Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün bende kapıda kaldım bizim wc penceresi komşumuzun balkonunda bitane küçük çocuk buldum camdan içeri soktum kapıyı açtırdım sanada çok geçmiş olsun sadaka ver kuzum

Manolyaaaaaa bani yemissss eveeeet simdiii ne olacak? Bildirim yapamicakkkkkpeki bunun cezasi varmidir sizce ben ne yapicam bilin

He yumurtalida yapiyorm bak oda guzel kis geldi bolbol yaparm ohh mis
Pazı kavurması gibi yapmıyorum ama soganla kavurduktan sonra salçasını baharatını koyup tavaya yayıyorum yumurtayı bazen bütün bütün üzerine kırıyorum bazen çırpıp üzerine yayıyorum

Ay grupcana aksiyon doluyuz masallah
Komşuya çıkmıştım çocuklar evdeydi peşimden gelmeyin hemen gelicem dedim normalde bende anahtar alırdım onlarda çıkarken alırlardı bu defa bende almadım onlarda almamış Eşimde okula arabayla gitmedi gitse araba anahtarında evin anahtarıda var komşuda beklerim gelene kadar çocuk buldum sokaktan soktum napim

Pazı kavurması gibi yapmıyorum ama soganla kavurduktan sonra salçasını baharatını koyup tavaya yayıyorum yumurtayı bazen bütün bütün üzerine kırıyorum bazen çırpıp üzerine yayıyorum
Bende cok ince degilde normal buyuklukte kesiyorum sogani kavurunca ekliyorm boyle hafif kavruluyo yasli sekilde ustune bozmadan yumurtalari kiriyorm benimkiside buuu bolll baharar ohh

Ee yapcak bisey yokkk iyi yapmissin

Ben kaçar kızçelerim sabaha boool eksili dönüşümüz olur inş 6da çocuklara kalkıcam sonrada eşimi göndericem muhabbetimize doyuyorum olmuyor ama gitmem lazım hepinizi çok öpüyorum geceniz hayır şimdiden Cumamız mübarek olsun inş Allah

Kuzum nazara mı geldiniz siz üzerlik varsa onu tütsüle ayetel oku bol bol güvercin boku iyi gelir nazara ama pis kokar ..nasıl üst üste gelmiş öyle: (

Yarın bir sorayım bakalım umarım doğru anlarız bu sefer
Hala karar veremedikki yaa ((( ama biliyorsun karar verilmis olsa bende ayni yerde olucam
Kuzum orasının şartları trye göre daha iyi benim kuzen evlilik ile geldi sonra 3 çocuğu ile geri dönüş yaptı
Sabah cok olmus 2 tost naptin yaa
Gözüm çok açtı doymuyorum bu ara nedense

Gunaydın cnm
O psıkolojık
Yenılme sakın :) cok kılo alırsın

Günaydınnnnnnnnnnn gününüz her zamankinden daha hayırlı Cumamız Mübarek olsun inş canlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız bana iyi geceler  10.30 da güncel kilom la görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…