Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslıı mesaj atamıyorum sana bennn mesaj kutun doluymus bikaç mesaj silmen gerekiomus

oyumu kullandım geldim .....halkımıza hayırlı olsun....

mesut yar ın nasıl kilo verdiğine baktım netten çile hanede çilen çeken erenler gibi yaşadım diyor ...

antakya biberi yemiş,21 dakikalık 5.4 hızla yürüyüp 8 saniyede hızı 2 ye katlayıp koşmuş...

çok güldüm ya adam demiş ki sevişirken altta kalmaktan kurtuldum çok komik ya,kadınlar artık kendisini daha çekici buluyormuş bir erkeğin ağzından duymak güzel geldi onlarda yaşasınlar bzı oumsuzlukları....

kızlar bence kim çok oy alırsa o kaptan yardımcısı olsun mantığı uygun değil. isteyemeyen birini sırf oy aldı diye bu görevi vermeyelim, belki istemeyerek kabul edecek. kim gönüllü ise söylesin onlar arasından seçim yapalım ne diyorsunuz

o zaman canım umutun cevabını bekliyelim mi yoksa diskalifiye olsun mu

Aslı niye iyi değilsin canım ne oldu?hastamısın yoksa?

ya dün bacağımı sakatladım. ben erzurumda ilk yıl karda düşmüştüm ondan sonra aynı bacak 5-6 defa ani harekette kitleniyo şişiyor hareket edemiyorum. dün yine böyle oldu sivastayken. sivasada öğrencilere elbise ayakkabı almak için gitmiştim. o bacakla tüm gün gezdim ayakta durdum mecburen. dün babamla konuştum. dayımlar bize gelecekmiş. keşke ankarada olsaydım dedim. babamlara söylemedim bacağımı üzülmesinler diye. akşam yengemler bizdeyken konuştum onlarla yengemde bi sen eksinsin dedi. bide geldim takım bu halde moralim zaten sıfırdı dahada kötü oldum. kömür bittiği için artık kalorifer yanmıyor soğuk, tek başıma evde ailemden uzakta kendi kendimi üzdüm işte. gece ağladım rahatladım biraz
böyle işte.

canım gelmedi oyun

aslıcım geçmiş olsun canım hasret cekmek nedir çok iyi bilirim.ben de ailemden çok uzakta okudum ve şu an sevdiim kişiden çok uzaktayım üzülme desem fayda vermez biliyorum ama aklına getirmemeye çalış.

canım maalesef sorun oluyor. herkes muhabbet ve motive bekliyor takımdan.. güzel kilo veriyosun ama nasıl veriyosu n neelr yiyosun neler içiyosun spor var mı bilmiyoruz mesela.biraz daha sık gelsen çook iyi olur.

sizleri zor durumda bırakmak istemiyorum.haklısınız.
takımdan ayrılmaya karar verdim.daha sık gelme şansım yok.
sizlere kolay gelsin...

sağol canım sende tez zamanda kavuşursun sevdiğine inş

aslı geldi mi mesajım? yeşil çay yaptım onu içicem lipton çilekli yeşil çay tadı güzel günde 3 tane içiyorum tavsiye ederim..

bugün saat 4 te yedim ilk yemeğimi
1 kase mercimek çorbası
2 y.k pilav
yağsız kabak ve havuç salatası(çok severim sarımsaklı yoğurtlu)

sabahtan beri 2 litreye takın su içtim....
bu arada eda allah kavuştursun işte bu özlemlerin adı aşk bir zamanlar eşim düzcede olmasına rağmen yağmur çamur demeden gelirdi her hafta 2 sene geldi hiç ara vermeden evlendik adam beni bırakıp gitti

geldi canım oyun

amin cnm nasıl bırakıp gitti anlayamadım:26:

gülçiiiiiiin mesajını aldım ama o dediğin buton nerde açıklayıcı mesaj atsana o mesajların oraya gelip mi yapcam......

gülçin o gittiğin kavitasyonun faydası oldu mu ?bende iyileşince gitmek istiyorum bilgi ver

esen şu diyet hakkında biraz daha bilgi verir misin miktar ne kadar mesela doyana kadar mı yada bir kg. mı var mı?

adam haklı her türlü performans artıyor zayıflayınca kem küm temizliği kastediyorum canım ne fesatsınız hemen yanlış anlıyonuz

istanbulda hastanelere kıran girdi o da ücra yerelerde ki hastanelere gitti eşim iş değiştirmeyi çok sever bende ona ayak uyduramıyorum o istiyor ben gidiyim esra arkamdan eşyaları toplar gelir diyor bende artık bıktım ....

evet canım o mesajlarını açıp yapacaksın. kavitasyona gitmedim daha mayısta kavitasyon randevum var. bu perşembe gideceğim başka bişey. grupfoniden aldım. ucuz oluyor normalde pahalı uygulamalar.

canım benimde eşim istanbulda. onlar mantıklı düşünüyor biz duygusal. onlar geleceğe yatırım yapıyor biz anı düşünüyoruz.istanbulda binlerce doktor var orda herhangi biri oalcak ama küçük şehirde gözde olacak. sabııır sabıır. hiçbişey için eşini kırma sakın. onlar bizim en yakın dostumuz ya. öyle olmak zorunda.

hadi kızlar eğer bi yapabilirsek gelecek hafta bugün çok kilo vermiş olmamız içten bile değil.. hem 5 gün nedir ki.. göz açıp kapayıncaya kadar geçer...ama ben emziriyorum sorun olmaz dimi????????????????
Canım çok sevindim ya,sorun olacağını sanmıyorum emzirmede,gıda bol çünkü.Yarın sebze ile başlıyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…