Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım aslının dediği gibi yaparsak bu diyeti çook katı. ama biz 5 kilo vermeyelimde 3 verelim. yeterki bıkkınlık usanma olmasın.yine de etkisi olur mu acaba. olur bence ya.

canım aslının dediği gibi yaparsak bu diyeti çook katı. ama biz 5 kilo vermeyelimde 3 verelim. yeterki bıkkınlık usanma olmasın.yine de etkisi olur mu acaba. olur bence ya.
Canım bence de.Biz bu sırayla ama sebzeyse her türlü sebzeyi yiyelim.Kesinlikle yine gider kilo diye düşünüyorum.Midem ezildi,5 gün ekmek yemiycem diye azıcık kepek ekmeğinin arasına peynir sürüp yedim .

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakalım bu hafta kaçıncı oldunuz

slm cnmmm ii dielim ii olsun sen nasılsınnn:):)

ne yaptılar kı. benim öğrencilerim 1. sınıf çook masumalr. bir kere duyu organlarımızı anlatırken bacak eklimesi geçti. öğreteniim ayıp olmuyo mu diyo yasinim. büyüyünce nasıl oalcakalr acaba.

ohoo canım neler yapmadılar ki anlatsam sayfalar sürer.okulun en güzel hocası seçildim yolda gelirken sürekli laf atıolar okulun en gzl hocası gelio die neler neler derste sıralarını masama yapıştırıolar

ohoo canım neler yapmadılar ki anlatsam sayfalar sürer.okulun en güzel hocası seçildim yolda gelirken sürekli laf atıolar okulun en gzl hocası gelio die neler neler derste sıralarını masama yapıştırıolar[/QUOTE]

ooo kaç yaş eda sınıfın,öyle bir geçer zaman ki de ki gibi olmasın kız metenin inci öğretmene aşık olduğu gibi,allah yardımcın olsun....

ooo kaç yaş eda sınıfın,öyle bir geçer zaman ki de ki gibi olmasın kız metenin inci öğretmene aşık olduğu gibi,allah yardımcın olsun....[/QUOTE]

amin ablacım.16 20 arası yasları mahvediolar beni ya

BU HAFTA BU TAKIM BİRİNCİ BAŞKA YOLU YOKKKKK....HADİ KIZLARR ÖLE 2. LİK 3.LÜK FALAN YOKK HADİİİ BAKALIMM GÖRSÜN TÜM ZAYIFLAMA TOPİKLERİ 14 . TAKIMMM SAĞLAM GELİO BU HAFTAA...

BU HAFTA BU TAKIM BİRİNCİ BAŞKA YOLU YOKKKKK....HADİ KIZLARR ÖLE 2. LİK 3.LÜK FALAN YOKK HADİİİ BAKALIMM GÖRSÜN TÜM ZAYIFLAMA TOPİKLERİ 14 . TAKIMMM SAĞLAM GELİO BU HAFTAA...
Heyyyyttt Eveeettttttt,bu hafta bu takımın DİRİLİŞ haftasıdır.Tüm takımlara duyurulurrrrrrrrrrrr

ooo kaç yaş eda sınıfın,öyle bir geçer zaman ki de ki gibi olmasın kız metenin inci öğretmene aşık olduğu gibi,allah yardımcın olsun....

amin ablacım.16 20 arası yasları mahvediolar beni ya[/QUOTE]

edacım sen 23 yaşındaydım sanırım,hemen hemen yaşıtlarının öğretmenisin,çocuklar sevinmiştir çıtır öğretmenimiz var diye

inşallah canım,ben anneme bana bol patates haşal dedim annem,yavrum canın patatesli börek mi istedi dede yok diyetimi değiştiriyorum dedim çok kızdı zaten diyet yapıyorsun kuş kadar yiyorsun ben sana paça çorbası yapiyimde kemiklerine iyi gelsin dedi anam bana çok acır kemiklerim ince diye ince olan sadece el bileklerim ve parmaklarım, kiloma göre kollarım vesair yerlerim odun gibi anne yüreği hameliyat oldum diye sen artık yarımsın diyor gülüyorum anne kalbimi aldılar diyorum öyle deme orası çok nazik bir yer diyor....

