- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.321
hahahaahahah evettttUstune gidincede boyle yapiyoduustune gitmeyince de boyle yapiyooo
oy oy oy kiyamam tamam bidaha olmazzzz
Ustune gidincede boyle yapiyoduustune gitmeyince de boyle yapiyooo
Hahahahaha kollarimiz birlesirmi diyosun
tamam hadi bidaha olmasın gelin bi sarılalım
agla bence zorlaaaaaa kasiniyosungülsem mi ağlasam mı
tamam gelmeyin üstüme aaaaaHahahahaha kollarimiz birlesirmi diyosun
agla bence zorlaaaaaa kasiniyosun
tamam gelmeyin üstüme aaaaa
Kuzis ne nordun nasılsın senlede denk gelip konusamadik canisi listeye girdinmi bende kg verip gircem kuzum ozledim sizleri. .tamam gelmeyin üstüme aaaaa
Kuzis ne nordun nasılsın senlede denk gelip konusamadik canisi listeye girdinmi bende kg verip gircem kuzum ozledim sizleri. .
Hee bu yüzden gelcem yuvarla zayiflat die :)) bende ozledim sizleri oyyy mucuk mucukk opuremnohhhhh seni rahat rahat yuvarlicam ozledim seni
Senin yerin ayriHee bu yüzden gelcem yuvarla zayiflat die :)) bende ozledim sizleri oyyy mucuk mucukk opuremn
Geliyon mu takima kiz alem mi seni yarinaHee bu yüzden gelcem yuvarla zayiflat die :)) bende ozledim sizleri oyyy mucuk mucukk opuremn
Aslinda menun cok güzel doyurucuda emziriyonmu sen yoksa bu ara istah patlaması mi yaasiyon bol su ic bari sisirsin mideyi sicak cay ic tokluk hissi veesinBugun az ekmek tukettım açlık hıssedıyorummm
Emzırıyorum cnm evet çay daha içmedım. Genelde her oğun ekmek yıyorm yemeyınce mıdem boş gıbı :))Aslinda menun cok güzel doyurucuda emziriyonmu sen yoksa bu ara istah patlaması mi yaasiyon bol su ic bari sisirsin mideyi sicak cay ic tokluk hissi veesin
Valla alirsan yokk dimem regliyim yarin bi bakiyim diyim size kg mu ona göre istersen haftaya alirsin..Geliyon mu takima kiz alem mi seni yarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?