Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahh be bukiiis tum aksilikler seni bulmus

evet fena canim dün dedimmi hatirlamiyorum ama araba malesefki cöp oldu:S

Cok uzucu gerçekten
Alkah beterınden saklasın
amin canim
Ayyyy neler olmuss kiz buki nazarmi oldun noldu boyle.
fena dimi ay bende bilmiyorumki nasil anlasilir bu ne iyi gelirki
Bugün bende kapıda kaldım bizim wc penceresi komşumuzun balkonunda bitane küçük çocuk buldum camdan içeri soktum kapıyı açtırdım sanada çok geçmiş olsun sadaka ver kuzum
ay sanada gecmis olsun canim iyi bari birini bulmussun ay bu konuyu okuyunca aklima komsularimiz geldi onlarda öyle kalmis banyo camindan Kücük kizlarini sokmuslar buseferde kiz sIKISip kalmis havasiz Hemde itfaye falan gelmisti az daha gecikseler cocuk nefesiz kalcakti cok kötüydü
Kuzum nazara mı geldiniz siz üzerlik varsa onu tütsüle ayetel oku bol bol güvercin boku iyi gelir nazara ama pis kokar ..nasıl üst üste gelmiş öyle: (
ay ben hic böyle seylerden anlamam tavsiyelerin varsa yaparim ama inanirim cünki

Bol bol ayetel okuyorsun tr de olsan güvercin boku gönderirdim pis kokuyor ama faydasını görürdün... abdestli şekilde tuz at ateşe mangal yaktiginda ya da ocak ateşinde nazar duaları var onları da bol bol oku

@keptinn canim insallah hersey gönlünce olsun doya doya tadini cikar dügününün eglen bigüzelll
vallah ben özlerim seni simdiden diyeyim:) Cabuk gel

Bol bol ayetel okuyorsun tr de olsan güvercin boku gönderirdim pis kokuyor ama faydasını görürdün... abdestli şekilde tuz at ateşe mangal yaktiginda ya da ocak ateşinde nazar duaları var onları da bol bol oku
tamam canim sagol denicem bu dediklerini

kız anlattım yaaa kv yi genc görüyolar görümcem sanıyomuslar ilk gördüklerinde o da sımarıyo tabiiiii

bana anlatmadın ben görmedim bilmiyorum

kızlar ben birazdan işten cıkıyorum izine ayrılıyorum muhtemelen 1 hafta ugrayamam takıma kendinize cici bakın evli bir baağyaann olarak döneceğim aranıza
Güle güle git güle güle gel inşallah çok güzel geçecek düğünün tatiliniz

poncikbirgelincik kız benim karnımda inşaat şantiyesi çalışıyo sabahtan beri sen ne durumdasın komşular seslerden rahatsız olmuş sürekli şikayete geliyorlar

bende çok acıktım valla dayanamadım akşam yedim bişeyler tabikiz sağlıklı
Günaydın kızlar hayırlı cumalar güncel kilom 96.80 70 üstü bekliyordum
günaydın kuzum 96 mı

doğrumu yaptım bilmiyorum bu hafta 68,9

*** ADAYLAR LİSTESİ***

Mihracee (70/68,9/1,1/%1,57 yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

Eklentiler

• 22330691_10155459666953859_1181752697_n.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 39
Kız acıkmadım wc ihtiyacım çok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…