Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy Allah korusun cnm yaa
Hayatmda ilkkes oyle oldu ayaklarim nasl dolandir brbrne degisik bi andi ya ama kizima bisey olmadi sukur o saniyeler icinde nasl koruma gudusu var ay rabbim iste benim bi yaknm hamileyken dustu cok sacma sekilde arabaya ayagini atarken bebegine bsy olmasn diye degisk pozisyon almis ve ayagi kirilms resmen oynuyomus platin takildi hamile hamile ayyyy

Kizlar berbat bi gün gecirdim anlatsam film olur araba olayini biliosunuz zaten sonrasinda sefimi isden cikardiklarini ögrendim bambaska biyere yani bi guruba girecegimi ögrendim o yrtmezmis gibi esimle kardesimi geri annemlere birlikde götürelim dedik ben akilli anahtari icerde birak cik 9.30 dan suana kadar kapi önünündeydik esimle buda yetmez gibi 100euro cilingir parasi bide üstpne esim babasiyla birbirine girmis oraya gitiklerinde ay hangi birini sayayim sastim kaldim

Birileriyle (adi lazim degil ) dedikodu yapmaktan menumu unuttum

Kizlar menüm

Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim somon

Ogle
Tavuk izgara
Brokoli
1 kase yoğurt

Akşam
Mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Ayran

Geçmiş olsun bi Anlık dalgınlığına geliyo insanın eli aya birbirine dolanıyor napıcanı şaşırıp kalıyo neyse ucuz atlatmışsın kuzum
Aslinda cok dikkatli cikiyodm hep ben tasirim kizimi cnku uyaniyo esmde esyalari alir ayyy o an dustm kizm agladi esm aldi hemen sustu sonra ben toplla toplla ciktm dizim mosmos olmustu demir merdiven bide

Ahh be bukiiis tum aksilikler seni bulmus

Of tam bı felaket yazık ya
Iyıkı kuzuya bırsey olmadı
Bı anlık valla

Aslinda cok dikkatli cikiyodm hep ben tasirim kizimi cnku uyaniyo esmde esyalari alir ayyy o an dustm kizm agladi esm aldi hemen sustu sonra ben toplla toplla ciktm dizim mosmos olmustu demir merdiven bide
Şükür sıyrıkla atlatmışsın önünü görememiş ola bilirsin kucağında kuzu olunca

Menünü cok begendim canim cok iyi gidiyosun harika

Anne olmak böyle bişey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…