Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy hava hem biraz soguk hemde gunesliydi
Kizima mont fln alip avmden kactim amaannnn ne kalablkdiiiii sahile attik kendimizi ordada yimeeeek sonrada birine gittik derken gun bitti sen naptnnnnn
Ben aksama kadar keyif yaptim. Aksam arkadasimla yemege ciktik kizkiza. Sonrada geldim yatakta yuvarlandim. Biliyorsun en sevdigim
Pazar aile gunu zaten bende sizin gibi yapicam. Yakinimda sahil olursa insAllah

ancaaaaa girdim evee norimmmmmbir kahve yapta icelim
Günaydın esas simdi kalkta kahve yapta icek gece gece kahve mi içilir benim mide kotu kahveyle aram hic iyi degell ..ohh tmm hafta sonu hatunusun bize tatil yok kocis de yokdu birakmiylar anam varsada yoksada bahcee artik bu bahçeden artik annemgilnen boyle oldum

Gel yeşil çay içek bacı boşver kahveyi benimde aram yok ParteMoralll içsin kahvesini

Günaydın dedikten sonra ben kacar ayy donuyom evler soguk yaa bi iyilesimm kocisi ise çocuklarıda okula ohh kisin gozunu sevim azcikda 9 kadar yatmayida özledim yazin saat 4 te kalkmak bahceye calismaya gitmekten yildiydim artik ben pert..

Şuan aynısını yapıyorum çocukları okula gönderdim eşimide işe bana iyi geceler 10.30 belkim 11gibi görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…