- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.621
canım maalesef sorun oluyor. herkes muhabbet ve motive bekliyor takımdan.. güzel kilo veriyosun ama nasıl veriyosu n neelr yiyosun neler içiyosun spor var mı bilmiyoruz mesela.biraz daha sık gelsen çook iyi olur.selamlar,
takıma arada sırada uğrayanlardan biri de benim aslında.çünkü işte internetim yok evde ise vaktim yok.bunlar benim mazeretlerim.bir de yaramaz bi oğlum var.ne zaman pc başına geçsem kıyameti koparıyor.
yoksa imkanım olsa çok daha kaliteli paylaşım yapmak isterim.hepimizin eşit miktarda zaman ayıramaması bir problem yaratabilir bazılarımız için.çünkü diyetteyken çok ciddi ruhsal sıkıntılardan geçiyoruz ve buradaki arkadaşlarımızdan yazılanlardan güç alıyoruz.motive olmaya devam etmek için kendi kendimizi zorlamaya çalışıyoruz.
ben mesajları okuduğum zaman alıntı ile cevaplıyorum ama şimdiye kadar çok az arkadaş geri dönüşüm yaptı mesajlarıma malesef.
cuma akşamı buluşmasına ise söz vermediğim için katılmadım.söz versem mutlaka iki kelime de olsa yazardım ama işim vardı.
bu arada çizelge yapmayı başardım kutlayın beni
dün bir dişimi çektirmek zorunda kaldım.çok canım yanıyor.bişey yiyemiyorum doğru dürüst.
diyetime de samimiyetle devam ediyorum.ben belirli bir listeye uyamıyorum.sadece evde ve işte ne varsa porsiyonları azaltarak yiyorum.ama tatlı ve hamurişi yok.ekmek ise gerekirse 1 dilim yiyorum.
Ben Aslı'ya özelden adayımı bildirdim.Aslı kaptan yardımcısını sen mi seçeceksin yoksa oylamayla biz mi seçelim.eğer oylama olacaksa ben özeline yazayım kimi istediğimi sende sayarsın ona göre . sence? hem senin için de iyi olur sorumluluğu paylaşmak adına
Ben Aslı'ya özelden adayımı bildirdim.
cnm okulu bitsin erkek ark ımın iş bulsun düşünüoz okulu bu sene bitio inşallah 6 ay askerliği var muhtemelen askere gitmeden nişan ya da söz yaparz.gelince iş de ayarlanınca evlilik olur yani en iyi ihtimalle 2 sene daha var:/sizin evlenme zamanı gelmiş canımmm...:))
amiiin canımmm inşallah hepimiz kavusuruz.ama bu haksızlık ya ben aşkımı çok özledim şimdidenAllah kavuştursun senide benide esrayı da juliyide tüm bekleyeneleri
. amiin.
Canım 5 günde 5 kilo diyeti diye geçiyor.Bence güzel bir diyet,bizi zorlasa zorlasa cuma meyve günü zorlar.O gün de zaten 22 nisan,yarım gün okul var,idare ederiz.Esen yapacağımız bu diyetin adı ne 2 şer kilo versek bile diğer herkes de 400 gr bile olsa verirse 1. olmamız zor değil.
ah canım allah kavuştursun inşallahiyi pazarlar kızlar.dün erkek arkadaşım geldi ve gitti.sabah 9 da buluştuk akşam 10 da uğurladım.öyle az geldi ki bana doyamadım yetmediçok üzgünüm şu an...vedalaşma zamanı geldiğinde ikimizin de aklından geçen ve bir anda ağzımızdan dökülen sözler rüya gibiydi...
