- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.121
Kabak patates havuç pışırıp ıçıne beşamel sos yapıp dokuyorsun blendrdan geçirip dereotu atıyorsun kremalı gıbı guzel oluyorUstad @ParteMoralllNilar Gulumse24 kizlar sizin becerikli oldugunuzu dusunuyrm
Degisij yaptiginiz corbalar var mi
Herkes bayilir dediginiz
Tarif verir misiniz
Kız çorapsız olurmu adet ağrısıda ondan olur.ayağını sıcak tut çok onemlı.patık gıy patıkk ben kızıma kaç kat goydırıyorum çocuğun ayagndan kayıyor bazn krız geçırıyorm hasta olcak dıyeSevindim senin adına lilimmmm. Sendede hepsi birden gelmis kiz neyseki halletmissin. Öğle yemeğini iyi yedim. Aksamda güzel yicem. Kendime geldimboğazım çok agrio ama ben kış gelmeden hastalaniyorum hep. Yazın ortasindada hasta oldum gerçi benim çoraplara karşı fobim var hep çıplak geziorum sonra yataklara düşüyorum
Menunde çok değişik şeyler yemıyosunya ondan demıştır cnmKız benim beceriksiz olduğumumu düşünüyorsun yoksa
Umarım ondan demiştirMenunde çok değişik şeyler yemıyosunya ondan demıştır cnm
Senin hamburger sözü yalan oldu galiba kızçemUmarım ondan demiştircunki çok güzel yemekler yaparim ben
Az bekle canım aralıkta gelicem goturucem seni burger kingSenin hamburger sözü yalan oldu galiba kızçem
Bilmiyorum ki kuzum nasıl anlaşılır o direk drye mi gitsem acaba normal değil çünkü ya da kadın doğumcuya sorayım yarınFaranjit olmus olabilir misin tatlim
Tmm o zamana kadarda baya bi sıkı tutarım kendime ödül olurAz bekle canım aralıkta gelicem goturucem seni burger king
InsAllah canımmmm cumartesi gideriz tartıştıktan sonraTmm o zamana kadarda baya bi sıkı tutarım kendime ödül olur
Ondan ondan :) emınım aşure bu sene yapamadım mı demıştın bu cumleden anldm becerıklısınUmarım ondan demiştircunki çok güzel yemekler yaparim ben
Benı de bıyere gotur kıskanıyom haaaAz bekle canım aralıkta gelicem goturucem seni burger king
Biz senle bir araya geliriz ama @Blacksee55 bir araya gelmek imkansız gibi kıskanma sende gel Kızzzz hayal gücümüz tavan yaptı sadeceBenı de bıyere gotur kıskanıyom haaa
Balik burcuyum bend cokBiz senle bir araya geliriz ama @Blacksee55 bir araya gelmek imkansız gibi kıskanma sende gel Kızzzz hayal gücümüz tavan yaptı sadece
Yapiom koz valla ilk yaptigimda bile tarifini istemislerdi. Ne bulduysam atmıştım ama çok ozenmistim. Köyde sobada pişirdim birde sobalı ocaklar olurya ahahahhaOndan ondan :) emınım aşure bu sene yapamadım mı demıştın bu cumleden anldm becerıklısın
Üçümüz gidelim. Parte dicekki siz gittinizde nilar kaldiBenı de bıyere gotur kıskanıyom haaa
Biz takımca bi burger king yapalim en iyisi ama ben gelmeden yapmayınBiz senle bir araya geliriz ama @Blacksee55 bir araya gelmek imkansız gibi kıskanma sende gel Kızzzz hayal gücümüz tavan yaptı sadece
Ayy ben balik burcunu çok severim. Bende hayvan burcuyumda ayıptır soylemesiBalik burcuyum bend cok
hayal kurarm
InsAllah canımmmm cumartesi gideriz tartıştıktan sonraparteye söylemeyek ama o bizi yakalar zaten @ParteMoralll
Olarrrr ama kimi neyi nerden toplıycaz hangi birimizi bir araya getiricezYapiom koz valla ilk yaptigimda bile tarifini istemislerdi. Ne bulduysam atmıştım ama çok ozenmistim. Köyde sobada pişirdim birde sobalı ocaklar olurya ahahahha
Üçümüz gidelim. Parte dicekki siz gittinizde nilar kaldi
Biz takımca bi burger king yapalim en iyisi ama ben gelmeden yapmayın
Kız burçların %80 hayvan zatinAyy ben balik burcunu çok severim. Bende hayvan burcuyumda ayıptır soylemesi
Aklıma recep ivedik geldi hayvanım ama evcil degilim buhahahahaaKız burçların %80 hayvan zatin
Bende hayvanım
Hayvanlar cogaliyorKız burçların %80 hayvan zatin
Bende hayvanım
Ben pek sevmem haha cok duygusalimya ne hayvani gii kocmuAyy ben balik burcunu çok severim. Bende hayvan burcuyumda ayıptır soylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?