- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.701
Canım çocuklar çok hislidir biliyorsun,sendeki gerginliği ezmiştir küçük prens,biraz da gerginliği ondan olabilir diye düşünüyorum.Canım çiğ ya da pişmiş farketmez,sabahtan itibaren yalnızca sebze yiyoruz.Ben bol soğanla taze fasulye kavurdum yağsız salçasız;ara öğünlerde havuç ve bol domates salatalık yemeyi planlıyorum.Aslı İrras'ın oyu sonucu etkilemeyecek gibiyse açıkla bence yardımcını.İrras da kayıp günlerdir yok.
Canım bence de.Biz bu sırayla ama sebzeyse her türlü sebzeyi yiyelim.Kesinlikle yine gider kilo diye düşünüyorum.Midem ezildi,5 gün ekmek yemiycem diye azıcık kepek ekmeğinin arasına peynir sürüp yedim .canım aslının dediği gibi yaparsak bu diyeti çook katı. ama biz 5 kilo vermeyelimde 3 verelim. yeterki bıkkınlık usanma olmasın.yine de etkisi olur mu acaba. olur bence ya.
slm kızlar nasılsınız bakalımbu hafta kaçıncı oldunuz
ne yaptılar kı. benim öğrencilerim 1. sınıf çook masumalr. bir kere duyu organlarımızı anlatırken bacak eklimesi geçti. öğreteniim ayıp olmuyo mu diyo yasinim. büyüyünce nasıl oalcakalr acaba.
slm cnmmm ii dielim ii olsun sen nasılsınnn:):)
ohoo canım neler yapmadılar ki anlatsam sayfalar sürer.okulun en güzel hocası seçildim yolda gelirken sürekli laf atıolar okulun en gzl hocası gelio dieneler neler derste sıralarını masama yapıştırıolar
BU HAFTA BU TAKIM BİRİNCİ BAŞKA YOLU YOKKKKK....HADİ KIZLARR ÖLE 2. LİK 3.LÜK FALAN YOKK HADİİİ BAKALIMM GÖRSÜN TÜM ZAYIFLAMA TOPİKLERİ 14 . TAKIMMM SAĞLAM GELİO BU HAFTAA...
ooo kaç yaş eda sınıfın,öyle bir geçer zaman ki de ki gibi olmasın kız metenin inci öğretmene aşık olduğu gibi,allah yardımcın olsun....
BU HAFTA BU TAKIM BİRİNCİ BAŞKA YOLU YOKKKKK....HADİ KIZLARR ÖLE 2. LİK 3.LÜK FALAN YOKK HADİİİ BAKALIMM GÖRSÜN TÜM ZAYIFLAMA TOPİKLERİ 14 . TAKIMMM SAĞLAM GELİO BU HAFTAA...
uuff bu sıkıntıyı nasıl atcam içimden
halılarımı sildim geldiim..spor yerine geçer inşallah.yarın için evde patlıcan var okula közlesem de götürsem.domates salatalık götürürüm..başkaaa marullll. ooo ne kaaaa güzel ne kaa güzel..lahana var akşama da kapuska yaparım.üfff hepsi birbirinden lezzetli. canım başka bişey istemez kii.çikolatada neymiş. yiyosun gidiyo tadını bile unutuyosun.ay kızlar adet olmadım bugün olmam lazımdı. hamiş olmiim yaa. 55 olunca bebek istiyorum inşallah.
canım duydun mu kilo vererek ödemle birlikte sıkıntı da atılıyormuş
ya istersen biraz dua et rahatlarsın. inanıyomusun bilmiyorum ama dua etmek rahatlatıyor. annem hep böyle tavsiyelerde bulunur bende ona benziyorum galiba.yüzüm sivilceli derdim abdest alırsan geçer kızım derdi. basenim var derdim namaz kıl herşeye deva derdi. hattaa gözüm kızardığında kuran oku derdi. annemin birkere gözü ağrırken okumuş ve birden gözünde bir batma gibi bişe olmuş ve sonra anında geçmiş. hayatımın mucizesi der.
:) her ne kadar son zamanlarda kilo alıyor olsam da aldığım kiloların sizi motive ettiğini duymak beni sevindirdi6. olmuşuz. son haftalarda hiç bu kadar düşmemiştik. takımdan elifezgi,lilav ve bitanesii olmayınca böle oldu. şimdi diskalifiye mi oldular ne oldu? kaptaaann napçökk? yeni birilerini çağırsak mı? yer var mı?
geçtiğimiz hafta 420 dk yürüyüşüm vardı. bu haftada en az 420 olsun inşallah. az önce 45 dk yürüdüm..kızlar bacaklarımı sıkınca selülitlerim belli oluyor. kilo verenlere soruyorum 80 lerden düşen arkadaşlar. zayıflayınca selülitde geçiyo mu.yani sonuçta yağ değil mi bu?
