- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #236.721
düşmesi için bişi yaptın mı sen düşmezse kürtaj olmam gerecekKuzum nasilsincok üzüldüm agrin kanaman fazla mi kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm canim ama hayirlisi boyleymiş Rabbim en kisa zamanda sağlıklı hayirli bi evlat nasip etsin inşallah
düşük canımSchonerDuft bugun de gittinmi cnm ne durumda
iyiyim kuzum sen nasılsınSchonerDuft nasilsin canim?
canim cok gecmis olsun cok üzüldüm okuyuncadüşmesi için bişi yaptın mı sen düşmezse kürtaj olmam gerecek2 3 adet geçtikten sonra aşılama tekrar olabilirim ...
düşük canım
iyiyim kuzum sen nasılsın
Hee bende sandm daha da verdinnnCumadan sonra artıya çıktım kuzum 90.0dım ertesi gün 91.4oldum wc çıkamadım şok oldum bu sabah tartıldım 90.3şuan
Canim cok gecmis olsun cok uzuldumdüşmesi için bişi yaptın mı sen düşmezse kürtaj olmam gerecek2 3 adet geçtikten sonra aşılama tekrar olabilirim ...
Eşim evdeydi dün kuzum gelemedimdiKaçak Kaptanlar nirdesinizzzzzzz
Kesin mi yanidüşmesi için bişi yaptın mı sen düşmezse kürtaj olmam gerecek2 3 adet geçtikten sonra aşılama tekrar olabilirim ...
düşük canım
Gönderme iyce düzelsin derslerden geri kalmıyorya sanki hemde oradaki çocuklara da geçerse dahada sıkıntı olur evden çıkarma bi kaç gün daha dursun ben öyle yapıyodum çıkınca evin havasıyla okul aynı olmuyo dahada kötü oluyordu benim kız 1sene burun akıntısı geçmediğini bilirim alerjik test yaptırdım bişey çıkmadı şükür göndermesen iyi edersinEşim evdeydi dün kuzum gelemedimdikizimin az bisey burun tıkanıklığı kaldi hastaligi gecti okula gondersem mi onu düşünüyorum
Çok büyük dert ettim di kendime bundan sonra bol su tüketicem ve dukan birasını bırakmıycak o bana iyi geliyo ya çok zor kabızlıkHee bende sandm daha da verdinnn
Olsun gitmiss iste
Dukan birasi hergun iciliyomu ? Ben icilmiyo detoks diye biliyodumÇok büyük dert ettim di kendime bundan sonra bol su tüketicem ve dukan birasını bırakmıycak o bana iyi geliyo ya çok zor kabızlık
Yok canim kanamayla kendiliğinden düştü benimki hep yattim ben doktora gidip muayene oldugumda icimde hic bisey kalmamıştı pihti seklinde kan düştü bi kac tane normal regli suresinde kanamam oldu bitti bence düşer kendiliğinden cok kucuk suan çünküdüşmesi için bişi yaptın mı sen düşmezse kürtaj olmam gerecek2 3 adet geçtikten sonra aşılama tekrar olabilirim ...
düşük canım
canim cok gecmis olsun cok üzüldüm okuyuncahayirlisi böylemis demeki kuzum
SAĞOL KUZUMCanim cok gecmis olsun cok uzuldum
kesinKesin mi yanicok uzuldum ya hayirlisi boyleymis
cumartesi düştü bende 2 mercimek tanesinden az küçük sonra dün sanki düştü wcde ama emin değilim parça kalmaz umrımYok canim kanamayla kendiliğinden düştü benimki hep yattim ben doktora gidip muayene oldugumda icimde hic bisey kalmamıştı pihti seklinde kan düştü bi kac tane normal regli suresinde kanamam oldu bitti bence düşer kendiliğinden cok kucuk suan çünkü;(( inşallah umudunuzu yitirmeyin olacakk bi dahaki sefer
Düşmüştür o zaman canim kalmamıştır benimki de bu sekilde olmustu en son degerim 13 dü sifirlaniyodu yani muayene olcak msn tekrarcumartesi düştü bende 2 mercimek tanesinden az küçük sonra dün sanki düştü wcde ama emin değilim parça kalmaz umrım
çarşamba perşembe değerlere bakılacak baş dönmem ve bulantım da varDüşmüştür o zaman canim kalmamıştır benimki de bu sekilde olmustu en son degerim 13 dü sifirlaniyodu yani muayene olcak msn tekrar
aminn
Seni sorup uzmek istemiyorm ama hic tutup dusmusmuydu bu ilkmiydi?SAĞOL CNM
SAĞOL KUZUM
kesin
ilk canım uzun süredir korunmuyordur olmuyorduSeni sorup uzmek istemiyorm ama hic tutup dusmusmuydu bu ilkmiydi?
Geçmiş olsun cnm inş tez zamanda bırdaha olur sağlıcakla buyurilk canım uzun süredir korunmuyordur olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?