Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım benim yalnız hisediyosun demi kendini. sen şimdi gurbette ne oralısın ne buralı. birara bende çok bunalım takıldım üzüldüüm ağladım ama kilo vermeye başlayınca hiiiç o bunalım halim olmadı. tartıda gördüğüm sonuç bana 1 hafta mutluluk olarak dönüyor. az verdiğim hafta biraz buruk geçiyor. ya aslında sağlıklı bir durum değil.kilo ile mutlu veya mutsuz olmak doğru mu sizce . sadece ben mi böyleyim siz de durum nedir?

aslı sende 1. istemezse 2. ye verirsin. şimdi hepimiz yazmışken tekrar başa sarmayalım bence.

Son düzenleme:
Ve bu cümleyi eden adam evli.Yani bu duyan milyonlarca kadın-erkeğin gözü önünde o an Mesut Yar'ın karısı ve üstteki hali gelecek.Ya ben mi bu konularda çok hassasım bilmiyorum ama erkek,Türk erkeği bu derece hafif olmamalı.Erkeğin kadının en mahremidir yatağı,Yüce Allah da bunu diğer insanların diline,kulağına duyuranlar için çok net sınırlar çizmiştir.Ben anlayamıyorum yitirdiğimiz nedir 10 yılda ülke olarak.
Her neyse,beyninizi ütülemeyim.Ayrıca ben kilolu erkekleri çok çekici bulurum,ne tezat
Canım inan ben de kilo vermeye başlayınca yaşama döndüm,tutundum tekrar.Sessiz bir intihara dönmüştü hayatım.O günler bir daha gelmesin inşallah.Belki de takım konusundaki aşırı hassasiyetim de bundan...

gülçin o sayfaya geldim kontrol panelinden mi giricem özelden mesaj atar mısın?

canım o topikte mesaj düzenleme paneli yok heralde. benimkinde de görünmüyor. alıntı yap yazan yerin yanında var mı? neyse olmazsa alıontı yapıp vazgeçtim yaz ya. bence önemli seni biri davet ederse takım kaptanlarından hem onlar umutlanır hemde sen belki tereddüte düşeersin.gerek var mı? böle gayet mutluyuz demi.

gülçin bu mesajı görmeden dediğin gibi yaptım .....ben hain bir domdomum

ben yarım bıraktığı isveç diyetine kaçamaksız başlamaya karar verdim bana yazılı diyetler lazım kalori sayamıyorum az önce tartıldım 85.2 çıktım niyee yaaa 82,9 dum perşembe akşamı...yersen okuz gibi müstehak sana ayşegül beter ollllllll

Son düzenleme:

canım her kilolu kişide bu oluyor zayıfladıkça kendine güveni geliyor mutlu oluyor. bu durum bize öğretildi. çünkü çevremizdeki kişiler sözleriyle, bakışlarıyla bize bunu öğrettiler zayıf olursan iyi birisin. kilo sanki hastalık utanılması gereken bişey o yüzden zayıflıkla mutluluk bizim için bağlantılı.

canım siz bilir siniz ben istemeyen biri arkadaşlar istiyor diye bu görevi almak zorunda kalmasın dedim. bu arada sen öndesin haberin olsun

canım bu kadar fark olmaz ki ne kadar yesende :44:

çook fazla olmuş aşegül.haftasonu dikkat etmediğim zaman 200 gram vs. veriyorum. dikkat ettiğim hafta 700 gram. haftasonu çook önemli. bakalım bu hafta azimliyim inşallah 80 lerden tamamaen kurtulacam bazen bende tok ve giyinikken tartıda 80 i görüyorum. giyinikken ve en çok su içmişken ve tokken bile 80 i görmem inşallah ömrüm boyunca. amiiinn.

Son düzenleme:
canım bu kadar fark olmaz ki ne kadar yesende :44:

ağlarım vallaa aslı moralim çoook bozuldu yaa...su desem diill insaniki günde bu kadar yiyemezz yaaa abrttım tamam ama öle pasta börek yemedim yaa kahvaltıyı sağlam yaptımm gerisi aynıydı yaa....yok yok ceza verin bana hadi razıyımm ne dersenizz

ben elma diyeti yapcam yine beni o paklıyor diğer diyetler olmuyor. ama yeşil elma bulmakta zorlanıyorum. komşunun eşi ilçede çalışıyor ona rica edecem inş bulur ilçede yeşil elma

kızlar daha öncede tere tohumu aldığımı yazmıştım 1-2 gün kullandım bıraktım sonra netten bu tere tohumunun hapını sipariş verdim perşembeden beri kullanıyorum çok güzel bağırsak çalıştırıyor ama ishal gibi değil ve karın ağrısı yapmıyor bu kutuyu bitiriyim sonuçları yazıcam.....

ismi garden cress di galiba bir bakın derim....

akşam mı tartıldın canım bide sabah tartıl. akşam çok çıkıyor insan

Panik yok canım.Su tutuyorsun,ve akşam tartıldın.Ben de bugün 1 kilo fazla çıktım,olailiyor böyle.Moral bozmuyor bu hafta içi takımca diyetimize dikkat ediyoruz.

canım bu hapı bağırsakları çalıştırmak için mi aldın kilo vermek için mi :44:

amin bende 90 için aynı şeyleri söylüyodum geçti çok şükür senin kilonun 3 kilo daha vermiş hali olsam daha ne isterimmm....
canım 8 kişiyiz 3 kişi bu hafta listede yok.
takımda 4 kişilik yer var

sen,gülçin,fadime,eda,ben,esen,esra bide iras doğru dimi??

akşam mı tartıldın canım bide sabah tartıl. akşam çok çıkıyor insan
evet akşamm...az önce yemek falanda yedim ama oldun cıbıldaktım en fazla 84 olmam lazımdı yaa
Panik yok canım.Su tutuyorsun,ve akşam tartıldın.Ben de bugün 1 kilo fazla çıktım,olailiyor böyle.Moral bozmuyor bu hafta içi takımca diyetimize dikkat ediyoruz.

tamam sakinimmmm derin nefes alıyorummm yarın düzene giricemmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…