Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy cok şükür biri beğendi menumu
Somon fümeler oluyorya canım onlardan bir dilim ekmeğin üstüne koydum öyle yedim. Canim cok cektiydi
Evet yoğurdun eksikliğini yasiyorum. Ayranmi icsemki
Hmmmm aksamin yetersiz olmus bende balik yedin sandimdi tavuk falan yiyeydin keske salata ekle menulerine kuzum

Bugün ac yatmicam canım valla yemek iyi geldi bana partemde kizdi zaten haklida az yedigim icin haksiz dusuyorum. Evet aksama salata eksikti. 2 öğün az az salata yemege calisicam yarin

Guzel canim ama biberler ne kadar kucuk ki 5 dene yakac kaşık pilav eder misila

lilipit dusundumde aslinda patatesi aksamdan yapsan sonra streclesen buzdolabina koysan ama firinlamicaksin.
Sonra isten eve gelince firina aticaksin 5 dk falan sonra ustunu kasarla kaplayip yeniden atarsan enfesss olur hic telaslanmazsin.

Ekmek cok seviyorum yeminminetsemkii yaaa yememeye mesela 1 hafta
Benim kadar çok sevemezsin günde 1yada 1buçuk ekmek yiyodum diyete başladıgım dan beri 2.5aydır 1paket tam bugday ekmegi tükettim 15gündür ekmek agzıma sürmedim daha yeme yeme beyinde bitir kuzum

Ekmek cok seviyorum yeminminetsemkii yaaa yememeye mesela 1 hafta
Valla bende hastasiyim bugday ekmegiyle baslayanilrsin cnm. Gunde iki dilim tam bugdayla basla 1 hafta sonra 1 yap sonra hiiiic ama onun yerine yulaf vs tuketmek lazimm. O tarz beslenmeyenler emin ol ki saglikli beslenmiyor. Az arastir lifli gidalarin gerekli oldugunu goruceksin.

Ben saydiklarina ilave mantar corbasi yayla corbasi kesme corbasi yapiyrm
Kendimi gelistirmek istyrm @ParteMoralll ben beceriksizim ya
Nilar senin tarif guzelmis
Tavuk suyuna terbiyeli sebzeli sehriye corbasi cok seviyorum ben istersen vererem tarifhatta verecem
Orta boy tencereye yapiyorum göz karari yapiyorum ama toparlayim tarifi
İstedigin sebzeleri minicik minicik dogra ben gecen gün brokoli havuç kabak koydum onlari az yagda kavur biraz üstüne tavuk suyu ekle ustune bi iki taşim kaynasın sende terbiyesini yap orta boy tencere icin iki silme kaşık un 1 yumurta sarisi yarım limon bir dolu kaşık labneyi iyce çırp biraz sicak çorbadan ekleyerek terbiyeyi ılıt yavaşca dök bu arada çorbayı da karıştır kesilmesin göz karari tel şehriye kat biraz karistirmaya devam et 10 15 dk kaynasın kapat sebze yemeklerini esim pek sevmez ama bu corbaya bayılıyo pirasa falan da cok guzel oluyo icine ama cok minik dogra

Bugün ac yatmicam canım valla yemek iyi geldi bana partemde kizdi zaten haklida az yedigim icin haksiz dusuyorum. Evet aksama salata eksikti. 2 öğün az az salata yemege calisicam yarin
Aynen canim kendimize eziyet etmeyelim guzel beslendikten sonra gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…