Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum nasilsin cok üzüldüm agrin kanaman fazla mi kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm canim ama hayirlisi boyleymiş Rabbim en kisa zamanda sağlıklı hayirli bi evlat nasip etsin inşallah
düşmesi için bişi yaptın mı sen düşmezse kürtaj olmam gerecek 2 3 adet geçtikten sonra aşılama tekrar olabilirim ...

SchonerDuft bugun de gittinmi cnm ne durumda
düşük canım

iyiyim kuzum sen nasılsın

düşmesi için bişi yaptın mı sen düşmezse kürtaj olmam gerecek 2 3 adet geçtikten sonra aşılama tekrar olabilirim ...

düşük canım

canim cok gecmis olsun cok üzüldüm okuyunca hayirlisi böylemis demeki kuzum

Eşim evdeydi dün kuzum gelemedimdi kizimin az bisey burun tıkanıklığı kaldi hastaligi gecti okula gondersem mi onu düşünüyorum
Gönderme iyce düzelsin derslerden geri kalmıyorya sanki hemde oradaki çocuklara da geçerse dahada sıkıntı olur evden çıkarma bi kaç gün daha dursun ben öyle yapıyodum çıkınca evin havasıyla okul aynı olmuyo dahada kötü oluyordu benim kız 1sene burun akıntısı geçmediğini bilirim alerjik test yaptırdım bişey çıkmadı şükür göndermesen iyi edersin

düşük canım

Yok canim kanamayla kendiliğinden düştü benimki hep yattim ben doktora gidip muayene oldugumda icimde hic bisey kalmamıştı pihti seklinde kan düştü bi kac tane normal regli suresinde kanamam oldu bitti bence düşer kendiliğinden cok kucuk suan çünkü;(( inşallah umudunuzu yitirmeyin olacakk bi dahaki sefer

cumartesi düştü bende 2 mercimek tanesinden az küçük sonra dün sanki düştü wcde ama emin değilim parça kalmaz umrım

cumartesi düştü bende 2 mercimek tanesinden az küçük sonra dün sanki düştü wcde ama emin değilim parça kalmaz umrım
Düşmüştür o zaman canim kalmamıştır benimki de bu sekilde olmustu en son degerim 13 dü sifirlaniyodu yani muayene olcak msn tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…