- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.261
Cok leziz oluyo canimAy labneli mableli bittim resmen :) sagol cnm kaydettim
O zaman gizilBaya minicikti cnm ya
Yavru biberuc tanesi standart bit aneye tekabul eder
Gunaydin babyyyGünaydın kizlar
iyi canim ne olsun isdeyimNaptınız kızlar
nereye gidion kiz? ben yine biselyermi atlatimGünaydınn
Hepinizin bildiği üzre bugün süt detoksundayım yani menüm yok bugün menü bildirimim olmayacak yarın sabahta kilo bildirimi yapıp aranızdan ayrılıyorum canlar sizleri tanıdığım için çok çok mutlu oldum iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum bilerek bilmeyerek kırmışlıgım olduysa hakkınızı helal edin kendinize çok ama çok iyi bakın kaptanlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim onlar sayesinde kilo verdim herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun 
Günaydınn
Hepinizin bildiği üzre bugün süt detoksundayım yani menüm yok bugün menü bildirimim olmayacak yarın sabahta kilo bildirimi yapıp aranızdan ayrılıyorum canlar sizleri tanıdığım için çok çok mutlu oldum iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum bilerek bilmeyerek kırmışlıgım olduysa hakkınızı helal edin kendinize çok ama çok iyi bakın kaptanlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim onlar sayesinde kilo verdim herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun 
ÖDEM OLMUŞTUR az mı su içtiniyi canim ne olsun isdeyim
ay düün aksam yatmadan önceki kilom Sabah kalktigimdaki kilomdan azdi nasil olabilir bu anlamadim vallah sinir oldum Sabah sabah
işyerindeyim bende napim canımSchonerDuft sen napion?
ama nedenGünaydınn
olabilr evet son iki gün pek icmedim bugün baya bi icerim bakalim artikÖDEM OLMUŞTUR az mı su içtin
işyerindeyim bende napim canım
kç kilo verdin peki bu haftaolabilr evet son iki gün pek icmedim bugün baya bi icerim bakalim artik
bana bu cumada liste görünmüyo
kolay gelsin tatlim
Hayırdır cnm bır sorunmu var dıyetımı bırakıyorsunGünaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?