- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.641
bence o kural devam etsin. ben zaten yoklama aldığım haftada umut 3 gün gelmeişti. ondan sonraki haftada. neden diskalifiye edilmediğini de anlamış değiim.kimseyi üzmek istemiyoruz ama böyle oluncada takımın geneli üzülüyor. maalesef bence bitanesi de gelmiyor lilavda... bitanesinin özel bir durumu mu var acaba? izin aldı mı yoksa sıkıldıda sessizce gitmeyi mi tercih etti acaba
aslı senin oyun var daha edanın oyu var anşa var fdm irras mutlaka biri fazla çıakacaktır.
Aslı niye iyi değilsin canım ne oldu?hastamısın yoksa?
oyumu kullandım geldim .....halkımıza hayırlı olsun....
mesut yar ın nasıl kilo verdiğine baktım netten çile hanede çilen çeken erenler gibi yaşadım diyor ...
antakya biberi yemiş,21 dakikalık 5.4 hızla yürüyüp 8 saniyede hızı 2 ye katlayıp koşmuş...
çok güldüm ya adam demiş ki sevişirken altta kalmaktan kurtuldum çok komik ya,kadınlar artık kendisini daha çekici buluyormuş bir erkeğin ağzından duymak güzel geldi onlarda yaşasınlar bzı oumsuzlukları....
canım maalesef sorun oluyor. herkes muhabbet ve motive bekliyor takımdan.. güzel kilo veriyosun ama nasıl veriyosu n neelr yiyosun neler içiyosun spor var mı bilmiyoruz mesela.biraz daha sık gelsen çook iyi olur.
canım daha iyi değil mi sigara içmezsin işte
yok ya ne sultanlıktan yalnızlıktan yapacak bişey yok
canım senin bu diyet daha önce benim yaptığım diyet gerçekten kilo verdiriyor ama ben bıktım bu diyetten
canım 3 kişi bildirim yapmış ama herkes farklı bir isim söylemiş ne olacak şimdi
canım kuralımız gereği haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan üye diskalifiye oluyor. bu kurala göre diskalifiye olman gerekiyor. bundan sonra gelebilir misin hergün canım cevap vermeni istiyorum.
diğer arkadaşlara da soruyorum bu kural devam etsin mi
bende ne olsun canım iyi değilim ama iyi demek adet olmuş
bence o kural devam etsin. ben zaten yoklama aldığım haftada umut 3 gün gelmeişti. ondan sonraki haftada. neden diskalifiye edilmediğini de anlamış değiim.kimseyi üzmek istemiyoruz ama böyle oluncada takımın geneli üzülüyor. maalesef bence bitanesi de gelmiyor lilavda... bitanesinin özel bir durumu mu var acaba? izin aldı mı yoksa sıkıldıda sessizce gitmeyi mi tercih etti acaba
aslı senin oyun var daha edanın oyu var anşa var fdm irras mutlaka biri fazla çıakacaktır.
aslıcım geçmiş olsun canımhasret cekmek nedir çok iyi bilirim.ben de ailemden çok uzakta okudum ve şu an sevdiim kişiden çok uzaktayım üzülme desem fayda vermez biliyorum ama aklına getirmemeye çalış.
aslı geldi mi mesajım? yeşil çay yaptım onu içicem lipton çilekli yeşil çay tadı güzel günde 3 tane içiyorum tavsiye ederim..
bugün saat 4 te yedim ilk yemeğimi
1 kase mercimek çorbası
2 y.k pilav
yağsız kabak ve havuç salatası(çok severim sarımsaklı yoğurtlu)
sabahtan beri 2 litreye takın su içtim....
bu arada eda allah kavuştursun işte bu özlemlerin adı aşk bir zamanlar eşim düzcede olmasına rağmen yağmur çamur demeden gelirdi her hafta 2 sene geldi hiç ara vermeden evlendik adam beni bırakıp gitti
aslı geldi mi mesajım? yeşil çay yaptım onu içicem lipton çilekli yeşil çay tadı güzel günde 3 tane içiyorum tavsiye ederim..
bugün saat 4 te yedim ilk yemeğimi
1 kase mercimek çorbası
2 y.k pilav
yağsız kabak ve havuç salatası(çok severim sarımsaklı yoğurtlu)
sabahtan beri 2 litreye takın su içtim....
bu arada eda allah kavuştursun işte bu özlemlerin adı aşk bir zamanlar eşim düzcede olmasına rağmen yağmur çamur demeden gelirdi her hafta 2 sene geldi hiç ara vermeden evlendik adam beni bırakıp gitti
oyumu kullandım geldim .....halkımıza hayırlı olsun....
mesut yar ın nasıl kilo verdiğine baktım netten çile hanede çilen çeken erenler gibi yaşadım diyor ...
antakya biberi yemiş,21 dakikalık 5.4 hızla yürüyüp 8 saniyede hızı 2 ye katlayıp koşmuş...
