- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.221
Hmmmm aksamin yetersiz olmusAyy cok şükür biri beğendi menumu
Somon fümeler oluyorya canım onlardan bir dilim ekmeğin üstüne koydum öyle yedim. Canim cok cektiydi
Evet yoğurdun eksikliğini yasiyorum. Ayranmi icsemki
Evet yapmamak en iyisi esime uzuluyirm bazn mahrum kaliyor yapcak bsey yokAy ben bi ara tatli deniyrdum
Supangle magnolia falan
Yapinxa yiyor insan ya
Mesela seni listeye almama dusuncem seni ne kadar hareketlendirir bakalm
Biraz agir oldu sankiMesela seni listeye almama dusuncem seni ne kadar hareketlendirir bakalm
Ozamaaaaaaann ..... kendineeee geeeeeeeellllllllllllllllllBiraz agir oldu sanki
Bugün ac yatmicam canım valla yemek iyi geldi bana partemde kizdi zaten haklida az yedigim icin haksiz dusuyorum. Evet aksama salata eksikti. 2 öğün az az salata yemege calisicam yarinBence bugunku menun iyiydi canim oglen 6 kofte 5 dilim patates gayet yeterli daha fazla yesen tika basa doyarsin zaten ama senin menun cesitli olmuyo o yüzden (bugunku menun icin konuşuyorum) az gorunuyo oglen salata ve yogurt eklesen aksama da salata eklesen daha guzel olurdu
Ekmek cok seviyorum yeminminetsemkii yaaa yememeye mesela 1 haftaOzamaaaaaaann ..... kendineeee geeeeeeeellllllllllllllllll
Ekliyicigimmm pancarimmm duzeliyorum yavas yavasHmmmm aksamin yetersiz olmusbende balik yedin sandimdi tavuk falan yiyeydin keske salata ekle menulerine kuzum
Guzel canim ama biberler ne kadar kucuk ki 5 dene ya]İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, iki kup kasar peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin, domates yesıl biber salatalik
Ara ogun 10:30
10 badem içi
2 hurma
1 kupa rezene
Oglen 14:00
2 tabak bamya
1 dılım ekmek
Dereotlu coban salata
Ara öğün 15o
1 muz
1 ceviz
Aksam 18:30
1 kase tarhana corbası
Çoban salata
5 minik kiymali biber daha dolmasi
Ara ogun 21:00
Yok
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.5
Haftalık hedef: -400
Hedefe kalan: -700
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
Bu hafta kilo kaybi: +100
Toplam kayip:8400
Ana hedefe kalan:3500"
Okey beybi salata ve yogurt onemli onemliEkliyicigimmm pancarimmm duzeliyorum yavas yavas
Benim kadar çok sevemezsin günde 1yada 1buçuk ekmek yiyodum diyete başladıgım dan beri 2.5aydır 1paket tam bugday ekmegi tükettim 15gündür ekmek agzıma sürmedim daha yeme yeme beyinde bitir kuzumEkmek cok seviyorum yeminminetsemkii yaaa yememeye mesela 1 hafta
Valla bende hastasiyim bugday ekmegiyle baslayanilrsin cnm. Gunde iki dilim tam bugdayla basla 1 hafta sonra 1 yap sonra hiiiic ama onun yerine yulaf vs tuketmek lazimm. O tarz beslenmeyenler emin ol ki saglikli beslenmiyor. Az arastir lifli gidalarin gerekli oldugunu goruceksin.Ekmek cok seviyorum yeminminetsemkii yaaa yememeye mesela 1 hafta
Ustune ne koyuluyor baska garnitur falnmililipit dusundumde aslinda patatesi aksamdan yapsan sonra streclesen buzdolabina koysan ama firinlamicaksin.
Sonra isten eve gelince firina aticaksin 5 dk falan sonra ustunu kasarla kaplayip yeniden atarsan enfesss olur hic telaslanmazsin.
Tavuk suyuna terbiyeli sebzeli sehriye corbasi cok seviyorum benBen saydiklarina ilave mantar corbasi yayla corbasi kesme corbasi yapiyrm
Kendimi gelistirmek istyrm @ParteMoralll ben beceriksizim ya
Nilar senin tarif guzelmis
Aynen canim kendimize eziyet etmeyelim guzel beslendikten sonra gider kilolarBugün ac yatmicam canım valla yemek iyi geldi bana partemde kizdi zaten haklida az yedigim icin haksiz dusuyorum. Evet aksama salata eksikti. 2 öğün az az salata yemege calisicam yarin
Menunun ozeti ekmek10 sayfa ilerlemissiniz nasil okuyacagimkii
Sabah
1.dilim.ekmek peynir
Oglen 1 diljm ekmek corba peybir az uzum
Aksam. 1 diljn ekmej salata
Evet gidiyor zaten çok sukurAynen canim kendimize eziyet etmeyelim guzel beslendikten sonra gider kilolar
Cesitli ye sebze yemegi yanina biraz tavuk et veya kofte salata yogurt cesitin bol olsun cok ve saglikli ye diyet psikolojisine bile dusmezsinDiyete kendimi tam veremiyorum.kizlar ne tavsiye edersinjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?