaktı kızımdan goz açamıyorm okuyorm hep aslındaKiz nilar nerdesin sen bak az geliyosun sankimbi anda geliyosn gidiyosun
Ben başa çıkarım allah in izniyleHayirlisi olsun be kusum
Bak aklıma ne geldı evlendık kaynanama gıttık altınları verıo komşuların getırdıklerını eşim bana aldığı yuz gorumluğunude ona vermış açtı baktı ne var dıye bunu sana takıcak dedı ay bır kotu oldum suprızı kaçtı eşim takarken ilk gormuşum gıbı yapamadım beğenmedın dıyıp durdu hala der napım bozuldum yanıSağol bebegiiimm
Valla kaynanamdan atak bekliyorum illa sinir etcek beni
Evimden ayrilmak zor olcak ama şükür ki nişanlım anlayisli gidip gelmeme sorun cikarmaz ilklerde getirir hep beni
Mesafeli ol fazla gidip gelme suyu çıkmasın komşu ol en güzeli oBen başa çıkarım allah in izniyle
Kız daninoyu bebişe yedirim derken kendinmi yedin sen uşak mısınMenum
Sabah
Ikı yumurta
Domates salatalk bıber
3 dilim peynır
Bıraz labne ve bal
Bır dılım ekmek
Ara
Bır danıno
Oğle
Bır tabak koftelı patlıcan
Bır dılım ekmek
Bır kase yoğurt
Ara
Mandalına
Akşam
Ikı kaşık patlıcan ıkı kaşık kabak
Bır kase yoğurt
Goruceeezzzzzzasıl kilom dediğim yarın yani yarından sonra
hahahahahahah eylulmu fihuuu cok varmisBekle kiz surda eylule ne kaldibende hemen calismalara baslarim
Valla bende bekliom
Zaten baslarda gelirsin canim sonradan is guc falan diyip kendi yuvana odaklanirsin. Yani ins oyle olur ben oyle yapicam diye düşünüyorumoyle bi dedimki sanki 40 yıllık evliyim
Hahaahahahahahah idare etsinler bende biraktm bitane evdeAllah uzun ömür versin geri de kardesm var yalnız kalmicaklar zaten o idare eder onları
allah allahKız sabahtan berı bısuru msj yazdm sabah ve akşam gelımm oğle vaktı kızımdan goz açamıyorm okuyorm hep aslında
Aynen beraber yedık çok guzel ben sevıyorm ya:))Kız daninoyu bebişe yedirim derken kendinmi yedin sen uşak mısın
Aynen fotom pasif mi kaldı ne şoyle akıllarda kalcak bışeymı koysamGoruceeezzzzzz
hahahahahahah eylulmu fihuuu cok varmisben sana artk okul tavsiyesi fln veririm arkadan gel
Hahaahahahahahah idare etsinler bende biraktm bitane evde
allah allahprofl foton mu dikkatmi cekmiyo
Yohhhh Nilar bugün hep buralardaydı beraber takıldıkAynen fotom pasif mi kaldı ne şoyle akıllarda kalcak bışeymı koysam
Ay goz kirpma gorunce ben tuhaf oluyormAynen fotom pasif mi kaldı ne şoyle akıllarda kalcak bışeymı koysam
Bende anlamadım bı karışıklık oldu heralYohhhh Nilar bugün hep buralardaydı beraber takıldık
Aşure detoksu damı varmış bende yarın onu yapim evde hala aşure varBu arada çok acıktım yarın aşure yapacağım ınş yanı aşurre detoksum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?