Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni arkadaşlar davet edicekmiyiz aslıcımm

edelim tabi ya. az olunca dercemiz düşüyo bizde stres oluyoruz. ben diyorum ki 1 hafta deneyelim memnun kalırsak devam etsin. ondan sonrada mezun olana kadar değişmeyecek 12 kanka olarak mezun olalın burdan. sonrada kilomuzu koruyalım topiğinde devam ederiz inşallaaahh. gelin kapuska yiyelim kızlar az geç oldu ama napim zaman nasıl geçti anlamadım.pc başında çook oturuyorum ya zararlı aslında.aslı davet edelim dersen ben 70-90 topiğine ,kalori sayımı topiğine vs linkimizi yapıştırıp davet edelim diyorum .bu hafta 1. olalım yaa çok heycanlıyım ilk defa şok diyet yapcam ya. oy oy ben bu hallere düşecek kızmıydım. pastalar dondurmalar gofretler yerkenee şu hale bak.

canım oraya yazmak sorun olabilir. katılmak isteyenlerin topiğine yazmamız gerekiyor

sudur o. ne ceza verelim. 5 kere waka waka şarkısı eşliğinde dans et.terletiyo müthiş

YouTube - WAKA WAKA Tutorial

ben kızımla faaliyet kitablarımıza gidiyorummm...vall bi büyüse bıktım ya boyama yapmaktan gölgeleri eşleştirr bekarlar kıymetinizi bili evlilk çooook güzel ama en az üç sene çocık yapmayınnnnn......

dıslarrr napıonuz bakıyım.ben survivora bakıorm ve arada nette takılıorm ölee.yemeğimi yedim brokoli.ağzımın tadı pek yok bgn hiç beenmedm yemekleri..kahvemi de içtim az önce.hadi bakalım yeni bir hafta ve yeni koşuşturmalar.pzt olmasını istemiorum artık yaa benim sapık öğrencilerimle başa çıkamıorm artık

slm kızlar nasılsınız bakalım bu hafta kaçıncı oldunuz

ne yaptılar kı. benim öğrencilerim 1. sınıf çook masumalr. bir kere duyu organlarımızı anlatırken bacak eklimesi geçti. öğreteniim ayıp olmuyo mu diyo yasinim. büyüyünce nasıl oalcakalr acaba.

ya benim oğlana buara bir ağlama krizine giriyor anlatamam 2 saattir 3 kadın susturamadık boynum kasıldı yaaaa sarı oğlan çok inatçı keçi gibi.....dışarı çıkıcakmış sürekli kapıda 2 kere çıkardılar doyamaıyor sokaklara sokak kedisi sanki çadırda doğurdum .....

şimdi yarın ne yiyoz kızlar sebze ama nasıl yemeği mi çiğ mi?
süt grubu peynir,yoğurt süt sanırım
ne yiyecekseniz bana da söyleyin...

Canım çocuklar çok hislidir biliyorsun,sendeki gerginliği ezmiştir küçük prens,biraz da gerginliği ondan olabilir diye düşünüyorum.Canım çiğ ya da pişmiş farketmez,sabahtan itibaren yalnızca sebze yiyoruz.Ben bol soğanla taze fasulye kavurdum yağsız salçasız;ara öğünlerde havuç ve bol domates salatalık yemeyi planlıyorum.Aslı İrras'ın oyu sonucu etkilemeyecek gibiyse açıkla bence yardımcını.İrras da kayıp günlerdir yok.

Son düzenleme:

canım o diyeti ben birkaç defa yaptım. öyle yer değiştirme diye bişey yok
ilk gün patates günü bütün gün patates yiyorsun başka bişey yok.
ya haşlıyacaksın yada fırına vereceksin tuz asla yok. baharat kullanabilirsin

bu diyette önemli olan sabah öğle akşam hep aynı şeyi yiyeceksin. mesela sebze gününde sabah domates salatalık yiyeyim öğle patlıcan yiyeyim akşam marul yiyeyim olmaz. sabah ne yediysen öğlede aynı şeyi yiyeceksin akşamda aynı şeyi yiyeceksin kural bu bide tuz asla yok.
eti sakın haşlamayın bol su içmeniz gerekiyor bu diyette o yüzden mideniz bulanıyor ben tavuğu baharata bulayıp fırına veriyordum tabi yağda yok. patatesi de haşlamayın soğuyunca mide bulandırıyor tuz olmadığı için ben halka halka kesip fırına veriyordum

bende seni tebrike decektim takımına gelip. ama vazcaydım. görürsün bu hafta kim birinci. ayyy kızlar tükürdüğümü yalatmayın bana böle dedik verelimde bozulmıyım.

valla sen söyledin sen düşün hepimizin yerine sen verecen kiloları

canım etkileyebilir o yüzden irrasın fikrinide alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…