- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.101
Kofte fumeCanim inan gecmio bogazimdan annem köfte yapmış ben seviyorum diye. Bugunki kahvaltım köfte kizlar
Sen calismiyor musun beybiBen hala kahvalti bile edemedimheryerim agrio yatiorum. Annem dio açlıktan öleceksin
Sen calismiyor musun beybiBen hala kahvalti bile edemedimheryerim agrio yatiorum. Annem dio açlıktan öleceksin
Kofte fume
Gunduz programlari tadindaşöyle bir göz attımda gıybet kazanı gibi çok çirkind ekonular var. konulara bakınca içeriğinide merak ediyorsun giriyorsun ama yok gözlerini yorduğuna değmez
Gunduz programlari tadindaşöyle bir göz attımda gıybet kazanı gibi çok çirkind ekonular var. konulara bakınca içeriğinide merak ediyorsun giriyorsun ama yok gözlerini yorduğuna değmez
Esinin izinli gunu napiyonuzYarin başınıza dikilecem demek isterdim ama eşimin izinli gunu hic gelemicem
Esinin izinli gunu napiyonuzYarin başınıza dikilecem demek isterdim ama eşimin izinli gunu hic gelemicem
Faranjit olmus olabilir misin tatlimKızlar susuzluğum hiç geçmior ağzım hep kuru neden olur böyle günde 3lt içiyorum geçiyor bazen nerdeyse
Ben toparladim cnmdemin yedim kendime geldim. Ben hasta degilmisim. Açmışım ahahahha saka tabii ama midem doldu kiz lilimmm sen naptin. Evdeyim lilim hastayim. Cumartesi calisicam yine
Dügün çorbası favorimUstad @ParteMoralllNilar Gulumse24 kizlar sizin becerikli oldugunuzu dusunuyrm
Degisij yaptiginiz corbalar var mi
Herkes bayilir dediginiz
Tarif verir misiniz
Hic yapmadimDügün çorbası favorim
Çok basit özelden yazim tarifiniHic yapmadim
Becerebilir miyim ki
Sevindim senin adına lilimmmm. Sendede hepsi birden gelmis kiz neyseki halletmissin. Öğle yemeğini iyi yedim. Aksamda güzel yicem. Kendime geldimBen toparladim cnm
Disimi kirmistim yaptiriyrm
Toplama iside duzeldi
Cocuklarda iyilesti
Sahalara donuyrm
Cnm can bigazdan gelir demisler
Et ye et :)
Fume yi
Yoksa iyilesemen
C tesi kadar corbali salatali guzel menuler gorelimm
Canim degisik corba bilmiyorum ama sevdiklerim ve biri gelince de yaptiklarim;Ustad @ParteMoralllNilar Gulumse24 kizlar sizin becerikli oldugunuzu dusunuyrm
Herkes bayilir dediginiz
Tarif verir misiniz
Kız benim beceriksiz olduğumumu düşünüyorsun yoksaUstad @ParteMoralllNilar Gulumse24 kizlar sizin becerikli oldugunuzu dusunuyrm
Herkes bayilir dediginiz
Tarif verir misiniz
Geziyoh eve barha gelmiyoh aaşamacaEsinin izinli gunu napiyonuz
He kiz evin isi bitmiyo sanki ya hergun ayni isler valla aksam zor oturuyomOoooo ikinci cocuk olursa sen bizi unutt :)) cok pertin cikar artik :))
Saka bi yana zaman tez geçiyor bu sene yaz nasil gecti hic anlamadim hic birseye yetisemiyorum bahce ev is misafir agirla gunler hep böyle gecti bir yaz boyunca, simdi kis geliyor ya okaa cok mutluyum bir ay sonra evde oturmaktanda sıkılırmiyim bilmiyorum zaman gösterecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?