- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.141
Hayatmda ilkkes oyle oldu ayaklarim nasl dolandir brbrne degisik bi andi ya ama kizima bisey olmadi sukur o saniyeler icinde nasl koruma gudusu var ay rabbim isteAyy Allah korusun cnm yaa
Aslinda cok dikkatli cikiyodm hep ben tasirim kizimi cnku uyaniyo esmde esyalari alir ayyy o an dustm kizm agladi esm aldi hemen sustu sonra ben toplla toplla ciktm dizim mosmos olmustu demir merdiven bideGeçmiş olsun bi Anlık dalgınlığına geliyo insanın eli aya birbirine dolanıyor napıcanı şaşırıp kalıyo neyse ucuz atlatmışsın kuzum
Ahh be bukiiis tum aksilikler seni bulmusKizlar berbat bi gün gecirdim anlatsam film olur araba olayini biliosunuz zaten sonrasinda sefimi isden cikardiklarini ögrendim bambaska biyere yani bi guruba girecegimi ögrendim o yrtmezmis gibi esimle kardesimi geri annemlere birlikde götürelim dedik ben akilli anahtari icerde birak cik 9.30 dan suana kadar kapi önünündeydik esimle buda yetmez gibi 100euro cilingir parasi bide üstpne esim babasiyla birbirine girmis oraya gitiklerinde ay hangi birini sayayim sastim kaldim
He yumurtalida yapiyorm bak oda guzel kis geldi bolbol yaparm ohh misEşim yumurtalı seviyo ben senin anlattığın gibi kuzucum yapıyorum kendime içine azcık bulgurda ekliyorum
Evet az oldu ama zaten yicek halde kalmadi bugünCok az degıl mı bukıcım
Of tam bı felaket yazık yaHayatmda ilkkes oyle oldu ayaklarim nasl dolandir brbrne degisik bi andi ya ama kizima bisey olmadi sukur o saniyeler icinde nasl koruma gudusu var ay rabbim istebenim bi yaknm hamileyken dustu cok sacma sekilde arabaya ayagini atarken bebegine bsy olmasn diye degisk pozisyon almis ve ayagi kirilms resmen oynuyomus platin takildi hamile hamile ayyyy
Cok uzucu gerçektenEvet az oldu ama zaten yicek halde kalmadi bugün
Şükür sıyrıkla atlatmışsın önünü görememiş ola bilirsin kucağında kuzu oluncaAslinda cok dikkatli cikiyodm hep ben tasirim kizimi cnku uyaniyo esmde esyalari alir ayyy o an dustm kizm agladi esm aldi hemen sustu sonra ben toplla toplla ciktm dizim mosmos olmustu demir merdiven bide
Menünü cok begendim canim cok iyi gidiyosun harika]İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, biraz beyaz peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin, domates yesıl biber salatalik kirmizi biber, yaz helvasi iki kup, bır surum bogurtlen recelı
Ara ogun 10:30
10 badem içi
2 hurma
Oglen 13:30
2 tabak bamya
1 dılım ekmek
Yesıl bıber
Domates
Ara öğün 15o
Dişcideydim
Aksam 17:30
1 kase ezogelın corbası
1 dılım ekmek
Çoban salata
1 tabak barbunya
Yarım tabak mantar sote
Ara ogun 21:00
Ikı küp yaz helvası
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Bugun cok sut sağmam gerektı
Cok yedım o yuzden
Cuma kilo:76.2
Güncel kilo: 75.9
Haftalık hedef: -700
Hedefe kalan: -400
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Bu hafta kilo kaybi: 300
Toplam kayip: 9000
Ana hedefe kalan:2900"
Evet herkesin sinavi degisik allah korusunnnnOf tam bı felaket yazık ya
Iyıkı kuzuya bırsey olmadı
Bı anlık valla
Ooo baya duzrlmışızz :)Birileriyle (adi lazim degil) dedikodu yapmaktan menumu unuttum
Kizlar menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim somon
Ogle
Tavuk izgara
Brokoli
1 kase yoğurt
Akşam
Mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Ayran
Olabilir ne bilem aman onlara bisey olmasnda. Efkarlandm bi yesilcsy yapmŞükür sıyrıkla atlatmışsın önünü görememiş ola bilirsin kucağında kuzu olunca
Uykusuzum cnm cok uykusuz yorgunEvet herkesin sinavi degisik allah korusunnnnsende dikkatli bol kiz bolbol oku bari dalginlik var galibba
Anne olmak böyle bişey işteHayatmda ilkkes oyle oldu ayaklarim nasl dolandir brbrne degisik bi andi ya ama kizima bisey olmadi sukur o saniyeler icinde nasl koruma gudusu var ay rabbim istebenim bi yaknm hamileyken dustu cok sacma sekilde arabaya ayagini atarken bebegine bsy olmasn diye degisk pozisyon almis ve ayagi kirilms resmen oynuyomus platin takildi hamile hamile ayyyy
Ayyyy neler olmuss kiz buki nazarmi oldun noldu boyle.Evet az oldu ama zaten yicek halde kalmadi bugün
Olabilir valla iki cocukla isede gidiyosnUykusuzum cnm cok uykusuz yorgun
Mal gıbıyım
Okumam lazım ya dogru dıuorsun
Gercekten hamileyken bile ikinci planda hrrzmaan bizizAnne olmak böyle bişey işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?