Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım maalesef sorun oluyor. herkes muhabbet ve motive bekliyor takımdan.. güzel kilo veriyosun ama nasıl veriyosu n neelr yiyosun neler içiyosun spor var mı bilmiyoruz mesela.biraz daha sık gelsen çook iyi olur.

Ben Aslı'ya özelden adayımı bildirdim.

Esen yapacağımız bu diyetin adı ne 2 şer kilo versek bile diğer herkes de 400 gr bile olsa verirse 1. olmamız zor değil.

sizin evlenme zamanı gelmiş canımmm...:))
cnm okulu bitsin erkek ark ımın iş bulsun düşünüoz okulu bu sene bitio inşallah 6 ay askerliği var muhtemelen askere gitmeden nişan ya da söz yaparz.gelince iş de ayarlanınca evlilik olur yani en iyi ihtimalle 2 sene daha var:/

Allah kavuştursun senide benide esrayı da juliyide tüm bekleyeneleri
. amiin.
amiiin canımmm inşallah hepimiz kavusuruz.ama bu haksızlık ya ben aşkımı çok özledim şimdiden

neyse ben brokoli koydum ocağa çok varmıs evde bi kısmıyla çorba dieriyle de yogurtlu yemek yapcam başkan yardımcısı adayını özelden yapmamıza gerek yok bana göre kimse alınmaz yani bence.

Esen yapacağımız bu diyetin adı ne 2 şer kilo versek bile diğer herkes de 400 gr bile olsa verirse 1. olmamız zor değil.
Canım 5 günde 5 kilo diyeti diye geçiyor.Bence güzel bir diyet,bizi zorlasa zorlasa cuma meyve günü zorlar.O gün de zaten 22 nisan,yarım gün okul var,idare ederiz.

ah canım allah kavuştursun inşallah
günaydın kızlar nasılsınız ben daha yeni uyandım
valla günaydın geçti ama iyiyiz kaptan sen nasılsın????
bence kalori azaltsan faydası olmaz şok diyet daha iyi gibi

temizlik spor olsaydı ben zaten kilo almayan bi insan olurdum şimdi34 bedendim

valla aslında güzel olur...ben de 4 haftadır sadece 2 kilo verdim bu yüzdn bi şoka ihtiyacım var.. ben varım kızlar... hemen okuyayım netten.. o zaman bu akşam izin günümüz olsun.. eşim çiğ köfte yapocak bol bol yiyeyim de yarına canım çekmesin

Ben Aslı'ya özelden adayımı bildirdim.

bende bildiriyim o zaman.. hadi hayırlısı

kızlar bugünümüde yazıyım size

sabah klasik diyet kahvaltı+- çatal tavada patates

ara
yok

öğleyin 1 porsiyon special k+süt+4-5 kraker

akşam
çiğ köfte+diyet kola+mercimek çorbası+incir tatlısı..

ya bu gün diyetinin bi günü yumurta ama siz onu süt ve süt ürünleri yhapmışsınız iyi olmuş..

hadi kızlar eğer bi yapabilirsek gelecek hafta bugün çok kilo vermiş olmamız içten bile değil.. hem 5 gün nedir ki.. göz açıp kapayıncaya kadar geçer...ama ben emziriyorum sorun olmaz dimi????????????????

bol su iççç aman ihmal etme ben 5 veremedim ama 3,5 kilo gitmişti ertesinde 2 günde dikkat ederseniz sağlam kilo kaybı oluoo haydee bakalımen cok kim vercekk

canım sen gene 2 kilo vermişin 4 haftada ben 2 yi bulamadım.

aaa ben bu hafta akustik dalga terapisi yaptıracaktım. şimdi hangisinden dolayı inceldiğimi tam anlayamaycam ama olsun. ilk defa şok diyet yapacam. heycanlandım şimdi.

canım daha iyi değil mi sigara içmezsin işte

ohh sefan olsun bekarlık sultanlıktır diye buna derler heralde...

yok ya ne sultanlıktan yalnızlıktan yapacak bişey yok

canım senin bu diyet daha önce benim yaptığım diyet gerçekten kilo verdiriyor ama ben bıktım bu diyetten

canım 3 kişi bildirim yapmış ama herkes farklı bir isim söylemiş ne olacak şimdi

canım kuralımız gereği haftada en az 3 gün paylaşım yapmayan üye diskalifiye oluyor. bu kurala göre diskalifiye olman gerekiyor. bundan sonra gelebilir misin hergün canım cevap vermeni istiyorum.
diğer arkadaşlara da soruyorum bu kural devam etsin mi

valla günaydın geçti ama iyiyiz kaptan sen nasılsın????

bende ne olsun canım iyi değilim ama iyi demek adet olmuş

Akustik Dalga Terapisi (AWT), özellikle selülit, bölgesel incelme, cilt gerginliği ve lenf aktivitasyonunda (toksin atımı) kullanılır.

Dünyada ilk uygulaması ünlü şarkıcı Madonna üzerinde yapılan ve popülerliği hızla artan AWT cihazı; etkili sonuçları sayesinde hızla yükselen bir trendle selülit tedavisinde de zirveye yerleşmiştir.

AWT metabolizmayı çalıştırdığı için 6 ay etkisi devam etmektedir.

Uygulama bölgeleri: Kalçalar, kolların üst bölümleri, bacak bölgesi, karın bölgesi, yüz bölgesi.

Hiçbir yan etkisi bulunmayan yöntem, haftada 2 kere, 3-4 gün aralıklarla uygulanabilir.

Uygulama süresi 20 dakikadır.

"İçine sığamadığınız pantolonunuzu getirin, seans sonunda pantolonunuzu giyip gidin!" denecek kadar iddai bir yöntem!

yalanda olsa bir umut işte.

bence o kural devam etsin. ben zaten yoklama aldığım haftada umut 3 gün gelmeişti. ondan sonraki haftada. neden diskalifiye edilmediğini de anlamış değiim.kimseyi üzmek istemiyoruz ama böyle oluncada takımın geneli üzülüyor. maalesef bence bitanesi de gelmiyor lilavda... bitanesinin özel bir durumu mu var acaba? izin aldı mı yoksa sıkıldıda sessizce gitmeyi mi tercih etti acaba

aslı senin oyun var daha edanın oyu var anşa var fdm irras mutlaka biri fazla çıakacaktır.

Son düzenleme:

aslı msj kutun doluymuş msj gönderemdeim bende...bende kuralların istisnai yani haberli durumlar haricinde aynen uyguanmasını istiyorumm...

oooooooh allah bereket versin ne güzel herkeş burda ne güzel ya......esen iyi oldu bak gidiyor dememiz ben varım 5 gün 5 kilo diyetine kızlar ama ne kadar yicez eseeeennnnn.....

bende bir oy kulalnıyım geliyim demokratik hakkımı kullanıyim

fadime valla temizlikle kilo gitmiyor bende evimin temizliğiyle gelen bayanların yaptığını beğenmediğim için kendim yapıyordum tık yok aman ne terliyordum belime çok faydası oldu bel fıtığımı artırdı ama şimdi haftada 2 gün yardımcı bulucam.....
umutcum seninde dediğin gibi fazla seni göremediğimizden alıntı yapamıyorduk şekerim bundan sonra bekleriz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…