valla günaydın geçti ama iyiyiz kaptan sen nasılsın????günaydın kızlar nasılsınız ben daha yeni uyandım
bence kalori azaltsan faydası olmaz şok diyet daha iyi gibiGünaydın hanımlar.Ben de yeni kalktım sayılır.Domates,salatalık,maydonoz,peynir ve haşlanmış yumurta ile güzel bir kahvaltı yaptım,birazdan banyoya giricem.Kızlar malum cumartesi 23 nisan.Okulda törenimiz var gösteri hazırladık.Çok şık bir ceketim vardı.Diyete başlarken kolumdan bile girmiyordu nerdeyse,şimdi oluyor çok şükür ama 2 kilo daha gitse muhteşem olurdu.Dün şok diyetlere baktım ama karar veremedim.Bana öneriniz var mı?Şöyle güçten düşmeden,aç kalmadan 1 haftada 2-3 kilo atabileceğim 23 Nisandan önce.Et diyeti var 5 günde 5 kilo diyor ama kararsız kaldım.1 kereye mahsus yapmak istiyorum,ne önerirsiniz?Yoksa kalori mi düşürsem o güne kadar,bilemedim
temizlik spor olsaydı ben zaten kilo almayan bi insan olurdum şimdi34 bedendimevet bacılar bugün okulda kurul toplantısı vardı yeni geldim. sabah evde kek vardı 1 dilim ondan yedim çıktım. okulda 1 küçük hobyy yedim .birde türk kahvesi yanında da 1 ince kare çikolata.şimdi eve geldim.ciğer ve çavdar ekmeği yiyorum . ayranda yaparım. akşama da kapuska yapacam ve temzilik yapacaam . temizlik de spor yerine geçse ya ne güzel olurdu.
valla aslında güzel olur...ben de 4 haftadır sadece 2 kilo verdim bu yüzdn bi şoka ihtiyacım var.. ben varım kızlar... hemen okuyayım netten.. o zaman bu akşam izin günümüz olsun.. eşim çiğ köfte yapocak bol bol yiyeyim de yarına canım çekmesinBence Aslı duyuruyu yapsın,hepimiz özelden adayımızı yazalım Ona,uygun mudur?Bu arada Aslı,Esra,Ayşegül,Umut,Fadime sizler de katılır mısınız bu hafta Gülçin'le beraber yapacağımız diyete?5 günlük...
Ben Aslı'ya özelden adayımı bildirdim.
Canım ben de 2 gündür diyet filan yapmıyordum,takımın sarsıntısı garip bir şekilde bütün hedefimi ve motivemi sarsmıştı.Ama bugün fikren toparlandım.Peki var mısınız hepimiz bu hafta 5 gün aynı menüyü deneyelim.Dediğin gibi şöyle:
PAZARTESİ:Haşlanmış patates
SALI:Meyve
ÇARŞAMBA:Sebze
PERŞEMBE:Et
CUMA:Süt ürünleri
Ne dersiniz hanımlar,denemeye değmez mi?[/QUOT
uzgunum ben isveç diyetin ekaldığım yerden devam etcemm zaten iki günlük pişmanlık var üzerimmmde...Bence Aslı duyuruyu yapsın,hepimiz özelden adayımızı yazalım Ona,uygun mudur?Bu arada Aslı,Esra,Ayşegül,Umut,Fadime sizler de katılır mısınız bu hafta Gülçin'le beraber yapacağımız diyete?5 günlük...
şinci kaptancım ak koyun kara koyun belli olsun diskalifiye olanlar kimler kaç kişiyizzz takıma alım yapılcak mı yeni herangi bi kuralımız varmıı fikir olarak farklı düşünen arkadaşlar değişmesini istediğimiz durumlar varmııı acepp:44:
kızlar bugünümüde yazıyım size
sabah klasik diyet kahvaltı+- çatal tavada patates
ara
yok
öğleyin 1 porsiyon special k+süt+4-5 kraker
akşam
çiğ köfte+diyet kola+mercimek çorbası+incir tatlısı..
ya bu gün diyetinin bi günü yumurta ama siz onu süt ve süt ürünleri yhapmışsınız iyi olmuş..
hadi kızlar eğer bi yapabilirsek gelecek hafta bugün çok kilo vermiş olmamız içten bile değil.. hem 5 gün nedir ki.. göz açıp kapayıncaya kadar geçer...ama ben emziriyorum sorun olmaz dimi????????????????
temizlik spor olsaydı ben zaten kilo almayan bi insan olurdum şimdi34 bedendim
valla aslında güzel olur...ben de 4 haftadır sadece 2 kilo verdim bu yüzdn bi şoka ihtiyacım var.. ben varım kızlar... hemen okuyayım netten.. o zaman bu akşam izin günümüz olsun.. eşim çiğ köfte yapocak bol bol yiyeyim de yarına canım çekmesin
bende bildiriyim o zaman.. hadi hayırlısı
Elmaya dayanamam Aslı'cım ben.Sigara kullanıyorum çünkü;meyve ya da tatlının üzerine sigara içemiyorum.Bu haftaya mahsus 1000 kalori civarında almaya karar verdim.Önümüzdeki hafta normal düzene dönerim artık.
