- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.701
Nescafe veya dibek damla sakızlı olursa içerim yoksam türk kahvesi içmemHee şimdi gelir ulenn kahve iceceksiniz dermiss :))) @ParteMoralll :))
Kahveyi diyet yaparken aklima geliyo yoksa hic aklima gelmez bide kansızlık olduğu icin hic aklimda olmaz..
Aslinda ikisinide severim buraya geldimmi heveslendiriyler beni nescafe midemi eksitiyor turk kahvede kabiz ediyor :))) en iyisi ben almayim arada icsem yiteygg simdi ParteMoralll biktimm su sizin vc denn diceek ama napimm kabizimm :)))Nescafe veya dibek damla sakızlı olursa içerim yoksam türk kahvesi içmem
Sorma bugün 4 gün ve ben dünden beri içtiğim yeşil çayın sayısını unuttum ve artı çıkıyorum su tüketemiyorum napıcam bilmiyorumAslinda ikisinide severim buraya geldimmi heveslendiriyler beni nescafe midemi eksitiyor turk kahvede kabiz ediyor :))) en iyisi ben almayim arada icsem yiteygg simdi ParteMoralll biktimm su sizin vc denn diceek ama napimm kabizimm :)))
Ayhhh seninnnn o bahcede yettiiiGünaydın esas simdi kalkta kahve yapta icek gece gece kahve mi içilirbenim mide kotu kahveyle aram hic iyi degell ..ohh tmm hafta sonu hatunusun bize tatil yok kocis de yokdu birakmiylar anam varsada yoksada bahcee artik bu bahçeden artik annemgilnen boyle oldum
Niye araya giriyosunGel yeşil çay içek bacı boşver kahveyi benimde aram yok ParteMoralll içsin kahvesini
kiz bnde sutlu nescafe iciyorum zatenn turk kahvesyle aram yokNescafe veya dibek damla sakızlı olursa içerim yoksam türk kahvesi içmem
Kuzum nasilsinDua ettim çok sağlıksız ise ilerlemesin diye rabbim kabul etti diyorum hayırlısı bunu da görecektik demek ki
Kaçak Kaptanlar nirdesinizzzzzzzGunaydinlaaaağ
Vumaaa banaa acıdııı uff oldu sağlıklı diye şettimdi valla billaaAyhhh seninnnn o bahcede yettiii
Niye araya giriyosun
kiz bnde sutlu nescafe iciyorum zatenn turk kahvesyle aram yok
Cumartesi pazarmi vermisn 1.100-1kilo 100gr la tekrar günaydınlar
Cumadan sonra artıya çıktım kuzum 90.0dım ertesi gün 91.4oldum wc çıkamadım şok oldum bu sabah tartıldım 90.3şuanCumartesi pazarmi vermisn 1.100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?