diyet en güzel yalnızken oluyor ama ben ısrarla direniyorum anama

halılarımı sildim geldiim..spor yerine geçer inşallah.yarın için evde patlıcan var okula közlesem de götürsem.domates salatalık götürürüm..başkaaa marullll. ooo ne kaaaa güzel ne kaa güzel..lahana var akşama da kapuska yaparım.üfff hepsi birbirinden lezzetli. canım başka bişey istemez kii.çikolatada neymiş. yiyosun gidiyo tadını bile unutuyosun.ay kızlar adet olmadım bugün olmam lazımdı. hamiş olmiim yaa. 55 olunca bebek istiyorum inşallah.

uuff bu sıkıntıyı nasıl atcam içimden

canım duydun mu kilo vererek ödemle birlikte sıkıntı da atılıyormuş

ya istersen biraz dua et rahatlarsın. inanıyomusun bilmiyorum ama dua etmek rahatlatıyor. annem hep böyle tavsiyelerde bulunur bende ona benziyorum galiba.yüzüm sivilceli derdim abdest alırsan geçer kızım derdi. basenim var derdim namaz kıl herşeye deva derdi. hattaa gözüm kızardığında kuran oku derdi. annemin birkere gözü ağrırken okumuş ve birden gözünde bir batma gibi bişe olmuş ve sonra anında geçmiş. hayatımın mucizesi der.

dimi yani çikolata neymiş,dondurma neymiş (bayılırım hatta yatılıya giderim dondurmaya)yaşasın sebzeler gitsin kilolar......kız sen şu geçen haftalarda istanbuldaydınmutluluktan uçuyordun dimi valla bebek geliyor hayırlısıyla gelsin gülçiiiinnnnnn

aynı şeyi bende facede aslıya diycektim ben duanın acaip etkili olduğuna inanıyorum çünkü rabbimdir her zorluğun üstesinden gelen rabbim heimizin yar ve yardımcısı olsun....

:) her ne kadar son zamanlarda kilo alıyor olsam da aldığım kiloların sizi motive ettiğini duymak beni sevindirdi takımdaki kişi sayısı arttıkça başarı artıyor kişi sayısı azalınca başarı da düşüyor bunu daha önce de denedik ve gördük, yapılması gereken takıma yeni kişilerin alınması...

yürüyüşün dakikalarını saymak çok motive edici bir ara ben de öyle yapıyordum. leslie ile yürüyüş programında da işte a şahsının bu 100. mili b şahsının 250. mili falan diye mil sayılıyordu.

selülitlere gelince cicim:) ki lo versen de selülitler durabiliyorlar. zayıf insanlar da da selülüt olur,selülit sadece şişmanların sorunu değil. kilo verdikçe çatlaklarımın belirginliğini yitirdiğini gördüm ama aynı şey selülit için geçerli değil.
selülit vüğcuttaki fazla kafeinin ve tuzun yağ hücreleri etrafında su tutması ile ilgili bir oluşum. kafein ve tuz tüketimini azaltıp, o bölgeyi kremli veya kremsiz olarak iyice ovmak gerekiyor. selülit kremi sürerken yapılan ovma işleminin kremden daha etkili olduğunu duymuştum.

ayyyy yemeyi planladığın şyeleri okuyunca iyiki İstanbulda değilmişsin dedim

canım sen gene 2 kilo vermişin 4 haftada ben 2 yi bulamadım.
bazen insanın metabolizmazı acayip yavaşlıyor.. valla 1 aydır yerimde sayıyorum.. aslında şok diyetten ziyade 3-4 gün biraz abartıp tekrar başlamak da iyi olabilir