Ve hanımlar bu arada,bu haftaki sarsıntımızı en doğru şekilde kanalize ettiğimizin takımımıza ve kendimize bir ispatı olarak bu hafta en az 500 gram atıyoruz hepimiz.Hepimiz.Listelerimize dikkat ediyor,bu hafta kaçamak yapmıyor,en az yarım saat hareket ediyor ve zayıflama çayları hazırlıyoruz son 2 gün.Anlaştık mı?Bu hafta bir diriliş görsün cuma yarışması topiği
ohh sefan olsun bekarlık sultanlıktır diye buna derler heralde...
Canım ben de 2 gündür diyet filan yapmıyordum,takımın sarsıntısı garip bir şekilde bütün hedefimi ve motivemi sarsmıştı.Ama bugün fikren toparlandım.Peki var mısınız hepimiz bu hafta 5 gün aynı menüyü deneyelim.Dediğin gibi şöyle:
PAZARTESİ:Haşlanmış patates
SALI:Meyve
ÇARŞAMBA:Sebze
PERŞEMBE:Et
CUMA:Süt ürünleri
Ne dersiniz hanımlar,denemeye değmez mi?
Bence Aslı duyuruyu yapsın,hepimiz özelden adayımızı yazalım Ona,uygun mudur?Bu arada Aslı,Esra,Ayşegül,Umut,Fadime sizler de katılır mısınız bu hafta Gülçin'le beraber yapacağımız diyete?5 günlük...
selamlar,
takıma arada sırada uğrayanlardan biri de benim aslında.çünkü işte internetim yok evde ise vaktim yok.bunlar benim mazeretlerim.bir de yaramaz bi oğlum var.ne zaman pc başına geçsem kıyameti koparıyor.
yoksa imkanım olsa çok daha kaliteli paylaşım yapmak isterim.hepimizin eşit miktarda zaman ayıramaması bir problem yaratabilir bazılarımız için.çünkü diyetteyken çok ciddi ruhsal sıkıntılardan geçiyoruz ve buradaki arkadaşlarımızdan yazılanlardan güç alıyoruz.motive olmaya devam etmek için kendi kendimizi zorlamaya çalışıyoruz.
ben mesajları okuduğum zaman alıntı ile cevaplıyorum ama şimdiye kadar çok az arkadaş geri dönüşüm yaptı mesajlarıma malesef.
cuma akşamı buluşmasına ise söz vermediğim için katılmadım.söz versem mutlaka iki kelime de olsa yazardım ama işim vardı.
bu arada çizelge yapmayı başardım kutlayın beni
dün bir dişimi çektirmek zorunda kaldım.çok canım yanıyor.bişey yiyemiyorum doğru dürüst.
diyetime de samimiyetle devam ediyorum.ben belirli bir listeye uyamıyorum.sadece evde ve işte ne varsa porsiyonları azaltarak yiyorum.ama tatlı ve hamurişi yok.ekmek ise gerekirse 1 dilim yiyorum.
valla günaydın geçti ama iyiyiz kaptan sen nasılsın????
canım 3 kişi bildirim yapmış ama herkes farklı bir isim söylemiş ne olacak şimdi
canım kuralımız gereği haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan üye diskalifiye oluyor. bu kurala göre diskalifiye olman gerekiyor. bundan sonra gelebilir misin hergün canım cevap vermeni istiyorum.
diğer arkadaşlara da soruyorum bu kural devam etsin mi
bende ne olsun canım iyi değilim ama iyi demek adet olmuş
bence o kural devam etsin. ben zaten yoklama aldığım haftada umut 3 gün gelmeişti. ondan sonraki haftada. neden diskalifiye edilmediğini de anlamış değiim.kimseyi üzmek istemiyoruz ama böyle oluncada takımın geneli üzülüyor. maalesef bence bitanesi de gelmiyor lilavda... bitanesinin özel bir durumu mu var acaba? izin aldı mı yoksa sıkıldıda sessizce gitmeyi mi tercih etti acaba
aslı senin oyun var daha edanın oyu var anşa var mutlaka biri fazla çıakacaktır.
amin fdmcim:/ah canım allah kavuştursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?