- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.201
Gecmis olsun cnmKizlar bugunku menum cok karmasik usuttugum icin baya kotu bir gundu
Sabah
Balik kraker
Bir yumurta
Bir domates
Azcik ekmek
Aksam
Bir kepce tarhana
Tursu kavurmasi
Patates salatasi
Asure
Doyana kadar yedim butun gun bisey yemedgmden
Mesela seni listeye almama dusuncem seni ne kadar hareketlendirir bakalmDiyete kendimi tam veremiyorum.kizlar ne tavsiye edersinjz
Cnm senden kaydettigim mayonezli olan demiPatatesli firinda kumpir onerebilirim ama bildigimiz degil borek gibi dusun yasli.
Salata bayadir favorim olan tavuk suyuyla pisen yildiz sehriye salatasi
(Garnitur,tursu,misir,dereotu,tavuuuuuk, bol limon,zeytnyg)canim cekti
Bunlar senin dişinin kavuguna yetmez yemek yemedinmi kuzum bu ne ekmek peynir ekmek üzüm ekmek salata vuşşşşşEkmekleri saymiyormusun
Iyiyim kuzum senGuzel canim begendim
Nasilsin kuzum
Gecmis olsun canim menunu begenmedim aksam asure nasil yersinbir öğün kalorisinde nerdeyse asure onu ogle yemegi yerine yiyebilirdin sabah krakerde olmamiş cumaya az kaldi
1 dilim somonlu ekmek nasil oluyo kiz somon fazladir inşallah sabah da olda begendim bensalatan ve yogurdun eksik bideee
Yaptikca alisir elin.mutfakta kendine guvenmek onemli tereddut edince olmuyor.bende onceden yeni seyler denemeyi cok severdim bi senedr yapmyrm pek yemiyeyim diye yoksa manti yapmaya bile usenmem canim cekinceCnm ben hep alistim annemin yapmasina
Degisik seyler bilmiyrm
Evde dura dura baya alistim
Mutfagi seviyrm
Kendimi firsatim olsa gelistirirdim
Mesela haftasonu misafir gelecek panikliyrm
Riskli yapacaklarim
Ya olmazsa
Mesela tiramisu yapsam diyrm
Hic yapnadim ki@ParteMoralll
Sen kaydettinmi onuuuu evet tereyagla ve mayonezli yogrulan patates oysa bak o cokk guzel kesin yapCnm senden kaydettigim mayonezli olan demi
Gun degilde pasta borekli agirlicam bi kac ciftBen anlamadım günmü var pastalı börekli yemekli misafirmi
İyiyim canim bende oturuyorumIyiyim kuzum sen
Ettim tabiki cnm cok guzeldi sagolSen kaydettinmi onuuuu evet tereyagla ve mayonezli yogrulan patates oysa bak o cokk guzel kesin yap
Bir gun onceden Pastani aksam yatmadan yap.Gun degilde pasta borekli agirlicam bi kac cift
Yemegin altindan kalkamam cnm
Ay ben bi ara tatli deniyrdumYaptikca alisir elin.mutfakta kendine guvenmek onemli tereddut edince olmuyor.bende onceden yeni seyler denemeyi cok severdim bi senedr yapmyrm pek yemiyeyim diye yoksa manti yapmaya bile usenmem canim cekince
Bende uzun zamandır rahat rahat oturamıyorum.. her 5 dk bir kalkıyorum .kızın alıştı mı okulaİyiyim canim bende oturuyorum
Oyle disundum bende cnm cok sagolBir gun onceden Pastani aksam yatmadan yap.
Boregin yufka diye dusunuyorum yap stresle tepsiyi buzdolbna koy misafrler gelmeden psirirsin
O tavklu sehriye salatasida enfes bak denee ben bayiliyirmmmEttim tabiki cnm cok guzeldi sagol
Yaparim bi aksilik olmazsa
Gecmis olsun nilarcimYaptikca alisir elin.mutfakta kendine guvenmek onemli tereddut edince olmuyor.bende onceden yeni seyler denemeyi cok severdim bi senedr yapmyrm pek yemiyeyim diye yoksa manti yapmaya bile usenmem canim cekince
Ayy cok şükür biri beğendi menumu1 dilim somonlu ekmek nasil oluyo kiz somon fazladir inşallah sabah da olda begendim bensalatan ve yogurdun eksik bideee
Bence bugunku menun iyiydi canim oglen 6 kofte 5 dilim patates gayet yeterli daha fazla yesen tika basa doyarsin zaten ama senin menun cesitli olmuyo o yüzden (bugunku menun icin konuşuyorum) az gorunuyo oglen salata ve yogurt eklesen aksama da salata eklesen daha guzel olurduHastayimya canim geçmioki bogazimdan. Hap alıyorum iştahım olmuyor. Ama bugün çok iyi yedim
Yemedim gercektebBunlar senin dişinin kavuguna yetmez yemek yemedinmi kuzum bu ne ekmek peynir ekmek üzüm ekmek salata vuşşşşş
Corba vardi oglen yazmamismiyim ayolUu beybii
Hani yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?