Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ustune ne koyuluyor baska garnitur falnmi
Patatesleri hasliyosun kabukla.
Haslaninca soyup buyuukkk birrr tepsiye hepsini koyup eziyosun ama pure gibi degil catalla elinle desem anlarsin :)
Sonra sicak sicak tabi terayaaag ekliyosn yoguruyosun ellerinleee bide tuz tabi ama miktara gore tereyag cokta az olmamali.
Daha sonra bol kasar koyup yogurmaya devam ediyosun
Sonrada booool mayoneeeez yogurmaya devammm tadina bak harika oldugunda tmmdir :)
Sonra icine garnitur, tursuuu,misirrr,(sosiskoyandavar) icine katip malzemeler ezilmeyecek sekilde karistiyosun sonra yasliyosun. Firina atiyosun.
5 belki 10 dk sonra ustune fuul kasarla kapliyosun
Kizarinca aliyosun borek gibi kesiyosun .
Ne ince oluyo ne cook kalin borek gibi dusun favorimdir.

Patatesli firinda kumpir onerebilirim ama bildigimiz degil borek gibi dusun yasli.
Salata bayadir favorim olan tavuk suyuyla pisen yildiz sehriye salatasi
(Garnitur,tursu,misir,dereotu,tavuuuuuk, bol limon,zeytnyg) canim cekti
Canim cektiiiiiiii sehriye salatasi

Sen şakamısın gece gece bu nasıl bi tariftir aman Allahim ağzımda o kaşarlı tereyağlı patatesi hissettim ahahaha

Bende uzun zamandır rahat rahat oturamıyorum.. her 5 dk bir kalkıyorum .kızın alıştı mı okula
Bende anca 9 dan sonra oturuyorum canim gecen hafta esim gunduzleri evdeydi temizlik yapamadim temizligi yaptim kışlıklari hala çıkarmadım yarin da onlari çıkartırım evet cok mutlu cok seviyo okulu hele etkinlik falan yapiyolar ya cok hosuna gidiyo

Bizde koca koca patates alıp kumpir şeklinde yapmaya çalışıyoruz Zorla
bu dedigin gibi yapicam canim coooooooooook canim cektiii
Ben disarda kumpir en son 8 sene once ortakoyde yedim. Hic sevmem bunu cok seviyorm malzemeyide bol koydugim icin super oluyo dene mutlaka ama sonra :)

Yutkundum yaa bencede cok guzel patates kasar birde teryag mayonez ohh yapacagim cnm ilk firsatta sagol

Ay labneli mableli bittim resmen :) sagol cnm kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…