Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar diyete başlamadan kız kardeşimle alışverişe gitmiştik kardeşim çok güzel bir elbise aldı bayıldım ama ben bedeni olmadığı için alamadım karedeşim bu elbiseyi aldığında 71-72 kiloydu boyu 170 ona çok güzel olmuştu kızkardeşim umreden geldi tanıyamadım 67 kiloya düşmüş ve sıkılaşmış çünkü çok hareket etmiş sıcağın altında, zaten kendisi çok güzeldir,neyse o elbiseyi sabah denedim bana da çok güzel oldu 77 kiloyken kollarımdan bile geçmiyordu cup diye oldu demek 5 kilo farketmiş ama spor yapamadığım için biraz gevşedi vücudum bir toparlansam hemen spor yapıcam çok uzun oldu ama moralmanım çok yükseldi herkesin gardrobunda içine girmeyi istediği bişeyler olmalı benim bir gardrubu var doğum öncesi cicilerim inşallah onları tekrar giyicem

kesinlikle doğru demişler. hatta ben sana diyet yapma bile demiştim hatırlarsan.. bende yapamıyorum isveç diyetini ama ikimizde çok dikkat edelim. diğerlerini merak ettim ne yaptılar acaba???

zaten önce kilolar gidiyor. sonra sıklaşıyoruz. biz zayıflalamız durdu derlken bile bizim için güzel şeyler oluyor yani vücut kendini toparlıyor...aynen benimde giymeyi hayal ettiğim cicilerim beni bekliyor. bi de ben kış sonu yaz için alışveriş yaparken hep küçük beden almıştım zayıflıcam diye. inşallah az kaldı.. şimdide içlerine giriyorum ama biraz daha verirsem daha güzel olacak

öğle yemeğim

bir tabak bakla bayılırıııııım
2 kaşık yoğurt midemde reflü olmadığı için sarımsaksız
knorrun domatesli çabuk çorbası yemesem iyidi emme yedim gari 1 dilim kızrmış kepek ekmeği

birazdan yeşil çay

kanal d de haberleri izliyorum ankarada 702 tane aydınlı efeler harmandalı zeybek oynayıp guinnes rekorlar kitabına girmişler bende oğlumun sünnet düğününde zeybek oynamısın çok istiyorum küçücük efe kıyafetleriyle allah inşallah o günleri gösterir....ege li olarak çok severiz zeybeği...

çok güzel bi duygu doğumdan önceki kiloya düşmek, bu kilolarını alışılmış kilo olarak düşünme, o kilolar gidecek, zaten sen .... kiloydun (doğumdan önceki kilonu düşün)...bunlar fazlalık fazlalık geldi ve gidecek...mazeretin de var doğum...

kızlar isveç diyeti çok fena bir diyet..kalorisi çok düşük... evli bir arkadaşım ben ünivdeyken bu diyeti yapıyordu. 1 gün iyi 2 gün iyi..3. gün eşi isyan bayraklarını açmış...' ya demiş diyeti bırak ya da evde terör estirmeyi!' kadın açlıktan çok sinirli davranmış çoluğa çocuğa bağırmay başlamış

yapın diyetlerinizi, eferim size...Araöğünler bence işin pif noktası inanın metabolizma daha fazla kalori yakıyor araöğün yapınca...

canım doğum yapalı tam 2 sene oldu artık mazeretim olmaktan çıkmıştı benimle doğum yapan kızlar ikinciyi doğurdu eski formların abile döndüler ben baya bi geç kaldım ama zararın neresinden dönersen karmış...........

öğlen saat 1 de annem yusufu burda doktora götürdü anam saat 2 oldu yoklar 3 oldu yoklar aldı beni bi evham, kardeşim aşşağıda yalvardım ömer bi bakgel diye neyse ben hazırlandım gidiyordum annem erkek kareşimi aramış onla beraber gittik annemi ve yusufu aldık niye ben bu kadar evhamlıyım çocuğum için annem bile olsa güvenemiyorum,anne olmak ne zor bir işmiş....

slm kızlar nasılsınız akşama misafirim var hazırlık yapıyorum geceye doğru gelirim öptüm hepinizi

kızlar yeni geldim toplantı vardı yine. müdür konuştu da konuştu.bugün sebze günümüzdü ama ben melemen, kapuska yedim. domates salatalık yedim. 3 dilim ekmek yedim şu saate kadar. toplantı sırasında açlıktan ölmek üzereyken uzatılan bir grissini yedim. şimdide patlıcan közlüyorum. ıspanak yemeği ile birliklte yicem.yarım yamalak oldu ama ancak bu kadar dayanabildim. Fdm pes etmiş kocası zoruyla. Esen ne yaptı acaba?

canım yorum yazdım olmamış konuya gir deyince bu sayfa çıktı artık doğum yaptım ondan kilo yaptımı millet yutmuyordu çünkü tam 2 sene oldu doğum yapalı artık kendime gelmemin zamanı gelip geçmişti benimle doğum yapan arkadaşlar 2.yi doğurdu eski formlarına bile döndüler,artık bende zararın neresinden dönersen kardır dedim....

selam çıtırlar..
bugün menümü yazıp ka.çıcam... akşam eşimin yeğeni, gelecek ona ders çalıştırcam. belki geceye doğru gelirim.

menüm
sabah
1 porsiyon specialk+süt

ara
1 elma

öğle
klasik diyet kahvaltı+1 haş. yumurta+2 çiğ köfte

ara
bir paketin 1/5i kadar kraker

akşamı az sonra yicez
fırında mücver+mantar+salata+sarmısaklı yopurt

yatmadan öncede belki meyve yerim

haydin kendinize ii bakın kızlar...

anaaaaaaaaammmm kızlar gelmiş hoşgeldiniz fıstıklar,ben hep buralardayım altta sizi görünce sevindim neler yaptınız dökülün bakem.....