canımmm sıkıldıııı napsam çıksam gezsemmiii maalatyada nerde gezcem acaba bi de bu durum varr ooofffffffffffff offfffffffffff şimdi istanbulda olmak vardı elime kahvemi alır istaklal de bi tur atardım karaköyde küüççük bi börek yerdim galata köprüüsnden karşıya gecer tahtakaleyi alt üst ederdim acıkınca balık ekmek yemek için sahile inerdi atlar bi tekneye boğaz sefası yapardım....offff offfff...bugün cumartesi tranvaya biner bakırköye gider pazarın altını üstüne getirirdimmm...ayyyy canım çok sıkıldı kızlarrrrr.....:84:
bazen insanın metabolizmazı acayip yavaşlıyor.. valla 1 aydır yerimde sayıyorum.. aslında şok diyetten ziyade 3-4 gün biraz abartıp tekrar başlamak da iyi olabilircanım sen gene 2 kilo vermişin 4 haftada ben 2 yi bulamadım.
üstüste mazeretsiz 2 hafta yoklamada eksik çıkan diskalifiy edilsin.. ve kişiye en fazla 5 kez izin verilsinbence o kural devam etsin. ben zaten yoklama aldığım haftada umut 3 gün gelmeişti. ondan sonraki haftada. neden diskalifiye edilmediğini de anlamış değiim.kimseyi üzmek istemiyoruz ama böyle oluncada takımın geneli üzülüyor. maalesef bence bitanesi de gelmiyor lilavda... bitanesinin özel bir durumu mu var acaba? izin aldı mı yoksa sıkıldıda sessizce gitmeyi mi tercih etti acaba
aslı senin oyun var daha edanın oyu var anşa var fdm irras mutlaka biri fazla çıakacaktır.
ah canım benim ya çok çok geçmiş olsun.. ama yazı beklmesen keşke.. hemen tedaviye başlasan daha ii olurkızlar bence kim çok oy alırsa o kaptan yardımcısı olsun mantığı uygun değil. isteyemeyen birini sırf oy aldı diye bu görevi vermeyelim, belki istemeyerek kabul edecek. kim gönüllü ise söylesin onlar arasından seçim yapalım ne diyorsunuz
o zaman canım umutun cevabını bekliyelim mi yoksa diskalifiye olsun mu
ya dün bacağımı sakatladım. ben erzurumda ilk yıl karda düşmüştüm ondan sonra aynı bacak 5-6 defa ani harekette kitleniyo şişiyor hareket edemiyorum. dün yine böyle oldu sivastayken. sivasada öğrencilere elbise ayakkabı almak için gitmiştim. o bacakla tüm gün gezdim ayakta durdum mecburen. dün babamla konuştum. dayımlar bize gelecekmiş. keşke ankarada olsaydım dedim. babamlara söylemedim bacağımı üzülmesinler diye. akşam yengemler bizdeyken konuştum onlarla yengemde bi sen eksinsin dedi. bide geldim takım bu halde moralim zaten sıfırdı dahada kötü oldum. kömür bittiği için artık kalorifer yanmıyor soğuk, tek başıma evde ailemden uzakta kendi kendimi üzdüm işte. gece ağladım rahatladım biraz
böyle işte.
ağlarım vallaa aslı moralim çoook bozuldu yaa...su desem diill insaniki günde bu kadar yiyemezz yaaa abrttım tamam ama öle pasta börek yemedim yaa kahvaltıyı sağlam yaptımm gerisi aynıydı yaa....yok yok ceza verin bana hadi razıyımm ne dersenizz
kızlar daha öncede tere tohumu aldığımı yazmıştım 1-2 gün kullandım bıraktım sonra netten bu tere tohumunun hapını sipariş verdim perşembeden beri kullanıyorum çok güzel bağırsak çalıştırıyor ama ishal gibi değil ve karın ağrısı yapmıyor bu kutuyu bitiriyim sonuçları yazıcam.....
ismi garden cress di galiba bir bakın derim....
ya benim oğlana buara bir ağlama krizine giriyor anlatamam 2 saattir 3 kadın susturamadık boynum kasıldı yaaaa sarı oğlan çok inatçı keçi gibi.....dışarı çıkıcakmış sürekli kapıda 2 kere çıkardılar doyamaıyor sokaklara sokak kedisi sanki çadırda doğurdum .....
şimdi yarın ne yiyoz kızlar sebze ama nasıl yemeği mi çiğ mi?
süt grubu peynir,yoğurt süt sanırım
ne yiyecekseniz bana da söyleyin...
karnıma compexi bağladım kendime kavitasyon yapıyorum,25 dakikaklık bir seans bitti şimdi sıkılaştırma şekil verme programını çalıştırdım karnımda çalışıyor karnıma iğneler batıyor resmemn ama karın kaslarım güçlenicek sonra bacağıma bağlıycam...
kaç liralık bişey ki bu zımbırtı:) eşin doktor , sıkılaşma sağlayacağını söyledi mi? benim tvde göbeğe bağlanan 50-60 liralık cihazlara pek güvenim yok, tabi bi ftr uzmanı tavsiye ederse bi de çok pahalı değilse düşünebilirim. basenleim çok kalın, doğumdan sonra inşallah basenlerimi küçültmek için uğraşıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?