çok güldüm ya adam demiş ki sevişirken altta kalmaktan kurtuldum çok komik ya,kadınlar artık kendisini daha çekici buluyormuş bir erkeğin ağzından duymak güzel geldi onlarda yaşasınlar bzı oumsuzlukları....
gülçiiiiiiin mesajını aldım ama o dediğin buton nerde açıklayıcı mesaj atsana o mesajların oraya gelip mi yapcam......
gülçin o gittiğin kavitasyonun faydası oldu mu ?bende iyileşince gitmek istiyorum bilgi ver
esen şu diyet hakkında biraz daha bilgi verir misin miktar ne kadar mesela doyana kadar mı yada bir kg. mı var mı?
adam haklı her türlü performans artıyor zayıflayıncakem küm temizliği kastediyorum canım ne fesatsınız hemen yanlış anlıyonuz
istanbulda hastanelere kıran girdio da ücra yerelerde ki hastanelere gitti eşim iş değiştirmeyi çok sever bende ona ayak uyduramıyorum o istiyor ben gidiyim esra arkamdan eşyaları toplar gelir diyor bende artık bıktım ....
Canım çok sevindim ya,sorun olacağını sanmıyorum emzirmede,gıda bol çünkü.Yarın sebze ile başlıyoruz.hadi kızlar eğer bi yapabilirsek gelecek hafta bugün çok kilo vermiş olmamız içten bile değil.. hem 5 gün nedir ki.. göz açıp kapayıncaya kadar geçer...ama ben emziriyorum sorun olmaz dimi????????????????
Evet katılyorum Ayşe'ye ben de.Canım ben de 2 gündür diyet filan yapmıyordum,takımın sarsıntısı garip bir şekilde bütün hedefimi ve motivemi sarsmıştı.Ama bugün fikren toparlandım.Peki var mısınız hepimiz bu hafta 5 gün aynı menüyü deneyelim.Dediğin gibi şöyle:
PAZARTESİ:Haşlanmış patates
SALI:Meyve
ÇARŞAMBA:Sebze
PERŞEMBE:Et
CUMA:Süt ürünleri
Ne dersiniz hanımlar,denemeye değmez mi?[/QUOT
uzgunum ben isveç diyetin ekaldığım yerden devam etcemm zaten iki günlük pişmanlık var üzerimmmde...
şinci kaptancım ak koyun kara koyun belli olsun diskalifiye olanlar kimler kaç kişiyizzz takıma alım yapılcak mı yeni herangi bi kuralımız varmıı fikir olarak farklı düşünen arkadaşlar değişmesini istediğimiz durumlar varmııı acepp:44:
Ayyy,heyecanlandım yaaabol su iççç aman ihmal etme ben 5 veremedim ama 3,5 kilo gitmişti ertesinde 2 günde dikkat ederseniz sağlam kilo kaybı oluoo haydee bakalımen cok kim vercekk
Bitanem sınırsız hakkın var,değişik bir gıda almadığın sürece.oooooooh allah bereket versin ne güzel herkeş burda ne güzel ya......esen iyi oldu bak gidiyor dememiz ben varım 5 gün 5 kilo diyetine kızlar ama ne kadar yicez eseeeennnnn.....
bende bir oy kulalnıyım geliyim demokratik hakkımı kullanıyim
Herkes burdaaaaa,ne güzel.Aslı'cım bence de diskalifiyeler yapılsın,takım üyeleri ve kaptan yardımcısı belli olsun.Sapasağlam devam edelim yolumuza.
Hanımlar ben yarın için bol soğanla salçasız ve yağsız taze fasulye kavurdum düdüklüde,acıktıkça da bu yemekten,domates,salatalık,havuç yemeyi planlıyorum.Ayşe zaten isveç diyetini başarı ile yapıyor,Aslı'cım sen bu hafta için ne planlıyorsun kilo atmak için?
aslı dün ağlama günüydü sanırım gelmiş geçmiş olsun,sen kendi sağlığına bak biran önce git doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?