üstüste mazeretsiz 2 hafta yoklamada eksik çıkan diskalifiy edilsin.. ve kişiye en fazla 5 kez izin verilsin
ah canım benim ya çok çok geçmiş olsun.. ama yazı beklmesen keşke.. hemen tedaviye başlasan daha ii olur

canım belkide sıkı isveç diyetinden sonra biraz abartman buna neden olmuştur

esra bence böyle ilaçlara bitkisel olsa bile çok yüklenme.. çünkü bağırsakları onlar çalıştırmaya alışırsa bağırsak tembelliği ortaya çıkar. kullanırken dikkat et.. uzmanlar yeşilçayı bile hergün içmeyin diyorlar

kız benim 11 aylık oğlum bile dışardan içeri girdik mi evi yıkıyor sıpa..

sebzeler haşlanmış fırında ya da çiğ olacakmış.. yağ tuz yokmuş.. yemeği olmaz..

kızlar inşalla başlamışsınızdır isveç diyetine ama ben başlayamadım.. dün akşam boğazlarım ve kulaklarıma müthiş bir ağrı çökü.ç ayakta durcak halim yok.. ama başlayamamamın asıl sebebi eşim.. söyleyince bana çok kızdı. başlarım senin diyetine dedi. baya verdin bundan sonra yavaş gitsin, eğer o diyete bi başla zorla yatırıp çikolata yediririm sana dedi. bende vazgeçtim.. ama söz bende bu hafta en az sizin kadar dikkat edicem.. inşallah birinci olcaz bu hafta...

kızlar bi de birbirimizi daha iyi tanımak için bi çizelge yapsak ya. adımız boyumuz işimiz yaşadığımız yer felan gibisinden..

dün akşam yarım kase mercimek çorbası+2 bardak light kola tükettim.. ama aslı mesele bolca çiğ köfte ve incir tatlısı yememdi.. bu hafta hiç kaçamak olmamalıki iyi vereyim. ama bu hafta sonu tek kötü öğünüm dün akşamdı. onun dışında çok dikkat ettim. ve dün tempolu değildi ama 1 saat yürüdüm

selam herkese ....

fadik aynı şeyi annem bana dedi eşimle konuştum gece o da ameliyat sonrası böyle bir diyet yapma dedi bide ben geceleri uyuyamıyorum narkoz sonrası bünye zayıf düşüyormuş daha da zayıflar her hastalığa açık olursun dedi zaten aşırı halsizlik var ve tırnaklarım morarıyor kansızlık vardı zaten ameliyat öncesi şimdi doktora gitsem kan şuruplarını dayar......bu yüzden normal diyetime devam edicem ama bu hafta çok güzel bir sonuç bekliyorum kendimden ....

kızlar eşim compex cihazı aldı vücuttaki zayıf kasları çalıştıran bir cihaz içinde sağlık,estetik,sport programları var belimde ki ödem geçince yapmaya başlıycam ama bacağımdaki kuvvetsizliği gidermek için bugün başlıycam veeee gobeğimede bağlıycam sıkılaştırma programınla incelicem.....

karnıma compexi bağladım kendime kavitasyon yapıyorum,25 dakikaklık bir seans bitti şimdi sıkılaştırma şekil verme programını çalıştırdım karnımda çalışıyor karnıma iğneler batıyor resmemn ama karın kaslarım güçlenicek sonra bacağıma bağlıycam...

kaç liralık bişey ki bu zımbırtı:) eşin doktor , sıkılaşma sağlayacağını söyledi mi? benim tvde göbeğe bağlanan 50-60 liralık cihazlara pek güvenim yok, tabi bi ftr uzmanı tavsiye ederse bi de çok pahalı değilse düşünebilirim. basenleim çok kalın, doğumdan sonra inşallah basenlerimi küçültmek için uğraşıcam.

NORMAL FİYATI 1000-1200 EŞİM 800 TL YE ALDI ÇÜNKÜ HASTANENİN İHTİYAÇLARINI TEMİZN ETTİKLERİ İÇİN DOKTOR İNDİRİMİ.....

ay büyük harfle yazmışım,evet düzenli kullanınca sonucu güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…