- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.301
Simdi cam silcem haftaosnundan kaldiydiHee ben bu aksam sandm ya iyi canim.
Problem yok kuzum sadece ayrılmak istiyorum biraz ani oldu kusura bakma özür dilerim hakkını helal etBi problem mi var canim ayrilma sebebin ne takimdan
Hahahahahaah ayy cam degilde sen kendine dikkat et kizSimdi cam silcem haftaosnundan kaldiydi
Cam silerken cami kirmasam iyi
Cok sakarim yaf
Helal olsun canım sende hakkını helal et zor zamanda birakiyosun takimda cok az kisi var zaten ama kimsenin kararina karışamam tabi ayrildiktan sonra 6 ay listeye giremiyosun yarin isminin yanina eklerim ayrilmak istediginiProblem yok kuzum sadece ayrılmak istiyorum biraz ani oldu kusura bakma özür dilerim hakkını helal et
Aslında sana bişey sorucaktımda özel msj atamadım kusura bakma kuzum bunu sana sormam ne kadar dogru olur bilmem ama başka takıma transfer ola bilirmiyimHelal olsun canım sende hakkını helal et zor zamanda birakiyosun takimda cok az kisi var zaten ama kimsenin kararina karışamam tabi ayrildiktan sonra 6 ay listeye giremiyosun yarin isminin yanina eklerim ayrilmak istedigini
Yine kararlıyım kuzucum durmak yok yola devam inşAyyy bugun noldu bayagg bi sessizlik var.
Gulumse24 bence saka yapiyon dimi sen zayiflamak icin kararli bi hatunsun var sende birseyler bakalim dur kiz iste nere gitcen daha ben gelcem listeye...
Tabiki olabilirsin anlaştığın grubun adini söyle yeter yarin isminin yanina eklerimAslında sana bişey sorucaktımda özel msj atamadım kusura bakma kuzum bunu sana sormam ne kadar dogru olur bilmem ama başka takıma transfer ola bilirmiyim
Himmm tahmin ettimdiAslında sana bişey sorucaktımda özel msj atamadım kusura bakma kuzum bunu sana sormam ne kadar dogru olur bilmem ama başka takıma transfer ola bilirmiyim
Anlaştığım kimse yok senin tavsiye ettiğin varsa bana uyar kuzumTabiki olabilirsin anlaştığın grubun adini söyle yeter yarin isminin yanina eklerim
yazdım menülerimi kaç tane arka arkaya mesaj yazdım kimse sallamadı bende yazmıyorum kac gundur ama dıkkat ediyorum hala
Benim diger takimlar hakkimda bilgim yok sen aksama kadar istedigin takima yaz kabul ettiklerinde bana haber ver çünkü aksam hazirlicam listeyi yarin musait olamamAnlaştığım kimse yok senin tavsiye ettiğin varsa bana uyar kuzum
oyyy kiyamammm kiz ben senin menülerini nasil atlamissimmmmmm sen yaz menü söz ben yazcam sanayazdım menülerimi kaç tane arka arkaya mesaj yazdım kimse sallamadı bende yazmıyorum kac gundur ama dıkkat ediyorum hala
oyyy kiyamammm kiz ben senin menülerini nasil atlamissimmmmmm sen yaz menü söz ben yazcam sana
Ustune gidincede boyle yapiyoduoyyy kiyamammm kiz ben senin menülerini nasil atlamissimmmmmm sen yaz menü söz ben yazcam sana
kendi kendime konusuyomusum gibi hissettimdi acıcık o yüzden
oy oy oy kiyamam tamam bidaha olmazzzzkendi kendime konusuyomusum gibi hissettimdi acıcık o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?