- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.161
Bugün bende kapıda kaldım bizim wc penceresi komşumuzun balkonunda bitane küçük çocuk buldum camdan içeri soktum kapıyı açtırdım sanada çok geçmiş olsun sadaka ver kuzumKizlar berbat bi gün gecirdim anlatsam film olur araba olayini biliosunuz zaten sonrasinda sefimi isden cikardiklarini ögrendim bambaska biyere yani bi guruba girecegimi ögrendim o yrtmezmis gibi esimle kardesimi geri annemlere birlikde götürelim dedik ben akilli anahtari icerde birak cik 9.30 dan suana kadar kapi önünündeydik esimle buda yetmez gibi 100euro cilingir parasi bide üstpne esim babasiyla birbirine girmis oraya gitiklerinde ay hangi birini sayayim sastim kaldim
Iyi geceler yat dinlenn hadiBen yatayın bebıkler
Ay grupcana aksiyon doluyuz masallahBugün bende kapıda kaldım bizim wc penceresi komşumuzun balkonunda bitane küçük çocuk buldum camdan içeri soktum kapıyı açtırdım sanada çok geçmiş olsun sadaka ver kuzum
Lilimm duzeldim ama sesim yok dunden beriOoo baya duzrlmışızz :)
Pazı kavurması gibi yapmıyorum ama soganla kavurduktan sonra salçasını baharatını koyup tavaya yayıyorum yumurtayı bazen bütün bütün üzerine kırıyorum bazen çırpıp üzerine yayıyorumHe yumurtalida yapiyorm bak oda guzel kis geldi bolbol yaparm ohh mis
Komşuya çıkmıştım çocuklar evdeydi peşimden gelmeyin hemen gelicem dedim normalde bende anahtar alırdım onlarda çıkarken alırlardı bu defa bende almadım onlarda almamış Eşimde okula arabayla gitmedi gitse araba anahtarında evin anahtarıda var komşuda beklerim gelene kadar çocuk buldum sokaktan soktum napimAy grupcana aksiyon doluyuz masallah
Bende cok ince degilde normal buyuklukte kesiyorum sogani kavurunca ekliyorm boyle hafif kavruluyo yasli sekilde ustune bozmadan yumurtalari kiriyorm benimkiside buuu bolll baharar ohhPazı kavurması gibi yapmıyorum ama soganla kavurduktan sonra salçasını baharatını koyup tavaya yayıyorum yumurtayı bazen bütün bütün üzerine kırıyorum bazen çırpıp üzerine yayıyorum
Ee yapcak bisey yokkk iyi yapmissinKomşuya çıkmıştım çocuklar evdeydi peşimden gelmeyin hemen gelicem dedim normalde bende anahtar alırdım onlarda çıkarken alırlardı bu defa bende almadım onlarda almamış Eşimde okula arabayla gitmedi gitse araba anahtarında evin anahtarıda var komşuda beklerim gelene kadar çocuk buldum sokaktan soktum napim
Ahaaa erken başladııı bdv de yorumunu görmüştüm ondan yemiştir kesinManolyaaaaaa bani yemissss eveeeet simdiii ne olacak? Bildirim yapamicakkkkkpeki bunun cezasi varmidir sizce ben ne yapicam bilin
Eee cezasii kotu olacakAhaaa erken başladııı bdv de yorumunu görmüştüm ondan yemiştir kesin
Kuzum nazara mı geldiniz sizKizlar berbat bi gün gecirdim anlatsam film olur araba olayini biliosunuz zaten sonrasinda sefimi isden cikardiklarini ögrendim bambaska biyere yani bi guruba girecegimi ögrendim o yrtmezmis gibi esimle kardesimi geri annemlere birlikde götürelim dedik ben akilli anahtari icerde birak cik 9.30 dan suana kadar kapi önünündeydik esimle buda yetmez gibi 100euro cilingir parasi bide üstpne esim babasiyla birbirine girmis oraya gitiklerinde ay hangi birini sayayim sastim kaldim
Yarın bir sorayım bakalım umarım doğru anlarız bu seferAlttan kullanınca daha etkılı demıştı bana ılk yutuyordum sonra oyle kullandm aylarca bışey olmaz canım şimdi yenısınya herşeyden korkuyosun sert hareket etme yeterhamıleliğimde defalarca uçağa bındım hatta son haftalarda raporla bıle bındım çok şukur hiç bşey olmadı benımkıde rısklıydı
Kuzum orasının şartları trye göre daha iyi benim kuzen evlilik ile geldi sonra 3 çocuğu ile geri dönüş yaptıHala karar veremedikki yaa((( ama biliyorsun karar verilmis olsa bende ayni yerde olucam
Gözüm çok açtı doymuyorum bu ara nedenseSabah cok olmus 2 tost naptin yaa
Dun ben gordumManolyaaaaaa bani yemissss eveeeet simdiii ne olacak? Bildirim yapamicakkkkkpeki bunun cezasi varmidir sizce ben ne yapicam bilin
Gunaydın cnmYarın bir sorayım bakalım umarım doğru anlarız bu sefer
Kuzum orasının şartları trye göre daha iyi benim kuzen evlilik ile geldi sonra 3 çocuğu ile geri dönüş yaptı
Gözüm çok açtı doymuyorum bu ara nedense
Ama sana helal olsunOlabilir valla iki cocukla isede gidiyosnbende sabahin korunde kalkiyorm calisiyo gibi keske uykucu kziim olsaydi ama okul zamani hic zorlanmicaz
Almaya başladım düzenli yürüyüş yapmam lazım aslında en azından koruyum kilomuGunaydın cnm
O psıkolojık
Yenılme sakın :) cok kılo alırsın
Kuzummm benim yokluğunu hissedecez herşey güzel olsunKimse de demiyo ki görüşürüz keptinncuma
gitmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?