Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bugunku menum cok karmasik usuttugum icin baya kotu bir gundu
Sabah
Balik kraker
Bir yumurta
Bir domates
Azcik ekmek
Aksam
Bir kepce tarhana
Tursu kavurmasi
Patates salatasi
Asure
Doyana kadar yedim butun gun bisey yemedgmden
Gecmis olsun cnm

Patatesli firinda kumpir onerebilirim ama bildigimiz degil borek gibi dusun yasli.
Salata bayadir favorim olan tavuk suyuyla pisen yildiz sehriye salatasi
(Garnitur,tursu,misir,dereotu,tavuuuuuk, bol limon,zeytnyg) canim cekti
Cnm senden kaydettigim mayonezli olan demi

Iyiyim kuzum sen

Yaptikca alisir elin.mutfakta kendine guvenmek onemli tereddut edince olmuyor.bende onceden yeni seyler denemeyi cok severdim bi senedr yapmyrm pek yemiyeyim diye yoksa manti yapmaya bile usenmem canim cekince

Yaptikca alisir elin.mutfakta kendine guvenmek onemli tereddut edince olmuyor.bende onceden yeni seyler denemeyi cok severdim bi senedr yapmyrm pek yemiyeyim diye yoksa manti yapmaya bile usenmem canim cekince
Ay ben bi ara tatli deniyrdum
Supangle magnolia falan
Yapinxa yiyor insan ya

1 dilim somonlu ekmek nasil oluyo kiz somon fazladir inşallah sabah da olda begendim bensalatan ve yogurdun eksik bideee
Ayy cok şükür biri beğendi menumu
Somon fümeler oluyorya canım onlardan bir dilim ekmeğin üstüne koydum öyle yedim. Canim cok cektiydi
Evet yoğurdun eksikliğini yasiyorum. Ayranmi icsemki

Hastayimya canim geçmioki bogazimdan. Hap alıyorum iştahım olmuyor. Ama bugün çok iyi yedim
Bence bugunku menun iyiydi canim oglen 6 kofte 5 dilim patates gayet yeterli daha fazla yesen tika basa doyarsin zaten ama senin menun cesitli olmuyo o yüzden (bugunku menun icin konuşuyorum) az gorunuyo oglen salata ve yogurt eklesen aksama da salata eklesen daha guzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…