- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #237.341
Himm sen emziklisin mesala yanina kuru uzum kaysi gibi sut gibi biseyler ye canim iyi beslen sutun azalmasin..Emzırıyorum cnm evet çay daha içmedım. Genelde her oğun ekmek yıyorm yemeyınce mıdem boş gıbı :))
Yıyorum genelde cnm hatta hepsının oşduğu bır karışım aşureeeHimm sen emziklisin mesala yanina kuru uzum kaysi gibi sut gibi biseyler ye canim iyi beslen sutun azalmasin..
Aslinda bu hafta da hemen alabilirim kuzum ama gecen cumaki kilonu biliyosanValla alirsan yokk dimem regliyim yarin bi bakiyim diyim size kg mu ona göre istersen haftaya alirsin..
79,7 du, pazartesimi ne 78,8 dum hastalıktanAslinda bu hafta da hemen alabilirim kuzum ama gecen cumaki kilonu biliyosan
Pazartesini bosver cumayi dii kiz :)79,7 du, pazartesimi ne 78,8 dum hastalıktan
Nıye utanıyorsun ınsanlar kılo alıp verebılır zaman zamsn ne güzel zayıflamaya karar vermşsınValla bu kg da olmak bile utanc verici utandim napim bacim cok saglik problem yasadim.. ins listeye girersem hayata doncemm sizlerin sayesinde ♡♥♡
Kuzum karar defterine baktim da kilosunun yuzde 5ini alirsa girebilir diyo yuzdelerden de hic anlamam ben bi paylasim alanina sorup geliyorumValla alirsan yokk dimem regliyim yarin bi bakiyim diyim size kg mu ona göre istersen haftaya alirsin..
Cok guzel nilarcim afiyet olsunSabah
Kavurmalı yumurta
3 dilim peynır
Domates bıber
Labne ve bal
Vır dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Bır tabak kabak yemeği
Bır kase yoğurt
Yarım dılım ekmek
Akşam
Bır tabak pırasa
Bır kaşık tavuk sote
Bır kase yoğurt
Neyyyyyyseee bugun bilmiyodun artik dikkat edersn babyHemen yaziyim
Sabah ciger kavurma bi dilim cavdar ekmek cay
Öğle üç armut yemez olaydim komsu getirdiydi midem eksimis oggggggggg
Aksam uc yk yagsiz tuzsuz makarna kendime bisey yapamadim midem cok kotu cocuklara pisirdimdi
Iki lt su fazla icemedim
Teşekkur ederımCok guzel nilarcim afiyet olsun
Aslinda bende onu konuscaktim mihraceyle.mihracee senin için oylama başlaticam paylaşım alaninda ama bu hafta takıma pek gelemedim ben ve takımdaki surekliligin hakkinda pek bilgim yok takima cok geliyo msn motive msn devam edicek gibi görünüyo msn bilmiyorum o yüzden surekli takimda olan @ParteMoralll kaptan yardimcimiz karar vericek oylama yapalim mi @ParteMoralll iyi devem ediyo mu mihracee
Tamam canim mihraceyle konusunca bana diAslinda bende onu konuscaktim mihraceyle.
Mesaj sayisi idare eder. Aslinda ben menulerini falan bazen begenmiyorum kac kg verilmis buda onemli.
Yani acikcasi bende kararsizm cokk asiri motiveli degil. Sadece kg vermek istiyo.
mihracee sen ne diyosun takima verimli olabilirmisin ve aktif olabilirmisin
Evet kararsizim listede olsun istiyorum tabi ki ama oda bakalim ne diyecekTamam canim mihraceyle konusunca bana di
Afiyet ola bebikKizlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Ve tabikide hindi fume
Öğle
5 yk et sote
4 yk pilav
Akşam
1 kase çorba
1 ayran
3 yk yogurtlu havuc salatasi
Ayy yokk kiz niye utanc verici olsun bazen kilodan daha cok dusunecek şeyimiz oluyo insaniz kilo alip veriyoz hem bak az almissin hemencik veririz beraberValla bu kg da olmak bile utanc verici utandim napim bacim cok saglik problem yasadim.. ins listeye girersem hayata doncemm sizlerin sayesinde ♡♥♡
Cok beğendim canim afiyet olsunSabah
Kavurmalı yumurta
3 dilim peynır
Domates bıber
Labne ve bal
Vır dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Bır tabak kabak yemeği
Bır kase yoğurt
Yarım dılım ekmek
Akşam
Bır tabak pırasa
Bır kaşık tavuk sote
Bır kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?