Canım geçmişi okudum önce.Ciğerim ben sabah yarım porsiyon haşlanmış taze fasulye,2 domates ve 2 salatalık yedim.Öğle yemeğinde haşlanmış taze fasulye ve yemin verdirilerek ağzıma tıkılan 1 parça krep yedim.İkindide 2 domates 2 salatalık yedim,akşam kapuska yiycem.Hiç ekmek yemedim ama 3 nescafe içtim ne yazık ki,kahveye dayanamıyorum.Canım ben bi de sebzelere tuz serptim kötü olmayım diye.Ekmek hiç yemedim,bir parça krep ve serpilen tuzlar hariç sanırım diyetin dışına çıkmadım.Acıkmadım ama biraz halsizdim ve başım ağrıdı.Şimdi iyiyim,yarın için patates haşlıyorum.Sabah az light sütle püre,öğle patates salatası yağsız sebzesiz,akşam da baharatlayıp tüketicem.Tuzu ve kahveyi kesemedim;5 kilo gitmez ama 2-2.5 gider diye tahmin ediyorum canım.Senin nasıl geçti,halsizlik var mıydı?
anaaaaaaaaammmm kızlar gelmiş hoşgeldiniz fıstıklar,ben hep buralardayım altta sizi görünce sevindim neler yaptınız dökülün bakem.....
Canım yeni diyete adapte olmaya çalıyoruz.Bu arada Esra bu haftalık dereceler,8 kişi olduğunda ona göre yüzde alındığından,az olmamız sakınca değildir değil mi?Ben öyle düşündüm bir an.Senin keyfin biraz daha iyi mi?

uuff bu sıkıntıyı nasıl atcam içimden
nolduuuu sanaaa allahım sivastan kurtar şu kızzııı...çürüycek oralardaaaa....
ayyy bendede aynı durum var bütün kıyafetlerim oluooo bi düğünde aldığım takımlara giremiyorum hatta 95 kiloyken zayıflayınca giyerim diye aldıklarımı giyince daha bi mutlu oluyorumm
bacım sen iyisin gene bennim 4 sene oldu doğum yapalı daha yeni yeni düzene giriyorumm 69 kilo hamile kaldım 108 oldumm ayyyy rezalettt....yedinde çıkarmadınmı be mübarekkk
ya ıspanağı ye yada patlıcanı uçmuşun annem zatenn...gerçi sen sporla dengelersinnn
canımcım bende gülçin gibi toplantıdan geldim malum secim yaklaşıo yoğun günler bizi beklioo....

Canım ben diyetimin 40. gününe doğru,öğünlerin 2 sine special k koyarım diye düşünmüş ve almıştım.Diyete alışan bünyemdeki açlık hormanları,bu kfilex ile yeniden harekete geçti.Yedikçe yiyesim geliyordu.İçindeki bir maddeden kaynaklanıyordu muhtemelen ama ne olduğunu çıkaramadım.Bu üreticiler biraz da ticaret mantığıyla bu tür ürünlerin içine bağımlılık yapan enzimler ekliyorlarmış.Cips,kola gibi.Beni çok etkiledi o dönem geri gelen açlığım.Sende de oluyor mu?

canım mücver istedi yaaa ama olmaz kiiii kalkıyım biberiye cayımı içim ben...

esencim zor oluyordur sırf sebze inşallah istediğiniz sonucu alırsınız,ben sorduğun soruyu anlamadım birde ben hesaplamaları falan hiç bilmem,çok daha iyiyim canım ....gece eşimle konuştum,herkes uyuduğu içi cepinde şarjı olmadığı için kaçak sevgili gibi mutfakta konuştuk şimdide ankara diyor baya bi uzun konuştuk,ben eşimi yanımda istiyorum aile olmak istiyorum dedim böyle devam ederse boşanalım dedim,yok sizi çok seviyorum ben siz olmadan yaşayamam falan biraz moralim düzelidi iyileşeyim bizi götürcek bende kocamı çok özledim....

bence çokta uçmamışım ya. toplamda 3 dilim ekmek oda çavdar ekmeği 3 dilimi 165 kalori . melemen domates ve maydonozluydu. kapuska zaten lahana.kapuskadan 3 kaşık anca almışımdır biraz midem bulandı. içinde pirinç yok denecek kadar azdı. evet tam aslının dediği gibi olmadı ama zaten bizde bunu biliyorduk o kadar katısını uygulayamam helede 1. sınıflarla aslaa. şimdide patlıcan közldim yedim tuz az attım. yağ filan eklemedim. ıspanak da pişti 4-5 kaşık da ondan yerim. çok mu ya bence değil gibi.benim hesabıma göre fazla fazla hesapladım kalorilerini en fazla 600 kalori olmuştur.en fazla .

kızlar kiloma geri dönmüşümm yaa 82,9 esen cizelgemi nasıldüzenliycem şimdi benn...
Ben hallediyim canım.Link atarım birazdan sana. Canım en doğrusunu yapmışsın.Eskiler ''nerde birlik,orda dirlik-karı-kocanın arasına yastık bile girmez-gözden uzak olan,gönülden de uzak olur''derken biraz da bunları kastetmişler.Hayat çok kötü,insanlar ve özellikle genç kızlar hızlı bir ahlaki çöküntü içinde.Eşin ne kadar melek gibi olsa da,yalnızlık her zaman tehlikeye açık olmaktır.Nerde olursa olsun beraber olun derim ben.Elbette sen daha iyi bilirsin ve bunları düşünmüşsündür.Senin için de kolay değil biliorum.Bu konuşma beni çok sevindirdi gerçekten.Eminim ki beraber olunca çok farklı ve güzel olacak herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…