Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol bebegiiimm
Valla kaynanamdan atak bekliyorum illa sinir etcek beni
Evimden ayrilmak zor olcak ama şükür ki nişanlım anlayisli gidip gelmeme sorun cikarmaz ilklerde getirir hep beni
Bak aklıma ne geldı evlendık kaynanama gıttık altınları verıo komşuların getırdıklerını eşim bana aldığı yuz gorumluğunude ona vermış açtı baktı ne var dıye bunu sana takıcak dedı ay bır kotu oldum suprızı kaçtı eşim takarken ilk gormuşum gıbı yapamadım beğenmedın dıyıp durdu hala der napım bozuldum yanı

Menum
Sabah
Ikı yumurta
Domates salatalk bıber
3 dilim peynır
Bıraz labne ve bal
Bır dılım ekmek
Ara
Bır danıno
Oğle
Bır tabak koftelı patlıcan
Bır dılım ekmek
Bır kase yoğurt
Ara
Mandalına
Akşam
Ikı kaşık patlıcan ıkı kaşık kabak
Bır kase yoğurt

Kız daninoyu bebişe yedirim derken kendinmi yedin sen uşak mısın

asıl kilom dediğim yarın yani yarından sonra
Goruceeezzzzzz
hahahahahahah eylulmu fihuuu cok varmis ben sana artk okul tavsiyesi fln veririm arkadan gel

Allah uzun ömür versin geri de kardesm var yalnız kalmicaklar zaten o idare eder onları
Hahaahahahahahah idare etsinler bende biraktm bitane evde
Kız sabahtan berı bısuru msj yazdm sabah ve akşam gelımm oğle vaktı kızımdan goz açamıyorm okuyorm hep aslında
allah allah profl foton mu dikkatmi cekmiyo

Valla bütün spor hevesim kursağımda kaldı bi bacak hareketleri yaptım eliptik te oturmaktan popom acıdı üstüne oturamıyom valla

Goruceeezzzzzz
hahahahahahah eylulmu fihuuu cok varmis ben sana artk okul tavsiyesi fln veririm arkadan gel

Hahaahahahahahah idare etsinler bende biraktm bitane evde
allah allah profl foton mu dikkatmi cekmiyo
Aynen fotom pasif mi kaldı ne şoyle akıllarda kalcak bışeymı koysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…