Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet ola bebik oglenki pilav 2 kaşık yeterliydi canim yanina salata yogurt ekleyebilirdin aksam da yemek de olaydi iyiydi ne corbasi ictin
Teşekkür ederimm
Ezo gelin ictim kusummm
Sabahki az geldi canım ya gözüm doymadı başta az pilav aldim baktim et soteden fazla var 1 kasik daha ilave ettim annem zeytinyagini basmis salataya yiyemedim canimm (

Teşekkür ederimm
Ezo gelin ictim kusummm
Sabahki az geldi canım ya gözüm doymadı başta az pilav aldim baktim et soteden fazla var 1 kasik daha ilave ettim annem zeytinyagini basmis salataya yiyemedim canimm (
Sabahi uyyom işten gelince falan ya yapamiyon diye az dimedim ona ama iyiydi bugun pilavin fazlaca olmus accik ama ossundu aynen yagli salata da hic yenmez cok kalori oluyo yagli olunca bakalim kac kilo gitmis yarina gorcez

Sabahi uyyom işten gelince falan ya yapamiyon diye az dimedim ona ama iyiydi bugun pilavin fazlaca olmus accik ama ossundu aynen yagli salata da hic yenmez cok kalori oluyo yagli olunca bakalim kac kilo gitmis yarina gorcez
Canim ben ilk takıma girdiğimde hergun sabah akşam tartılıyordum artık o hatayı yapmiorum. Gece çalışmadım canım evdeydim ama çalıştığımda geç kahvaltım oluyor yada hic yetişmeyince:/

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, iki kup kasar peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin, domates yesıl biber salatalik

Ara ogun 10:30

10 badem içi
1 hurma

Oglen 14:00

1 kase tarhana
3 tane dolma biber
1 dılım ekmek
Dereotlu coban salata

Ara öğün 15o

Yok

Aksam 18:30

Yogurtlu turp salata
1 tabak ispanak mihlama
1 dilim ekmek

Ara ogun 21:00
1 armut

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor

Cuma kilo:76.4
Güncel kilo: 76.5
Haftalık hedef: -400
Hedefe kalan: -700

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Onbirinci hafta kilo kaybi:+100
Bu hafta kilo kaybi: +100
Toplam kayip:8400
Ana hedefe kalan:3500"

Afiyet olsun lilis

Bak ben yulafla yani un seklindeki :)
Onla tost yapardim icinede fumeyle peynir hey gidi bee
Bazende fumeye peynir sarar kurdanlar firina atardm kizarirdi ama tabi bunlar hep diyettyken
Yulafi neyle karistiriordun kiz.
Ben hindi fumeyi yeşil zeytine sarıp kurdanlayip öyle bitane bitane agzima atardım acıkdıkça birde karnabaharla yumurtayı karıştırıp fırına atıyordum. O dümdüz olurdu ona sonra domates solu hindi fume ve mozzarella koyup fırınlardım pizza gibi. Ayy bi gün yine yapayım aklima gelmişken

Lilim her aksam senin listeyi görünce hurma yicem diorum sonra unutuyorum ıspanak mıhlama ne lilimm

Yulaf karisimi benimki dumduz yulaf degil.
Onlarlar ekmekler gozlemeler tost krep hepsi sifirrrr kalori saglkli :)
Ben karnabhri kiyma sogan ve domates soslu yapiyorm ver firinaaaaa kizariyo super oluyo hemde saglikli hemde kilo aldirmiyodu

Yulaf karisimi benimki dumduz yulaf degil.
Onlarlar ekmekler gozlemeler tost krep hepsi sifirrrr kalori saglkli :)
Ben karnabhri kiyma sogan ve domates soslu yapiyorm ver firinaaaaa kizariyo super oluyo hemde saglikli hemde kilo aldirmiyodu
Bende zamanında karnabahar kıyma ve krema karıştırıp suuryordum fırına ama domates soslu oluyorsam tabikide yerim en sevdigim üçlü sen bana hatırlat partem çeşit çeşit yapıp yiyim yada dur not alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…