Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nescafe veya dibek damla sakızlı olursa içerim yoksam türk kahvesi içmem
Aslinda ikisinide severim buraya geldimmi heveslendiriyler beni nescafe midemi eksitiyor turk kahvede kabiz ediyor :))) en iyisi ben almayim arada icsem yiteygg simdi ParteMoralll biktimm su sizin vc denn diceek ama napimm kabizimm :)))

Aslinda ikisinide severim buraya geldimmi heveslendiriyler beni nescafe midemi eksitiyor turk kahvede kabiz ediyor :))) en iyisi ben almayim arada icsem yiteygg simdi ParteMoralll biktimm su sizin vc denn diceek ama napimm kabizimm :)))
Sorma bugün 4 gün ve ben dünden beri içtiğim yeşil çayın sayısını unuttum ve artı çıkıyorum su tüketemiyorum napıcam bilmiyorum

Ayhhh seninnnn o bahcede yettiii
Gel yeşil çay içek bacı boşver kahveyi benimde aram yok ParteMoralll içsin kahvesini
Niye araya giriyosun
Nescafe veya dibek damla sakızlı olursa içerim yoksam türk kahvesi içmem
kiz bnde sutlu nescafe iciyorum zatenn turk kahvesyle aram yok

Dua ettim çok sağlıksız ise ilerlemesin diye rabbim kabul etti diyorum hayırlısı bunu da görecektik demek ki
Kuzum nasilsin cok üzüldüm agrin kanaman fazla mi kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm canim ama hayirlisi boyleymiş Rabbim en kisa zamanda sağlıklı hayirli bi evlat nasip etsin inşallah

Cumartesi menüm;
Sabah
yarım simit
peynir domates
şekersiz çay

Saat 3 gibi
1 lahmacun
1 ayran

Akşam 8 gibi
1 bardak şekersiz nescafe
1 avuç fındık

akşam geç olmuştu yemiyim dedim

Pazar menüm;
Sabah 11 gibi
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
domates salatalık

akşam 6 gibi
1 tabak çorba
1 dilimden az ekmek
bide yarım kase aşure

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…