Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy evet canim saol valla mizmizlaniyo hasta ya onunla ilgileniyorum ama bugun daha iyi bugunde gondermicem okula sonra da haftasonu giriyo araya zaten iyce iyilesir pazartesi gider okula
Haftaya kiz sabretsure dolmadan alamiyoh
haftasonu toparlar inş. istekleri bitmezzzz şimdi kuzucğun en kötüsüde yemek yemiyorlarr çok üzülüyor insan . kış aylarını sevmiyorum bu hastalıklardan dolayı geçen sene oğlum çok hasta oldu. inş bu sene kolay geçer.
Amma uzun süreymiş yaaaa püfss bekleyelim bari yapacka birşey yok

Bugün kendime elma çayı yaptım isteyen varmı tarif verim Çoh güzel ödem söküyomuş
ben incir kürne başladım inş kilo almam
Sen bal kat anam sana serbest
pisss dalga geçiyor bidee

Tarif yeşil çay anacım sen esbirik yaptın bende devamını getirdim ne dalgası

Ayy bende yazi cok seviyorum hemen modum düşüyo hava soguyunca Bide simdi okula gidiyolar ya daha cok hastalanirlar yemek yemedi aksam sehriye corbasi cok seviyo onu yaptim 2 kase icti meyvesini falan yiyo ama okula gidemem iyilesmezsem diye

Hee pardon nnnnn kuru kizz ben yanlis yazdin sandimkusurumabakma guzel giz
Guzel mi kuru mu saolun efendimo sizin gözelliginiz o sizin yişil gözlerinizin gözelligi
Dün eşim diyo ki bosverek kiloyu hergun pasta borek corek yap yiyek yetti artik diyo icimdeki ses eeeeveeett diye bagirsada hayir olmass dedim

vitamin alıyorsa çorba içebiliyorsa çok iyi maşallah çabuk toparlanır annesi

Savolun iltifat icinguzeloldugmu biliyorumsavolunbitanesinizkarakizzayifcikkgozlerimyesilevetahahahah araya skistrdm

Esine koptm ya hahahahahah bizde esimle bazrn oylryiz hadi sunu soyliyelm disardan diyi bende hayrr diyorm ben soyliyelm diyorm o hayrr diyo
Ama esm borek sevmiyo allahtan ben gider gelir borek yapardim

***14. TAKİM 538. ETAP***

lilipit (76.2/ 76.4/+0.20/-0.26%)
Blacksee55 (68.9 / / /%)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi ikiye bölündü
Gulumse25(91/ 90/ 1.0/%1.11)
Nilar(64.2 / 64.1/ 0.1/ % 0.15)

14. Takim ortalamasi:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…