- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.221
Benimde aklımdan geçmiyor degil hani ama kaptanlarım duymasın aramızda kalsınkız kaç kilo verdin diyom aaa
evet yemeseydim daha da çok verirdim de işte bundan sonra haftada 1 gün yapıcam süt detoksulisteye girdikten sonra perşembeleri yapcam
24 temmuz baslangıcNeyse yapcak bisey yok suresi uzar
Ennnn sinir oldugum insan tipii arkadasim vardiii resmen oturuolardi sabahta 12ye kadar yatiyolardi cocuk artk bi tuhafti yaaa serserm gibiydi
Ben duadan baska bilmem bolbol oku kendini
canim listeye girmenle 2 ay gecmesi lazim gectimi ki? Htirlayamadim bakariz
Ben sallama yeşil çay kullanıyorum o yüzden ponçik tarifi versin kuzum yeşil çayın miktarını o biliyo 1.5litre sütü kaynatıp altını kapatıyoz içine ya 2yemek kaşıgı yada 2tatlı kaşıgıydı yeşil çay atıp 20dk demlendirip süzüyosun her 2saatte 1bardak içiyorsun ben sabah 10da başlıyorum akşam 10da bitiyor sütüm ponçik 8de başlıyordetay veririmisin canım pazar günü sütçüm geliyor bende yapayım
tam olarak nasil yapilio ve hazirlanio anlatirmisin birazkız kaç kilo verdin diyom aaa
evet yemeseydim daha da çok verirdim de işte bundan sonra haftada 1 gün yapıcam süt detoksulisteye girdikten sonra perşembeleri yapcam
Ayy evet canim saol valla mizmizlaniyo hasta ya onunla ilgileniyorumoy kıyamam ona ben çocuklar hasta oldumu hayat duruyor canım
dr a gittinizmi
bizide listeye alın artıkkkoylama yapacaktın
18ekimde izne ayrıla bilirsin o zaman kuzum galiba 2ayı doldurmanız gerekiyosa24 temmuz baslangıc
Ondan ıkı hafta sonrada lısteye gordım yanıı
18 agustosta bıldırım yapmıstım ılk cuma lıste bıldırımımdı
M minaa25 iptal gelmiyor artık*** ADAYLAR LİSTESİ***
Mihracee (70/68,9/1,1/%1,57) yeni uye baslangic tarihi 26 eylul 2017, başlangıç kilo:70, hedef kilo:60, 13 ekim cuma listede
Manolya bahcesi (102/ / /%)yeni uye baslangic tarihi; 30eylul cumartesi, başlangıç Kilo:102 hedef 70
Minaa25 (76/ / /%)yeni uye başlangıç tarihi ; 2 ekim pazartesi , başlangıç Kilo:76,hedef: 56
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819
Listeye girdigin tarih onemli tatlim 2 hafta sonra ayrilabiliyosun izne tarihe bakmadan yazdim ben geri siliyorum izin kismini24 temmuz baslangıc
Ondan ıkı hafta sonrada lısteye gordım yanıı
18 agustosta bıldırım yapmıstım ılk cuma lıste bıldırımımdı
sadece süt içsek: tarçınlı yadaBen sallama yeşil çay kullanıyorum o yüzden ponçik tarifi versin kuzum yeşil çayın miktarını o biliyo 1.5litre sütü kaynatıp altını kapatıyoz içine ya 2yemek kaşıgı yada 2tatlı kaşıgıydı yeşil çay atıp 20dk demlendirip süzüyosun her 2saatte 1bardak içiyorsun ben sabah 10da başlıyorum akşam 10da bitiyor sütüm ponçik 8de başlıyor
Sen bal kat anam sana serbestsadece süt içsek: tarçınlı yadayeşil çay olmak zorundamı
buarada kac kilolarda gezion sen bakimmmBen mi gelsem listeye napsam 6 ayim doldu mu ki terketmistim listeyi de
Valla kimse kalmadı biri gelsinde kim olursa olsun ne olacak halımız perişanız perişanBen mi gelsem listeye napsam 6 ayim doldu mu ki terketmistim listeyi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?