Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Valla alirsan yokk dimem regliyim yarin bi bakiyim diyim size kg mu ona göre istersen haftaya alirsin..
Kuzum karar defterine baktim da kilosunun yuzde 5ini alirsa girebilir diyo yuzdelerden de hic anlamam ben bi paylasim alanina sorup geliyorum

Neyyyyyyseee bugun bilmiyodun artik dikkat edersn baby

mihracee senin için oylama başlaticam paylaşım alaninda ama bu hafta takıma pek gelemedim ben ve takımdaki surekliligin hakkinda pek bilgim yok takima cok geliyo msn motive msn devam edicek gibi görünüyo msn bilmiyorum o yüzden surekli takimda olan @ParteMoralll kaptan yardimcimiz karar vericek oylama yapalim mi @ParteMoralll iyi devem ediyo mu mihracee

Aslinda bende onu konuscaktim mihraceyle.
Mesaj sayisi idare eder. Aslinda ben menulerini falan bazen begenmiyorum kac kg verilmis buda onemli.
Yani acikcasi bende kararsizm cokk asiri motiveli degil. Sadece kg vermek istiyo.
mihracee sen ne diyosun takima verimli olabilirmisin ve aktif olabilirmisin

Tamam canim mihraceyle konusunca bana di

Kizlar menüm

Sabah
1 dilim ekmek
Ve tabikide hindi fume

Öğle
5 yk et sote
4 yk pilav

Akşam
1 kase çorba
1 ayran
3 yk yogurtlu havuc salatasi

Kizlar menüm

Sabah
1 dilim ekmek
Ve tabikide hindi fume

Öğle
5 yk et sote
4 yk pilav

Akşam
1 kase çorba
1 ayran
3 yk yogurtlu havuc salatasi
Afiyet ola bebik oglenki pilav 2 kaşık yeterliydi canim yanina salata yogurt ekleyebilirdin aksam da yemek de olaydi iyiydi ne corbasi ictin

Valla bu kg da olmak bile utanc verici utandim napim bacim cok saglik problem yasadim.. ins listeye girersem hayata doncemm sizlerin sayesinde ♡♥♡
Ayy yokk kiz niye utanc verici olsun bazen kilodan daha cok dusunecek şeyimiz oluyo insaniz kilo alip veriyoz hem bak az almissin hemencik veririz beraber

Cok beğendim canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…