- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.241
Efendim mm tmm sustumGulumse
Hafta degil ayListeye girdigin tarih onemli tatlim 2 hafta sonra ayrilabiliyosun izne tarihe bakmadan yazdim ben geri siliyorum izin kismini
haftasonu toparlar inş. istekleri bitmezzzz şimdi kuzucğun en kötüsüde yemek yemiyorlarrAyy evet canim saol valla mizmizlaniyo hasta ya onunla ilgileniyorumama bugun daha iyi bugunde gondermicem okula sonra da haftasonu giriyo araya zaten iyce iyilesir pazartesi gider okula
Haftaya kiz sabretsure dolmadan alamiyoh
ben incir kürne başladım inş kilo almamBugün kendime elma çayı yaptım isteyen varmı tarif verim Çoh güzel ödem söküyomuş
pisss dalga geçiyor bideeSen bal kat anam sana serbest
100 gram vermen lazim en az :)@ParteMoralllSekerPancarii kizlar ben listeye girmem icin ciktigim kilodami olmam gerekio yada dahadami vermis olmam gerekiyo?
18 ekimde izne ayrilabiliyo giz sen ayilamadim ben degalHafta degil ayhalaaa uyanamadin sen belli
Tarif yeşil çay anacım sen esbirik yaptın bende devamını getirdim ne dalgasıhaftasonu toparlar inş. istekleri bitmezzzz şimdi kuzucğun en kötüsüde yemek yemiyorlarrçok üzülüyor insan . kış aylarını sevmiyorum bu hastalıklardan dolayı geçen sene oğlum çok hasta oldu. inş bu sene kolay geçer.
Amma uzun süreymiş yaaaa püfss bekleyelim bari yapacka birşey yok
ben incir kürne başladım inş kilo almam
pisss dalga geçiyor bidee
ahahahahahaha sen hafta yazmissin yaa18 ekimde izne ayrilabiliyo giz sen ayilamadim ben degalgahgahgahgahhhh ahahahahha
Yani bu cuma suresi dolmadigindan ayrilamaz ama 2 haftaya doluyo suresi onu dimek istedimdiHafta degil ayhalaaa uyanamadin sen belli
Ahahahahha açim ondandirHahahaha
ahahahahahaha sen hafta yazmissin yaaben sana ozelden didim ya hahahaahahah iki ay diye soyledim burdada zati sen uyanamadn
Yani bu cuma suresi dolmadigindan ayrilamaz ama 2 haftaya doluyo suresi onu dimek istedimdi
Ayy bende yazi cok seviyorum hemen modum düşüyo hava soguyuncahaftasonu toparlar inş. istekleri bitmezzzz şimdi kuzucğun en kötüsüde yemek yemiyorlarrçok üzülüyor insan . kış aylarını sevmiyorum bu hastalıklardan dolayı geçen sene oğlum çok hasta oldu. inş bu sene kolay geçer.
Amma uzun süreymiş yaaaa püfss bekleyelim bari yapacka birşey yok
ben incir kürne başladım inş kilo almam
pisss dalga geçiyor bidee
Guzel miHee pardon nnnnn kuru kizzben yanlis yazdin sandim kusurumabakma guzel giz
vitamin alıyorsa çorba içebiliyorsa çok iyi maşallah çabuk toparlanır annesiAyy bende yazi cok seviyorum hemen modum düşüyo hava soguyuncaBide simdi okula gidiyolar ya daha cok hastalanirlar yemek yemedi aksam sehriye corbasi cok seviyo onu yaptim 2 kase icti meyvesini falan yiyo ama okula gidemem iyilesmezsem diye
tamam canim cok sagol insallah haftaya basarcam:) alti ay cok ya okadar uzak kalamammmmm listeden100 gram vermen lazim en az :)
6 ay gecerse istedigin kiloda donebiliyosun
Savolun iltifat icinGuzel mikuru mu saolun efendim o sizin gözelliginiz o sizin yişil gözlerinizin gözelligi
Dün eşim diyo ki bosverek kiloyu hergun pasta borek corek yap yiyek yetti artik diyoicimdeki ses eeeeveeett diye bagirsada hayir olmass dedim
Kalma zaten kalinca sisiriyo yan etkitamam canim cok sagol insallah haftaya basarcam:) alti ay cok ya okadar uzak kalamammmmm listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?