- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.141
Akrep canim. Ayy ben eskiden çok katiydim. Yürürken kafamı yana cevirmezdimBen pek sevmem haha cok duygusalimya ne hayvani gii kocmu
YENGEÇHayvanlar cogaliyorahahah
Sen hangi hayvansın kizben akrebim
Ayy görüşebilsek kesmede ben kendi adına çok mutlu olurum. Dedikodu yapmaktan yemek yiyemeyiz
Ooo en sevdiklerimmmYENGEÇ
Bende burcumun özelliklerini seviyorum ve taşıyorumOoo en sevdiklerimmm
Yas gectikce oyle oluyor bide anne olunca daha kotu oluyor kotu ne duysam gorsem uzuluyorumyaa.akrep cok sevdgm bi arkdsm var:)Akrep canim. Ayy ben eskiden çok katiydim. Yürürken kafamı yana cevirmezdimsülaleden biri olse aglamazdim. Şimdi ama okadar duygusalimki bende öyle böyle degil. Resmen ağlamaya duygulanmaya yer arıyorum
Bende taşıyorum ama kindar ve aşırı kıskanç değilimBende burcumun özelliklerini seviyorum ve taşıyorum
Benim kuzenlerde hep kova ve balık. Ayy ben anne olunca daha beter olursam çok kötü olurYas gectikce oyle oluyor bide anne olunca daha kotu oluyor kotu ne duysam gorsem uzuluyorumyaa.akrep cok sevdgm bi arkdsm var:)
Evet cok kottu oluyor insan ya dizilerdd kizlarin basina biseyler geliyirya hemen kizim aklima geliyor Allah korusun. Hayvanlari bende cok severm ama dokunamam malesefBenim kuzenlerde hep kova ve balık. Ayy ben anne olunca daha beter olursam çok kötü olurben haberleri bile izlerken agliyorum. Sokakta cocuk gorsem seviyorum. Kedileri kucağıma alıyorum sevgilim kızıp bitleniceksin dio
Milar Allahaskina bitir su askerleri artıkKizlar bugunku menum cok karmasik usuttugum icin baya kotu bir gundu
Sabah
Balik kraker
Bir yumurta
Bir domates
Azcik ekmek
Aksam
Bir kepce tarhana
Tursu kavurmasi
Patates salatasi
Asure
Doyana kadar yedim butun gun bisey yemedgmden
Kiz senin bu menuyle her hafta bir kilo vermen lazimKizlar menummmm
Sabah yok
Öğle
6 köfte
5 dilim patates
Yeşil salata
Akşam
1 dilim ekmek somonlu
1 kase çorba
Ara
2 bardak cay
Bende köpeklere alışmadan dokunamam.Evet cok kottu oluyor insan ya dizilerdd kizlarin basina biseyler geliyirya hemen kizim aklima geliyor Allah korusun. Hayvanlari bende cok severm ama dokunamam malesef
Kiz bitti anneme gittim gordum komsu getirmis bizede getrdi evdekini yenedim ordan tirtikladim. Midem cok bulaniyordu ya pattes bagrsaklarm duzene girsin diye annem yaptiMilar Allahaskina bitir su askerleri artık
Bence çok değil güzel gelişsin akşam patates salatası çokmu acep :/ ama seninde bir öğünün eksik bendeki gibi. Kelin ilacı olsaydi....
Hastayimya canim geçmioki bogazimdan. Hap alıyorum iştahım olmuyor. Ama bugün çok iyi yedimKiz senin bu menuyle her hafta bir kilo vermen lazim
Aşure bitmedimi daha yaaa bi aşure ayı daha geldi gıııKizlar bugunku menum cok karmasik usuttugum icin baya kotu bir gundu
Sabah
Balik kraker
Bir yumurta
Bir domates
Azcik ekmek
Aksam
Bir kepce tarhana
Tursu kavurmasi
Patates salatasi
Asure
Doyana kadar yedim butun gun bisey yemedgmden
Valla diyette olsa hasta olunca insan yemeli ya. Ben yiyemiyorum baska. Parte izin verse ben iyileşene kadar izine ayrılırim. Haftalardır hastayim kendime gelemedimKiz bitti anneme gittim gordum komsu getirmis bizede getrdi evdekini yenedim ordan tirtikladim. Midem cok bulaniyordu ya pattes bagrsaklarm duzene girsin diye annem yapti
Bir dizide vardi gecen felaket oldm bende.Bende köpeklere alışmadan dokunamam.
Benimde yeğenim aklima gelir veya erkek kardeşim. Tecavüz sahneleri olunca ASLA VE ASLA izleyemem yani o konuda bi film bile olsa veya anlatılsa bile gösterilmese bile izleyemedigim tek şey. Psikolojim bozuluyor 1 hafta kendime gelemiyorum
Kuş senden çok yiyoKizlar menummmm
Sabah yok
Öğle
6 köfte
5 dilim patates
Yeşil salata
Akşam
1 dilim ekmek somonlu
1 kase çorba
Ara
2 bardak cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?