- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.681
Selaaaam minik kuşumSelam kizlaaaar ama siz coooktan uyumus olmalisiniz
Uyucamm simdi cocuklar sabahci okul var beybisi..nordun nerelerdeydin..Selam kizlaaaar ama siz coooktan uyumus olmalisiniz
Uyucamm simdi cocuklar sabahci okul var beybisi..nordun nerelerdeydin..
Hahahahahah :) minikkusSelaaaam minik kuşum
Haftasonu ne cabuk bitti diye kardesime ağlıyorumHahahahahah :) minikkusnapiyosunn
Ayy hava hem biraz soguk hemde gunesliydiHaftasonu ne cabuk bitti diye kardesime ağlıyorumsen naptin
Ben aksama kadar keyif yaptim. Aksam arkadasimla yemege ciktik kizkiza. Sonrada geldim yatakta yuvarlandim. Biliyorsun en sevdigimAyy hava hem biraz soguk hemde gunesliydi
Kizima mont fln alip avmden kactim amaannnn ne kalablkdiiiii sahile attik kendimizi ordada yimeeeek sonrada birine gittik derken gun bittisen naptnnnnn
Ay innsallahhh guzel gunler senin olsunBen aksama kadar keyif yaptim. Aksam arkadasimla yemege ciktik kizkiza. Sonrada geldim yatakta yuvarlandim. Biliyorsun en sevdigim
Pazar aile gunu zatenbende sizin gibi yapicam. Yakinimda sahil olursa insAllah
Hepimizin insAllah partemmAy innsallahhh guzel gunler senin olsun
Ne edecedıg akşama kadar topikte nöbet tuttuk görevi size devrettik yatakSelam kizlaaaar ama siz coooktan uyumus olmalisiniz
Günaydın esas simdi kalkta kahve yapta icek gece gece kahve mi içilirancaaaaa girdim evee norimmmmm bir kahve yapta icelim
Gel yeşil çay içek bacı boşver kahveyi benimde aram yok ParteMoralll içsin kahvesiniGünaydın esas simdi kalkta kahve yapta icek gece gece kahve mi içilirbenim mide kotu kahveyle aram hic iyi degell ..ohh tmm hafta sonu hatunusun bize tatil yok kocis de yokdu birakmiylar anam varsada yoksada bahcee artik bu bahçeden artik annemgilnen boyle oldum
Şuan aynısını yapıyorum çocukları okula gönderdim eşimide işe bana iyi geceler 10.30 belkim 11gibi görüşürükGünaydın dedikten sonra ben kacarayy donuyom evler soguk yaa bi iyilesimm kocisi ise çocuklarıda okula ohh kisin gozunu sevim azcikda 9 kadar yatmayida özledim yazin saat 4 te kalkmak bahceye calismaya gitmekten yildiydim artik ben pert..
Hee şimdi gelir ulenn kahve iceceksiniz dermiss :))) @ParteMoralll :))Gel yeşil çay içek bacı boşver kahveyi benimde aram yok ParteMoralll içsin kahvesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?