- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.241
Patatesleri hasliyosun kabukla.Ustune ne koyuluyor baska garnitur falnmi
Canim cektiiiiiiiiPatatesli firinda kumpir onerebilirim ama bildigimiz degil borek gibi dusun yasli.
Salata bayadir favorim olan tavuk suyuyla pisen yildiz sehriye salatasi
(Garnitur,tursu,misir,dereotu,tavuuuuuk, bol limon,zeytnyg)canim cekti
Ayyy cok sviyormm yaaaaaCanim cektiiiiiiiisehriye salatasi
Sen şakamısın gece gece bu nasıl bi tariftir aman Allahim ağzımda o kaşarlı tereyağlı patatesi hissettim ahahahaPatatesleri hasliyosun kabukla.
Haslaninca soyup buyuukkk birrr tepsiye hepsini koyup eziyosun ama pure gibi degil catalla elinle desem anlarsin :)
Sonra sicak sicak tabi terayaaag ekliyosn yoguruyosun ellerinleee bide tuz tabi ama miktara gore tereyag cokta az olmamali.
Daha sonra bol kasar koyup yogurmaya devam ediyosun
Sonrada booool mayoneeeez yogurmaya devammm tadina bak harika oldugunda tmmdir :)
Sonra icine garnitur, tursuuu,misirrr,(sosiskoyandavar) icine katip malzemeler ezilmeyecek sekilde karistiyosun sonra yasliyosun. Firina atiyosun.
5 belki 10 dk sonra ustune fuul kasarla kapliyosun
Kizarinca aliyosun borek gibi kesiyosun .
Ne ince oluyo ne cook kalin borek gibi dusunfavorimdir.
Bende anca 9 dan sonra oturuyorum canim gecen hafta esim gunduzleri evdeydi temizlik yapamadim temizligi yaptim kışlıklari hala çıkarmadım yarin da onlari çıkartırımBende uzun zamandır rahat rahat oturamıyorum.. her 5 dk bir kalkıyorum .kızın alıştı mı okula
Enfestir kendileriSen şakamısın gece gece bu nasıl bi tariftir aman Allahim ağzımda o kaşarlı tereyağlı patatesi hissettim ahahaha
Bizde koca koca patates alıp kumpir şeklinde yapmaya çalışıyoruz ZorlaEnfestir kendilerivalla bana gelen ozellikle bunu istiyo
BendaaaaaAyyy cok sviyormm yaaaaa
Ben disarda kumpir en son 8 sene once ortakoyde yedim. Hic sevmem bunu cok seviyorm malzemeyide bol koydugim icin super oluyo dene mutlaka ama sonra :)Bizde koca koca patates alıp kumpir şeklinde yapmaya çalışıyoruz Zorla
bu dedigin gibi yapicam canim coooooooooook canim cektiii
Kizzzzimm biz pis bogaziz yemek dedinmi nasil anlatiyorum kendimden gectim ahahahahahah yemek yapmakta yemekteeBendaaaaa
Yutkundum yaa bencede cok guzel patates kasar birde teryag mayonez ohh yapacagim cnm ilk firsatta sagolPatatesleri hasliyosun kabukla.
Haslaninca soyup buyuukkk birrr tepsiye hepsini koyup eziyosun ama pure gibi degil catalla elinle desem anlarsin :)
Sonra sicak sicak tabi terayaaag ekliyosn yoguruyosun ellerinleee bide tuz tabi ama miktara gore tereyag cokta az olmamali.
Daha sonra bol kasar koyup yogurmaya devam ediyosun
Sonrada booool mayoneeeez yogurmaya devammm tadina bak harika oldugunda tmmdir :)
Sonra icine garnitur, tursuuu,misirrr,(sosiskoyandavar) icine katip malzemeler ezilmeyecek sekilde karistiyosun sonra yasliyosun. Firina atiyosun.
5 belki 10 dk sonra ustune fuul kasarla kapliyosun
Kizarinca aliyosun borek gibi kesiyosun .
Ne ince oluyo ne cook kalin borek gibi dusunfavorimdir.
Afiyet olsunnnnnYutkundum yaa bencede cok guzel patates kasar birde teryag mayonez ohh yapacagim cnm ilk firsatta sagol
Bide ustune degil malzemeler icine harmanlancak oyle daha guzel. Ustune demistin ya oyle yapma kasar yetterYutkundum yaa bencede cok guzel patates kasar birde teryag mayonez ohh yapacagim cnm ilk firsatta sagol
Yarin menulerde parte kumpiri olmasin haaaBide ustune degil malzemeler icine harmanlancak oyle daha guzel. Ustune demistin ya oyle yapma kasar yetter
Hahahahah cok tehlikeliiiiiiiiiYarin menulerde parte kumpiri olmasin haaa
Ay labneli mableli bittim resmen :) sagol cnm kaydettimTavuk suyuna terbiyeli sebzeli sehriye corbasi cok seviyorum benistersen vererem tarif hatta verecem
Orta boy tencereye yapiyorum göz karari yapiyorum ama toparlayim tarifi
İstedigin sebzeleri minicik minicik dogra ben gecen gün brokoli havuç kabak koydum onlari az yagda kavur biraz üstüne tavuk suyu ekle ustune bi iki taşim kaynasın sende terbiyesini yap orta boy tencere icin iki silme kaşık un 1 yumurta sarisi yarım limon bir dolu kaşık labneyi iyce çırp biraz sicak çorbadan ekleyerek terbiyeyi ılıt yavaşca dök bu arada çorbayı da karıştır kesilmesin göz karari tel şehriye kat biraz karistirmaya devam et 10 15 dk kaynasın kapat sebze yemeklerini esim pek sevmez ama bu corbaya bayılıyo pirasa falan da cok guzel oluyo icine ama cok minik dogra
Baya minicikti cnm yaGuzel canim ama biberler ne kadar kucuk ki 5 dene yakac kaşık pilav eder misila
Baya minicikti cnm yaGuzel canim ama biberler ne kadar kucuk ki 5 dene yakac kaşık pilav eder misila
Hee asla üşenmeyik yemek yapmayaKizzzzimm biz pis bogaziz yemek dedinmi nasil anlatiyorum kendimden gectim ahahahahahah yemek yapmakta yemektee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?