Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Problem yok kuzum sadece ayrılmak istiyorum biraz ani oldu kusura bakma özür dilerim hakkını helal et
Helal olsun canım sende hakkını helal et zor zamanda birakiyosun takimda cok az kisi var zaten ama kimsenin kararina karışamam tabi ayrildiktan sonra 6 ay listeye giremiyosun yarin isminin yanina eklerim ayrilmak istedigini

Ayyy bugun noldu bayagg bi sessizlik var.
Gulumse24 bence saka yapiyon dimi sen zayiflamak icin kararli bi hatunsun var sende birseyler bakalim dur kiz iste nere gitcen daha ben gelcem listeye...

Helal olsun canım sende hakkını helal et zor zamanda birakiyosun takimda cok az kisi var zaten ama kimsenin kararina karışamam tabi ayrildiktan sonra 6 ay listeye giremiyosun yarin isminin yanina eklerim ayrilmak istedigini
Aslında sana bişey sorucaktımda özel msj atamadım kusura bakma kuzum bunu sana sormam ne kadar dogru olur bilmem ama başka takıma transfer ola bilirmiyim

Aslında sana bişey sorucaktımda özel msj atamadım kusura bakma kuzum bunu sana sormam ne kadar dogru olur bilmem ama başka takıma transfer ola bilirmiyim
Tabiki olabilirsin anlaştığın grubun adini söyle yeter yarin isminin yanina eklerim

Anlaştığım kimse yok senin tavsiye ettiğin varsa bana uyar kuzum
Benim diger takimlar hakkimda bilgim yok sen aksama kadar istedigin takima yaz kabul ettiklerinde bana haber ver çünkü aksam hazirlicam listeyi yarin musait olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…