- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.181
Ahh be bukiiis tum aksilikler seni bulmus
amin canimCok uzucu gerçekten
Alkah beterınden saklasın
fena dimi ay bende bilmiyorumki nasil anlasilir bu ne iyi gelirkiAyyyy neler olmuss kiz buki nazarmi oldun noldu boyle.
ay sanada gecmis olsun canim iyi bari birini bulmussun ay bu konuyu okuyunca aklima komsularimiz geldi onlarda öyle kalmis banyo camindan Kücük kizlarini sokmuslar buseferde kiz sIKISip kalmis havasiz Hemde itfaye falan gelmisti az daha gecikseler cocuk nefesiz kalcakti cok kötüydüBugün bende kapıda kaldım bizim wc penceresi komşumuzun balkonunda bitane küçük çocuk buldum camdan içeri soktum kapıyı açtırdım sanada çok geçmiş olsun sadaka ver kuzum
ay ben hic böyle seylerden anlamam tavsiyelerin varsa yaparim ama inanirim cünkiKuzum nazara mı geldiniz sizüzerlik varsa onu tütsüle ayetel oku bol bol güvercin boku iyi gelir nazara ama pis kokar ..nasıl üst üste gelmiş öyle: (
Bol bol ayetel okuyorsun tr de olsan güvercin boku gönderirdim pis kokuyor ama faydasını görürdün... abdestli şekilde tuz at ateşe mangal yaktiginda ya da ocak ateşinde nazar duaları var onları da bol bol okuevet fena canim dün dedimmi hatirlamiyorum ama araba malesefki cöp oldu:S
amin canim
fena dimi ay bende bilmiyorumki nasil anlasilir bu ne iyi gelirki
ay sanada gecmis olsun canim iyi bari birini bulmussun ay bu konuyu okuyunca aklima komsularimiz geldi onlarda öyle kalmis banyo camindan Kücük kizlarini sokmuslar buseferde kiz sIKISip kalmis havasiz Hemde itfaye falan gelmisti az daha gecikseler cocuk nefesiz kalcakti cok kötüydü
ay ben hic böyle seylerden anlamam tavsiyelerin varsa yaparim ama inanirim cünki
tamam canim sagol denicem bu dedikleriniBol bol ayetel okuyorsun tr de olsan güvercin boku gönderirdim pis kokuyor ama faydasını görürdün... abdestli şekilde tuz at ateşe mangal yaktiginda ya da ocak ateşinde nazar duaları var onları da bol bol oku
Allahımm bu gelinlere yaranılmaz kadıncağız yapmış göndermiş yaranamamışşKaynanayı napmalı aşure kazanına atmalı bilmiyomu diyet yapıyom kovayla aşure göndertilirmi hiç
Yok cnm
O muhabbete guldum
Nilar cok yapıyor dıye bende ona yapayım dedım muhabbet uzerıne
Senden bunlar duymak cok motıve edıcı cnm cok sagol
kız anlattım yaaa kv yi genc görüyolar görümcem sanıyomuslar ilk gördüklerinde o da sımarıyo tabiiiii
Güle güle git güle güle gel inşallah çok güzel geçecek düğünün tatilinizkızlar ben birazdan işten cıkıyorum izine ayrılıyorum muhtemelen 1 hafta ugrayamam takıma kendinize cici bakınevli bir baağyaann olarak döneceğim aranıza
poncikbirgelincik kız benim karnımda inşaat şantiyesi çalışıyo sabahtan beri sen ne durumdasın komşular seslerden rahatsız olmuş sürekli şikayete geliyorlar
günaydın kuzum 96 mıGünaydın kızlar hayırlı cumalar güncel kilom 96.8070 üstü bekliyordum
Gunaydın cnm olabılır bı hafta artı çıksan ne olucak yoksa sendemı nazara geldinListeyi bulamadım kızlar
SekerPancarii @ParteMoralll kızlar ben ızne ayrılabılırmıyım
Bnm duzenım bozuldu takıma zarar vermek ıstemıyrm
Uykusuz yorgunluktan artı cıktı sıstım kaldım
Sut detoksu ne alemdeGünaydın kızlaarr
dün yaptım canım 1100 verdimSut detoksu ne alemde
Kız acıkmadım wc ihtiyacım çok oldubana anlatmadın ben görmedim bilmiyorum
Güle güle git güle güle gel inşallah çok güzel geçecek düğünün tatiliniz
bende çok acıktım valla dayanamadım akşam yedim bişeyler tabikiz sağlıklı
günaydın kuzum 96 mı
96.80 o neydi gııııııGünaydın kızlar hayırlı cumalar güncel kilom 96.8070 üstü bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?