Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dogru cnm

Dun ben gordum
Buraya yazdım ban yeme sakın dıye
Suresı uzayabılır
Neyse yapcak bisey yok suresi uzar
Ama sana helal olsun
Sbaah yatıcam dıye 12-1 lere kadar çocuğunu da ayakta tutan anneler var
Sınır oluyrm
Ennnn sinir oldugum insan tipii arkadasim vardiii resmen oturuolardi sabahta 12ye kadar yatiyolardi cocuk artk bi tuhafti yaaa serserm gibiydi
Ben duadan baska bilmem bolbol oku kendini
Listeyi bulamadım kızlar
SekerPancarii @ParteMoralll kızlar ben ızne ayrılabılırmıyım
Bnm duzenım bozuldu takıma zarar vermek ıstemıyrm
Uykusuz yorgunluktan artı cıktı sıstım kaldım
canim listeye girmenle 2 ay gecmesi lazim gectimi ki? Htirlayamadim bakariz

hee ay ayıptır demesi bende 3 kere kaç kilo verdin biz annemle yapmıstık gecemde ondada ters tepti hiç çıkamadı bide düzenide bozulmus öyle diyo
Ne 3 ne 5 ben sayamadım valla bu sabah bile kendimi zor attım wc oturduğum yerde karnımdan gelen sesleri yanımdakiler duyuyo acıktın ondanmı diyorlar yok diyorum

ay senin için tartı fotosu ekledim ama yaa.
demek süt detoksu ben ölürüm onu yaparsam
Çok güzel içiliyor ben alıştım tokta tutuyo hatta 2saat nasıl geçiyo anlamıyorum kabızlıgada çok iyi geldi bagırsaklar temizlendi valla süper bişey ölmezsin kız korkma

Ne 3 ne 5 ben sayamadım valla bu sabah bile kendimi zor attım wc oturduğum yerde karnımdan gelen sesleri yanımdakiler duyuyo acıktın ondanmı diyorlar yok diyorum
kız kaç kilo verdin diyom aaa

kiz bir gündemi verdin o kiloyu?

evet yemeseydim daha da çok verirdim de işte bundan sonra haftada 1 gün yapıcam süt detoksu listeye girdikten sonra perşembeleri yapcam

***14. TAKİM 538. ETAP***

lilipit (76.2/ /%)sabit/ izne ayrilmak istiyor
Blacksee55 (68.9 / / /%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Gulumse25(91/ / /%)
Nilar(64.2 / / / % )

14. TAKİM ORTALAMASİ:%

Bugunun cuma oldugunu unuttum kizim hasta kizlar uyumusuz bu saate kadar hemen listeyi getiriyorum @keptinn
@ParteMoralll eşim evde giremiyorum gündüzleri liste size emanet
oy kıyamam ona ben çocuklar hasta oldumu hayat duruyor canım
dr a gittinizmi

***14. TAKİM 538. ETAP***

lilipit (76.2/ /%)sabit/ izne ayrilmak istiyor
Blacksee55 (68.9 / / /%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Gulumse25(91/ / /%)
Nilar(64.2 / / / % )

14. TAKİM ORTALAMASİ:%
bizide listeye alın artıkkk oylama yapacaktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…